top of page
Keresés

Az 5D kristályos energia rács befejezése

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket, hogy mindannyian hogyan kezelitek a következő adag energiát, ami az április hónap befejezésekor érkezik hozzátok a Földön. Tudjuk, hogy megvan bennetek a képesség, hogy nagyon sok mindent kezeljetek és lépést tartsatok a gyorsabban mozgó energiákkal, de nem tudunk azokról, akik még alszanak, és akiknek nagyon nehéz lépést tartaniuk azokkal az energiákkal, amelyek most körülöttetek vannak. Ez egy lehetőség azok számára, akik ébren vannak, hogy még jobban megnyíljanak, hogy befogadják embertársaik számára azt, ami őket fogja szolgálni, és amihez egy bizonyos ponton hozzá fognak tudni férni.


Egy bizonyos ponton mindenkinek van egy olyan pillanata, amikor elengedi magát, amikor békében van, amikor ellazul, amikor ráhangolódik az Anyatermészetre, vagy a Földanyából feljövő energiákra. Segítesz ezeknek az embereknek azzal, hogy lehorgonyzol ezekben az energiákban, és kimész, és felfedezed a világodat. Amikor energiákat horgonyoztok le magatok és a kollektíva számára, azok áthaladnak a fizikai testeteken, és végül eljutnak a Föld számos rácsába. Az energiák aztán oda mehetnek, ahol szükség van rájuk, és ezek készen állnak és várják majd, hogy valamelyik embertársatok egy pillanatra letegye a készülékeit, és elismeréssel figyelje a fákat vagy a felhőket.


Minden alkalommal, amikor az emberek elmennek a tengerpartra, és bemennek az óceánba, vagy bármilyen vízbe, a legtöbbjük nem veszi észre, hogy mennyi ilyen energiához férnek hozzá, és ezért érzik magukat sokkal jobban egy, az Anyatermészetben töltött szabadnap után. Most nem csak az embertársaitokért horgonyoztok le ezekben az energiákban; azért is teszitek ezt, mert az ötödik dimenziós kristályos energia rács közeledik a befejezéshez, és készen áll arra, hogy a Földön a domináns rács legyen. Mindannyian készen álltok arra, hogy még többet kapjatok abból, ami ötödik dimenziós. Készen álltok arra, hogy megteremtsétek, hogy megtapasztaljátok, hogy beszéljetek róla és tanítsatok róla, és több tanítvány fog várni ezekre a tanításokra a most jelenlévő energiák miatt, és azok miatt, akik azért jönnek, hogy mindannyiótokat támogassanak az ötödik dimenziós kristályos energia rács befejezésében.


Ez természetesen azt jelenti, hogy sokkal közelebb vagytok az eltolódás befejezéséhez, és ez egy olyan pillanat, amit érdemes megünnepelni ott a Föld bolygón, mivel továbbra is ilyen figyelemre méltó haladást értek el mindazon kihívások ellenére, amelyekkel ott nap mint nap szembesültök. Annyira büszkék vagyunk rátok, annyira izgatottak vagyunk az előttünk álló dolgok miatt, és annyira kíváncsian várjuk, hogy mindannyian, akik ébren vagytok, hogyan kezelitek a gyorsabban mozgó energiákat, amelyek azért érkeznek, hogy segítsenek a rács befejezésében. Arra is bátorítunk mindannyiótokat, hogy ne feledjétek, hogy még mindig törődnetek kell magatokkal.


Igyatok sok vizet. Pihenjetek sokat. Földeljetek a testetekbe, és győződjetek meg róla, hogy élvezitek a Földanyát és az Anyatermészetet, különösen a nagy növekedés, a gyorsabban mozgó energiák és ennek a gyönyörű rácsnak a kiteljesedése idején, amely az ötödik dimenzióban való egész utazásotok során veletek lesz. Ez egy olyan rács is, amely támogat benneteket a tudatosságnak erre a magasabb szintjére való átmenetben. Ez egy csodálatos társalkotás, amire nagyon büszkének kell hogy érezzétek magatokat, amiért részesei lehettek a befejezésének.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page