top of page
Keresés

Az 5. dimenziós Földetek és Naprendszeretek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon vonzódunk a naprendszeretekhez a benne rejlő potenciál miatt, amit érzünk. A naprendszeretek bolygóin és holdjain sokkal több élet lehetősége van, és sokan közületek már felismerték, hogy vannak más érző lények is, akik a Föld bolygón kívül más bolygókat és holdakat is laknak a naprendszeretekben. Szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy már most is annyi élet van az ötödik dimenziós naprendszerben, amelyhez minden egyes nappal egyre közelebb és közelebb kerültök.


Még csak el sem kell hagynotok a saját rendszereteket ahhoz, hogy földönkívüli lényekkel, hibridekkel találkozzatok, és új és érdekes helyekre utazzatok. Ezért azt javasoljuk, hogy mindannyian ugyanolyan izgatottak legyetek a Vénusz meglátogatása miatt, mint a plejádi csillagrendszer meglátogatása miatt. Azt is fel fogjátok fedezni, hogy a bolygótokon sokkal több van, sokkal több lehetőség van ott a tapasztalatokra. És így, bár sokan közületek különösen izgatottak lettek a más csillagrendszerekbe való utazás lehetősége miatt, tudnotok kell, hogy a bolygótok és a naprendszeretek nagyon érdekes hely lesz, ahol lakhattok, amint befejezitek a változást.


Szeretnétek majd felfedezni az ötödik dimenziós Földet, mert láthatjátok és érezhetitek majd munkátok gyümölcsét. Minden nap minden pillanatában egy jelet, egy rezgést bocsátotok ki, ami egy szebb és befogadóbb Föld bolygó közös megteremtéséről szól, egy olyan bolygóról, amely minden életet támogat, és ahol minden lény harmonikusan él. Ezt akarjátok majd megtapasztalni, amikor minden megvalósul.


Ez az egyik oka annak, hogy az űrhajókkal való máshová utazásról szóló jóslatok miért olyan ostobák számunkra. Nem akarjátok elhagyni a Föld bolygót, mert az emberiség lakhatatlanná tette. Maradni akartok és továbbra is szolgálni ezt a gyönyörű világot, amelyet számtalan életen át szolgáltatok. És ezért nem vesznek fel benneteket űrhajókkal és visznek el benneteket. Az felborítaná az egyensúlyt, és ti azért vagytok ott, hogy a fényt biztosítsátok és még több fényt horgonyozzatok le.


Javasoljuk, hogy a saját naprendszeretekből származó energiákból is többet horgonyozzatok le, azokból az energiákból, amelyek azokról a gyönyörű bolygókról és holdakról érkeznek, amelyekre alig gondoltok, mert azok is azért vannak ott, hogy titeket szolgáljanak, ahogyan a Föld és a holdatok is. Mindannyian egy egésznek a részei vagytok, és ez az egész egység, ami a naprendszeretek, tágul, fejlődik és felemelkedik, mint egy saját kollektíva. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ott lehetünk veletek, amikor először tapasztaljátok meg az ötödik dimenziós naprendszert.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élvezzük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page