top of page
Keresés

Asztrálutazás a Szíriusziakkal, Plejádiakkal és Arkturiaiakkal

Asztrálutazás a Szíriusziakkal, Plejádiakkal és Arkturiaiakkal ∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Sok csodálatos munkakapcsolatot építettünk ki azokkal, akik emberi formában vannak ott a Földön. Tudjuk, hogy néhányan közületek felismernek minket a rezgésjelünkről, és néhányan még emlékeznek is ránk az arkturiai életükből. Tudjuk, hogy másoknak némileg ismerősnek tűnünk, de ti nem tudjátok honnan ismertek minket, de elég, ha annyit mondunk, hogy minden egyes lénnyel kapcsolatban állunk ott a Föld bolygón. És amikor elalszotok, és az asztrálsíkon keresztül utaztok, akkor a dolgok valóban nagyon érdekessé válnak.


Ekkor tudunk kapcsolatba lépni mindenkivel, aki meg akarja osztani velünk a tapasztalatait, és beszélgetéseken keresztül még több bölcsességünkre tehetünk szert. Tudjuk, hogy akár emlékeztek ezekre az interakciókra, akár nem, több arkturiai energiát hordoztok magatokkal egész nap, és képesek vagytok a szerint a bölcsesség szerint élni, amit megosztunk veletek azokban a pillanatokban, amelyeket együtt töltünk, amíg alszotok.


Most már nem csak azért jöttök, hogy meglátogassatok minket az asztrálsíkon, és nem vagyunk féltékenyek, amikor a plejádiakhoz vagy a szíriusziakhoz látogattok. Sok-sok lény és kollektíva van, akiket mindannyian meglátogathattok a magasabb birodalmakban, és mindazok a perspektívák, amelyeket kaptok, miközben velünk beszélgettek, részei a gondolataitoknak az ébrenléti órákban.


Letöltéseket, aktiválásokat és frissítéseket, valamint behangolásokat kínálunk nektek, és néhányan közületek még az arkturiai életetekre is emlékeztek álmaitokban, amelyeket ébredéskor töltötök le. Ezért már most is állandóan kapcsolatot teremtetek a földönkívüliekkel, de ez hamarosan sokkal tudatosabbá és sokkal szándékosabbá válik, és ébrenlétetek alatt fog történni. De ezek a találkozások az asztrálsíkon felkészítenek benneteket arra, ami jönni fog, és segítünk nektek a mindennapi gondjaitokban, amelyekkel ott, a Föld bolygón éltek.


Segítünk más csillagrendszerek más lényeinek is, és a ti tapasztalataitokon keresztül többet tudunk meg magunkról, mint amennyit valaha is megtudhatnánk, ha az elszigeteltség politikáját folytatnánk. Ezért arra bátorítunk benneteket, hogy soha ne becsüljétek le azt, amit ott a Földön tesztek, vagy amit megtapasztaltok. Ne tekintsétek ezt kevesebbnek, mint amit bárki más tesz vagy tapasztal az egész galaxisban. Ti vagytok azok, akik beleegyeztek abba, hogy megtapasztalják a sűrűségnek ezt a szintjét, a polaritásnak ezt a szintjét, és mindenki profitál abból, amit az egész Forrásenergiában megéltek. Ezért egyáltalán nem jelent terhet számunkra, hogy segítünk nektek, hogy energiákat küldünk nektek, és hogy továbbra is feltétel nélkül szeretünk benneteket, ami az egyetlen módja annak, hogy szeressenek benneteket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page