top of page
Keresés

Arkturiai trükkök és spirituális gyakorlatok

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Olyan óriási növekedésnek vagyunk tanúi azokban, akik itt a Földön hajlandóak csak egy kis időt szánni a napjukból arra, hogy valamilyen spirituális gyakorlatot végezzenek. A jógáról, a meditációról, a tudatos légzésről és egy csomó más spirituális gyakorlatról beszélünk, amik ott vannak a Földön, hogy összhangban tartsanak benneteket és összhangban legyenek a testetekkel és az érzelmeitekkel.


Az egyik kedvenc spirituális gyakorlatunk, amikor fizikai formában voltunk az Arcturiai csillagrendszerben, az volt, hogy számoljuk az áldásainkat. Valódi, őszinte hálát, megbecsülést, elismerést éreztünk és fejeztünk ki mindenért, amiért csak tudtunk, és ez egy gyönyörű érzés, ami bennetek van, amikor körül tudtok nézni és meg tudtok keresni valamit, ami helyes az életetekben, vagy valami, ami helyes a világban. Automatikusan megemelkedik a rezgésünk, és tudjátok mit? Amikor megemelitek a rezgéseteket, nyitottabbak lesztek arra, hogy többet kapjatok abból, amit értékelni fogtok.


Ehhez egy kis erőfeszítésre van szükség, mert gyakran törekedtek valamire, ami nincs meg, ami vagy éppen elérhetetlen, vagy nagyon távolinak érződik attól, ahol jelenleg vagytok. Ezért arra kérünk benneteket, hogy alkalmazzátok ezt az arkturiai trükköt - értékeljétek azt a tényt, hogy amire vágytok, de nincs meg, egyáltalán létezik. Annak a ténynek, hogy valami, valaki vagy egy élmény létezik, örömet kellene okoznia nektek, ha ez az, amire vágytok. Ha nem létezne, akkor tényleg lenne miért szoronganod.


De minden létezik, és minden a részed, és ez a másik trükk, amit bármikor bevethetsz. Ne feledjétek, hogy ha az ott van kint a fizikai világban, ahol fizikailag megtapasztalhatjátok, akkor bennetek is ott van. És a legjobb dolog, amit spirituális gyakorlatként megtehettek önmagatokért, az lenne, ha a saját testetekben tapogatóznátok, mert a saját testetek annyi mindent tud nektek mutatni és adni.


Ezért fogjuk gyakran hangsúlyozni annak fontosságát, hogy legyetek leföldelve a testetekben. Legyetek a testetekben földelve, hogy érezzétek, amit éreztek, és hogy érezzétek, hogy mit szeretnétek megtapasztalni a fizikai birodalomban. Garantáljuk neked, hogy ha elég sokáig földelsz, meg fogod találni, és egésznek és teljesebbnek fogod érezni magad úgy, ahogy vagy. Ne feledkezzetek meg arról, hogy magatokat is bevonjátok abba, amit értékeltek, amiért hálát adtok, mert végtelenek és örökkévalók vagytok, és mindent magatokban hordoztok. Ezért, logikusan, érdemesnek kell lennetek arra, hogy értékeljetek bármit is.


Azzal, hogy hálásak vagytok a létezésetekért, még több létezést is kaptok; ez arra késztet benneteket, hogy kitáguljatok, hogy még inkább azzá váljatok, akik valójában vagytok, mint Forrásenergia Lények. És ez egy olyan érzés, amire szerintünk mindenkinek egy kicsit jobban kell törekednie. Ez a legfontosabb dolog, amire vágyhattok, és tudjuk, hogy miután megkaptatok mindent, amit csak akartok, és aztán megbecsülitek, már csak ez maradna hátra. Ezért azt javasoljuk, hogy alkalmazzatok még néhányat ezekből a spirituális gyakorlatokból és megközelítésekből a földi élethez, mert tudjuk, hogy ezek egy nagyon jól kitaposott ösvényt jelentenek az örömhöz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page