top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2021.08.01.


Marilyn Raffaele csatornázása


Kedves olvasóink, tudjátok, hogy üzeneteink a fény és a szeretet áradataival áramlanak hozzátok azzal a szándékkal, hogy segítsünk nektek elérni a spirituális tudatosság azon szintjeit, amelyekre vágytok, és amelyekre spirituálisan felkészültetek.


Mi ezen az oldalon erősnek és bátornak látunk benneteket, akik úgy döntöttetek, hogy inkarnálódtok, hogy részt vegyetek a földi felemelkedési folyamatban. Az igazság legmagasabb szintű tudatosságához való ragaszkodás mindenkor segít elkerülni, hogy akaratlanul belerángassanak benneteket a káosz és a félelem örvényeibe, amelyeket minden szinten és minden irányból mutatnak nektek ebben az időben.


Talán azt tapasztaltátok, hogy a tömeggel járó vásárlási kirándulások vagy kirándulások kimerítettek benneteket. Ennek az az oka, hogy egyre érzékenyebbé váltatok az energiára, és ígyamikor elfelejtitek, hogy a középpontban maradjatok, a személyes energiátok egyszerűen összhangba kerül a körülöttetek lévő emberekkel és helyekkel, amelyek közül néhány nem feltétlenül magas rezonanciájú természetű.


Mindannak, ami hamis, sűrű, régi és még mindig rejtett, fel kell emelkednie a felszínre, hogy a többség lássa és felismerje, és ne csak azok, akik felébredtek, és könnyen megértik sok általánosan elfogadott gyakorlat hibáját. Elértétek a spirituális tudatosság olyan szintjét, amely lehetővé teszi számotokra, hogy hátrébb álljatok és objektíven megfigyeljetek, mert már nem igazodtok azokhoz a hiedelmekhez és elképzelésekhez, amelyek a világ legtöbb törvényét, társadalmi szabályait, hagyományait stb. kialakították.


A jelenlegi földi idők a világ spirituális ébredésének folyamatát képviselik, ami emberi szemmel nézve visszafejlődésnek tűnhet. Ahogy az egyének tisztítják a múlt régi, sűrű energiáit, úgy kell a Földnek is megtisztulnia a benne és rajta évezredek óta tárolt nehéz energiáktól, és ezt a tüzek, árvizek és természeti katasztrófák révén teszi, amelyeknek jelenleg tanúi vagytok.


A háromdimenziós gondolkodáson alapuló személyes és kollektív tevékenység évezredei, amelynek célja a megszerzés, az elvétel és a birtoklás volt, tekintet nélkül arra, hogy ez másoknak vagy magának a Földnek milyen áron jár, sűrű energiákat hoztak létre és hagytak hátra a világon. Az őslakos népek elleni bűncselekmények, az országok közötti és az országokon belüli háborúk, a hétköznapi emberek közötti erőszakos cselekedetek, amelyek az elkülönülés koncepcióján alapulnak, világszerte olyan energiákat hagytak maguk után, amelyeket meg kell tisztítani.


Az emberek egy hamis hitrendszer tudatlanságán keresztül tévesen azt hiszik, hogy ők az intelligencia csúcsa, akiknek hatalmukban áll felhasználni és visszaélni bármivel és bárkivel, ami nem felel meg a helyes, hasznos vagy anyagilag előnyös szűk fogalmaiknak. Elfelejtették, hogy maga a Föld és minden élet rajta Isten élő kifejeződései, amelyeket az EGY részeként kell felismerni, szeretni és támogatni. A harmadik dimenzió egy nagyon magas létra legalsó fokozata.


A kollektívának fel kell ébrednie, és fel is ébrednek, mivel egyre több "természeti katasztrófa" bekövetkezésének tanúi. Sokan mélyen szenvednek ezektől az eseményektől, de mielőtt több fény és tudatosság lenne a világban, a Földnek először meg kell szabadulnia a nehéz és sűrű energiától, amely továbbra is különböző helyeken tárolódik rajta. Ezek a tisztulások a Föld spirituális fejlődésének szükséges részei.


Réges-régen a lelkek megrekedtek az alacsonyabb energiákban és sűrűvé/anyagivá váltak, létrehozva azt a világot, amit az emberek azt hiszik, hogy az a valódi és egyetlen világ. A két hatalomba és az elkülönülésbe vetett hit az egyetlen dolog, ami elválasztja az embereket a valóságtól. Legyen a munkátok az, hogy felismerjétek a hamis hiedelmeket, amikor azok felbukkannak a gondolataitokban és cselekedetekben, nem úgy, hogy ellenálltok vagy harcoltok ellenük, hanem úgy, hogy szeretettel és gyengéden felismeritek őket annak, amik, és aztán kicserélitek őket az igazságra.


Az igazságot keresők számára hatalmas és nehéz lépés annak megértése, hogy az anyagi világ a valóság alacsony rezonanciájú, hamis értelmezéseiből áll - spirituális teremtés. Kezdetben az emberi elme számára nagyon nehéz ezt elfogadni, és azok, akik először hallanak erről, általában ellenállnak, nevetségessé teszik és elutasítják az ötletet, amíg egy későbbi időpontban, életkorban vagy a harcok időszakában értelmet nem nyer, lehetővé téve számukra, hogy megnyíljanak többre.


Ti, akik ismeritek a mélyebb igazságokat, egyre inkább azon fogjátok találni magatokat, hogy segítetek másoknak megérteni, hogy mi történik ebben az időben mind személyesen, mind globálisan Ne keressetek embereket, akiknek tanácsot adhattok, taníthattok vagy megmenthettek, hanem egyszerűen engedjétek meg energiátoknak, hogy magatokhoz vonzza azokat, akik összhangban vannak vele és többet akarnak tudni.


A megvilágosodott egyének már nem Fénymunkások abban az értelemben, ahogyan a múltban mindig is gondolták a Fénymunkásokat, hanem Fénytulajdonosokká léptek elő. Olyan helyzetekbe fogtok kerülni, és sokan közületek már most is ott találjátok magatokat, ahol tervezés vagy személyes erőfeszítés nélkül segítetek egy újonnan ébredő egyénnek (gyakran olyan személynek, akire a legkevésbé számítotok), hogy megértse, mit érez, mit tapasztal, és miért.


A te belső munkád az, hogy megismerd, gyakorold, bízz, és engedd, hogy minden egyes újonnan feltárt igazság a tudatállapotoddá váljon. Most már tudjátok, hogy Isten teljessége vagytok a kifejeződésben, és ezért nem kell többé kifelé keresni az egészséget, a bőséget, a harmóniát, a békét, az intelligenciát stb. Nem Isten egy darabja vagy, hanem Isten teljessége vagy.


Mivel mindenki Isten teljességét testesíti meg, egyetlen ember sem lehet kevesebb, mint a másik. A te őszinteséged nem jelenti azt, hogy valaki másnak ezért tisztességtelennek kell lennie, és a te bőséged nem jelent kevesebbet mások számára. Nincs semmi más - az Isteni Tudatosság/Isten/Forrás vagy semmit nem jelent számodra ez a minőség, mert egyáltalán nem számít, hogy minek nevezitek, - AZ már most is, mindig is az volt, és mindig is az lesz lényetek lényege.


Az, hogy valaki úgy dönt-e, hogy ezt elhiszi vagy sem, az az ő szabad akaratának döntése. A spirituális evolúció nem más, mint minden egyén útja az EGYENSÚLY tudatosságának elérése felé. Sok életnyi tanulási tapasztalat és sok különböző ösvény tartozik hozzá, de mind ugyanoda vezet, mert más hely nem létezik.


Ezért van az, hogy minden spirituális zarándok végül eljut egy olyan helyre, ahol fel kell hagynia azzal a hittel, hogy keresni, kutatni, szertartásokat végezni, könyörögni és könyörögni valami távoli Istenhez, vagy bármit tenni, még meditálni is, hogy azzá váljon, ami már van. Ezek az eszközök fontos lépések a legtöbb spirituális ösvényen, de amint rezonálsz az EGYséggel, túljutottál azon, hogy szükséged van bármire, ami arra szolgál, hogy Istent magadhoz vonzd.


Amikor eléritek azt a tudatos felismerést, hogy ti vagytok a harmónia, a teljesség és a teljesség - nem egyek vele, hanem valójában VAGYOK, akkor ez elkezdhet megnyilvánulni az életetekben, mint a dolgok erőfeszítés nélkül a helyükre kerülnek, a megfelelő ember a megfelelő időben, stb. Az isteni intelligencia tudatossága egyre mélyebb megértés és tudás formájában fog megnyilvánulni. Az a tudatosság, hogy minden élet az EGY ÉLET, egészségként fejeződik ki.


Az elme értelmezi az egyéni tudatosságot kifelé, az ember által felfogható szinteken, ami az elmét a külső anyagává teszi. Az igazságnak intellektuális tudásból tényleges tudatállapottá kell válnia, mielőtt az elme felismerhető formába hozná azt. A tudatosság mindannak az anyaga, ami létezik.


Kérdezd meg magadtól; "Mit hiszek, ami miatt így érzek? Mit tartok a gondolkodásomban legtöbbször valóságosnak?" Légy éber és őszinte a gondolataiddal kapcsolatban, mert az elme mindig azzal van elfoglalva, amire hivatott, hogy a tudatosság útja legyen - de minek?


Minden komoly spirituális keresőnek komolyan kell vennie az igazságot-- MOST. Isteni Lényekként teremtők vagytok, és nem tekinthetitek többé az igazságot egyszerűen érdekes beszélgetésnek, amit megvitathatsz vagy elutasíthatsz háromdimenziós fogalmak alapján.


Mit választotok, hogy megteremtsétek magatok és a világ számára? Rendkívül könnyű hipnotizálódni a média, a barátok és a család, a csoportok, a szervezett vallás stb. által. Mindannyian azt akarják, hogy úgy higgyetek, ahogy ők, mert azt hiszik, hogy náluk van az igazság. A legtöbben azt hiszik, hogy az a te érdekedben van, hogy úgy higgy, ahogy ők hiszik, de ez az a pont, ahol szilárdan meg kell állnod a tudásodban.


Ez nem azt jelenti, hogy durván vagy dühösen kell viselkedned valakivel szemben, aki megpróbál téged megtéríteni a hitükre, hanem azt, hogy tiszteld őket, mert lehet, hogy saját spirituális szerződésük egy fontos aspektusát teljesítik. Ez azonban azt jelenti, hogy udvariasan azt mondhatod: "Köszönöm a véleményedet, de én ezt választom". Vagy valójában nem mondhatsz semmit, mivel a legmagasabb tudatosságodban maradsz a középpontban.


Ahogy megtanulsz bízni a Forrással való egységedben, úgy fogod tapasztalni, hogy sokkal könnyebb lesz egyszerűen hagyni, hogy a világ eseményei pörögjenek, miközben te a vihar szemében központban és nyugodt maradsz.

Nyugalmatokra felfigyelnek majd azok, akiknek van szemük, hogy lássanak és fülük, hogy halljanak, és néhányan igyekeznek majd csatlakozni hozzátok. Azzal, hogy nem teszel külső erőfeszítéseket a világ megmentésére, valójában épp ezt teszed azzal, hogy a FÉNY - a VALÓSÁG - LÉLEK. Egy az Istennel, ez a többség.


Ne adjátok fel, kedveseim. az energia most nagyon intenzív. Lehetnek olyan napok, amikor kimerültnek, émelygősnek és fájdalmasnak érzitek magatokat minden különösebb ok nélkül. Ez a magas frekvenciájú energia intenzitása, amit integráltok, ami viszont arra kényszeríti a régi energiákat, hogy felszabaduljanak és tisztuljanak, ami intenzív, de átmeneti tüneteket okoz a fizikai testben. Az emberi elme nem teljesen érti, hogy mi történik, és gyakran problémaként értelmezi ezt a folyamatot.


Tegyétek, amit tennetek kell. Pihenjen, ahogyan úgy érzi, hogy kell, még akkor is, ha vannak olyan napok, amikor aludnia és semmit sem csinálnia kell. Engedje, hogy az esetlegesen felmerülő fájdalmas érzelmek ellenállás nélkül vagy hatalmat adva nekik, át- és kiáramoljanak. Szeressétek és gondoskodjatok a fizikai testetekről ahelyett, hogy haragudnátok rá, amiért úgy tűnik, cserbenhagy titeket.


Az Egység megvalósításában mindannyian gyakoroltátok mások szeretetét, de gyakran kizárjátok magatokat. Nehéz figyelmen kívül hagyni a háromdimenziós koncepciókat arról, hogy mi jelenti az értékességet, a szépséget és a szerethetőséget, mert ezek tudat alattivá váltak, és sok irányból áramlanak. Legyetek éberek, hogy soha ne fogadjátok el, vagy ne engedjétek, hogy ezek befolyásolják önmagatok szeretetét és tiszteletét, mint ÉN magam.


A spirituális evolúció nem engedi meg, hogy visszaváltozz azzá az emberré, aki egy korábbi tudatállapotban voltál, amikor a dolgok nehezebbre fordulnak. Amint a tudatosság ajtaja megnyílik és magasabb igazságok kezdenek belépni, automatikusan feloldják a korábbi alacsonyabb rezonanciájú energiákat.


Köszönjük nektek a munkátokat, hogy a Földet egy új fénybe, egy új tudatosságba és egy új, magasabb dimenzióba hozzátok.


Látunk titeket, szeretünk titeket, veletek vagyunk, mert mi vagyunk ti, kedves bátor lelkek.


Mi vagyunk az Arkturiai Csoport.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page