top of page
Keresés

Amivé válnod kell a sorsod szerint

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.

Kiterjesztjük magunkat az egész emberiség felé, függetlenül attól, hogy az egyén hisz-e a létezésünkben. Nem érdekel bennünket a hitetek. Csak az érdekel minket, hogy több szeretetet, több Forrásenergia áramlását hozzuk ki belőletek. Azért mondjuk ezt most nektek, mert látjuk, hogy mennyire kettészakítjátok magatokat, a hitetek alapján, ott a Földön.


Úgy látjuk, hogy ez olyasvalami, ami elnyom benneteket, még akkor is, ha a legtöbb ember úgy érzi, hogy a hiedelmei okosabbá, erősebbé és hatalmasabbá teszik, mintha jobb perspektívával, több tudással lennének felvértezve. És ha valaki mást lenézel azért, mert ő nem úgy lát valamit, mint te, az nem csak közted és az illető között teremt megosztottságot, hanem önmagadban is megosztottságot hoz létre.


Minden személy, aki rajtad kívül létezik, a te egy aspektusodat képviseli. És lehet, hogy ez az aspektus egy korábbi életedből származik, de még mindig a részed. Egyesek még másokat is szeretnének kiirtani, eltörölni a föld színéről, a hitük miatt. És megint csak elnyomják, lekicsinylik és megpróbálják kiirtani önmaguk egy aspektusát.


Nyilvánvaló, hogy ez nem szolgál titeket. Az, hogy valaki miben hisz, nem határozza meg őt. Az határozza meg őt, hogy ki is ő maga minden gondolata, hite és elképzelése mögött, és mindenki egy Forrásenergia Lény, ha elég mélyen belemész az adott személybe. Ahelyett, hogy megpróbálnátok megváltoztatni valakinek a gondolkodását, keressétek a lehetőségeket arra, hogy azt csalogassátok ki belőle, ami a Forrás. Ahelyett, hogy megpróbálnátok bebizonyítani valakinek, hogy igazatok van, mutassátok meg neki, hogy kik is vagytok valójában, mint a Forrás aspektusa. A Forrás aspektusaként képesek vagytok megbocsátani. Képesek vagytok minden nézőpontot valamilyen módon érvényesnek látni. És mindig segíteni akartok, mindig gyógyítani akartok, amikor önmagatok végső változata vagytok.


Gondoljatok azokra az emberekre, akiknek a hitét sajnálatosnak találjátok, és most ismerjétek fel, hogy az az idő, amit azzal töltöttetek, hogy ítélkeztetek felettük, csak nektek ártott. Ez csak megosztott titeket, és az emberi kollektívát kevésbé erőssé, kevésbé alkalmassá tette, és távolabb került attól, amivé válni hivatottak vagytok. Arra vagytok hivatottak, hogy harmonikus emberi kollektívává váljatok, ezért akár már most elkezdhetitek azzal, hogy elengeditek az igazat akarást, azt, hogy vonalat húzzatok a homokba, azt, hogy oldalt válasszatok.


Csak fogadjátok el most, akár a világ jelen pillanatában is, hogy mindannyian egyek vagytok, mindannyian a Forrás vagytok, és mindannyian egyként jöttök össze, akár tetszik, akár nem. Az elfogadás a szabadság. A szabadság lehetővé teszi számotokra, hogy kitáguljatok és többé váljatok, és ez az árral való együtt járás definíciója. Ahogy mondtuk, mindannyian ezt fogjátok tenni, miért ne kezdhetnétek el most rögtön?


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page