top of page
Keresés

Amit a Oroszlánkapuról tudni kell

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan megnyíltok az Oroszlánkapu energiái előtt. Tudjuk, hogy sokan közületek már érezték a változásokat a levegőben, és ahogy teljesen megnyíltok és várjátok, hogy még többet kapjatok, természetesen így is lesz. Azért fogadjátok ezeket az energiákat, mert léteznek, és megérkeznek hozzátok az Oroszlánkapu portálon keresztül, de azért is fogadjátok őket, mert ezt várjátok, és ezt nagyon fontos felismernetek.


Ha mi emberek lennénk, akik ebben az időben a Földön élnénk, elvárnánk, hogy állandóan segítséget kapjunk, de mi viszont látjuk azt, amit ti nem. Érezzük, hogy mennyi segítőtök van, és mi természetesen azok közé tartozunk, akiket a tapasztalataitokban segítőknek tekinthettek. Most pedig visszatérve ezekre a csodálatos energiákra, amelyek most érkeznek. Amikor megnyíltok az Oroszlánkapu energiái előtt, nem csak a rezgésetek felerősödését kapjátok meg, amire tervezték őket, hanem olyan energiák előtt is megnyíltok, amelyeket személyesen hívtatok meg az elmúlt év során.


Nagyon sok vágyat halmoztok fel életetek során, majd ezeken a különböző alkalmakkor megnyíltok, és beengedtek nagyon sok mindent abból, amit a legutóbbi nagy megnyílás és az energiák átadása óta kértetek. Ez egy olyan időszak, amikor a befogadásra kell összpontosítanotok, és arra is, hogy mit akartok felépíteni, miközben előrehaladtok a naptári év hátralévő részében. Annyi mindent kell az emberiségnek felépítenie az emberiség által. Mi, és az összes többi lény és hozzánk hasonló kollektíva ellát benneteket a nyersanyagokkal, de ti vagytok azok, akik megteremtitek ezekből a nyersanyagokból azt, amit meg akartok tapasztalni.


Egyesek esetében ti teremtitek meg azt, amitől féltek, amit nem akartok megtapasztalni. És ez az, amire szeretnénk emlékeztetni benneteket, mivel oly sok félelem alapú forgatókönyvet lett átadva számorokra mostanában. Vegyétek vissza az irányításotokat afölött, hogy mire fókuszáltok és ezáltal mit teremtetek, és engedjétek el azt az elképzelést, hogy mindannyian egy kőbe vésett jövőbeli valóság felé igyekeztek. Ezek a Lionsgate-energiák arra hivatottak, hogy megerősítsenek benneteket, és arra késztessenek benneteket, hogy lézersugárként arra összpontosítsatok, amit teremteni akartok.


Mindannyian tudjuk, milyen jók vagytok és milyen erősek vagytok, de segít, ha ezt tudjátok. Ez segít nektek abban, hogy a tudatosságban bekövetkező váltás jobb változatát teremtsétek meg, olyat, ahol zökkenőmentes átmenetet tudtok teremteni minden egyes következő lépésre az utazásotok során. Ez az a váltás, amiről tudjuk, hogy onnan, ahol most vagytok, kezdeményezhetitek és megtapasztalhatjátok, és ezt azért tudjuk, mert láttuk az összes lehetséges idővonalat, és tudjuk, hogy elég sokan választjátok azokat, amelyek örömteliek és tele vannak könnyedséggel és kegyelemmel. Ti vagytok az emberi tudatosság evolúciójának e következő szakaszának tervezői, mi pedig csupán ellátunk benneteket mindennel, amire szükségetek van ahhoz, hogy felépítsétek az emberiség számára azt a jobb jövőt, amit mi látunk, és amit oly sokan mások is látnak velünk együtt.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page