top of page
Keresés

Amiről az asztrálsíkon beszélgettünk

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon nyitottak vagyunk azokra a javaslatokra, amely bármelyikőtöknek van az élet jobbá tételével kapcsolatban ott a Föld bolygón. Tudjuk, hogy ti vagytok azok, akik azt éltek, amit éltek, és mi vagyunk azok, akik megfigyeljük ezt anélkül, hogy végig kellene mennünk az összes lépésen és folyamaton, amit ti tesztek. És ezért meghallgatjuk. Figyelembe vesszük azt a tényt, hogy olyan élettapasztalatotok van ott a Földön, amit mi nem tudnánk megtapasztalni. Tudjuk, hogy ti vagytok a szakértők, mert a földszinten vagytok. Olyan sűrűségben vagytok, ami miatt a dolgok nehezebbnek tűnnek és tovább tartanak. Mi csak elképzelni tudjuk, milyen lehet ez.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy halljuk az imáitokat. Hallunk benneteket, amikor hangosan és a fejetekben beszéltek hozzánk, és sokatokkal kommunikálunk, amikor az asztrálsíkon utaztok. Sokan közületek kapcsolatba lépnek velünk, és egy ideig velünk ülnek, és tudatják velünk, hogy mi az, amire még szükségük lenne. Az utóbbi időben sok egyéntől hallottuk, hogy több támogatásra van szükség azok segítése körül, akik az életetekben vannak és szenvednek. Néha felajánljátok a segítséget, és ők nem fogadják el, máskor pedig javaslatokat ajánlotok fel, és ők nem hallják meg, mert ott vibrálnak, ahol vibrálnak. Máskor felajánljátok a segítséget és adjátok, és az visszafelé sül el.


És tudjuk, hogy azt akarjátok, hogy segítsünk felgyorsítani a felébredési folyamatot a többi szenvedő egyén számára az életetekben. Azt is szeretnénk, ha felismernétek, hogy van olyan személy az életetekben, aki szenved, mert ez egy olyan tapasztalat, amire szükségetek van és amit szeretnétek megtapasztalni. Ez azt jelenti, hogy az utazásotok része, hogy elérjétek a belső békét önmagatokban, még akkor is, ha valaki más nem tudta vagy nem akarta ezt megtenni. Ők adnak nektek egy esélyt arra, hogy feltétel nélküli szeretet legyetek. Esélyt adnak nektek arra, hogy szeretet legyetek annak az állapotnak a tükrében, amit ők mutatnak nektek, ami az ő szenvedésük.


Tudjuk, hogy ez nehéz mindannyiótoknak, akik úgy látják, hogy a szenvedésüket ők maguk teremtik, az általuk hozott döntések és az általuk felkínált rezgés által. Arra szeretnénk bátorítani mindannyiótokat, hogy egyszerűen csak küldjetek szeretetet és tartsátok a teret, miközben nem töritek tovább az agyatokat azon, hogy mik lesznek azok a mágikus szavak, amelyeket végre meghallhatnak. Ehelyett nyissátok meg a szíveteket, és érezzétek bele magatokat abba a valóságba, amire ők magukban törekszenek, de nincs hozzá útitervük.


Nektek sem kell rendelkeznetek az útitervvel, de megtalálhatjátok annak rezgését, és megfeleltethetitek a rezgését önmagatokban. És olyan erősen ki tudjátok sugározni ezt a rezgést, hogy ők nem tehetnek mást, mint hogy átveszik tőletek, és akkor legalább tudni fogják, hogy milyen érzés az a valóság, amelyben lenni szeretnének, és ez nagyon sokat ad nekik. Ez sokkal többet ad nekik, mint amit szavakon és tetteken keresztül kaphatnak.


Mindig tanítani fogtok másokat az életetek megélésével, és ahogy továbbra is harmóniában rezegtek azzal, amit akartok, és olyan döntéseket hoztok, amelyek titeket szolgálnak, a többi ember az életetekben követni fogja ezt a példát. Látni fogják, hogy amit tesztek, az nektek beválik, és a nyomotokban akarnak majd járni.


Bízzatok tehát ebben a folyamatban is. Bízz abban, hogy vannak vezetőik. Bízz abban, hogy van egy felsőbb énjük, egy galaktikus csapatuk és sok más segítőjük, és vegyétek le a terhet a vállatokról, hogy mindent jobbá és jobbá tegyetek számukra. Meg fogják találni az útjukat. Csak egy út van, és az felfelé vezet, és mi mindannyian együtt utazunk felfelé, haza a Forráshoz. Ez mindenkit magában foglal, aki most a Földön szenved. Tehát vegyetek egy mély lélegzetet, amikor látjátok őket szenvedni, és tudjátok, hogy van egy terv és van egy út, és egy nap, valahogyan, meg fogják találni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page