top of page
Keresés

Amikor UFO-t vagy földönkívülit látsz, ez történik

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Segítünk nektek, hogy jobban tudatában legyetek annak, hogy kik is vagytok valójában, és ezt tekintjük elsődleges célunknak veletek kapcsolatban. Időnként a szavakat, az emlékeztetőket adjuk nektek, hogy emlékezzetek arra az igazságra, hogy kik is vagytok valójában, mint feltétel nélküli szeretet, mint Forrás. Máskor energiaátvitelek révén emlékeztetünk titeket arra, hogy kik is vagytok valójában. És amikor bizonyos közvetítéseket kaptok tőlünk, DNS aktiválásokat is kaptok, amelyek összerakják galaktikus történelmetek darabjait. Mindannyiótoknak megvan a története ebben a galaxisunkban, és sok különböző szerepet játszottatok, és legtöbbetek sok különböző csillagrendszerben.


Muszáj tudnotok minden egyes életetekről? Nem, ez túl sok lenne bármelyik elmének, hogy képes legyen kezelni. De segít nektek, ha felismeritek, hogy van történelmetek, és hogy a Föld bolygón lakó emberen kívül sok más dolog is voltatok már. Ez segít nektek, mert minden nap minden pillanatában egyre inkább önmagatokká váltok. És a tudat, hogy már jártatok ott, hogy már bejártátok azokat az utakat, segít nektek könnyebben és remélhetőleg több örömmel a szívetekben eljutni oda. Nem kell újra feltalálnotok a kereket, és nem csak kaparászva és karmolászva juttok felfelé az evolúciós létrán egy alantas emberi állapotból. Más tapasztalatok során már eléggé felmagasztalódtatok, és úgy ismertétek meg magatokat, mint akiknek olyan képességeik, ajándékaik, erejük van, amelyek messze túlmutatnak azon, amit jelenleg a Földön látnak.


Ez az oka annak, hogy oly sokan közületek haza akartok menni; ez azért van, mert már aktív a földönkívüli DNS-etek egy része, és érzékelitek, hogy a dolgok jobbak voltak a plejádi csillagrendszerben vagy az arkturiai csillagrendszerben. És így is volt, és ti azért vagytok ott, hogy felszínre hozzátok ezeket az emlékeket, hogy a mennyeket a Földre hozzátok, hogy egyesítsétek a különböző rendszereket a galaxisban, hogy egyetlen egységes galaktikus közösséggé válhassunk. Mindannyian profitálunk abból, amit a többiek a galaxisunkban megtapasztaltak, és mindazok a tapasztalatok, amelyeket ti ott a Földön átéltek, mindannyiunknak hasznára válnak az egész galaxisban. Úgy döntöttetek, hogy egy olyan helyre mentek, ahol ilyen polaritás, ilyen sűrűség uralkodik, és olyan mértékben elfeledkeztek róla, hogy a hazatérés olyan élmény, amire mindannyian kíváncsiak vagyunk.


Mindannyian tudni akarjuk, hogy milyen érzés, és hogyan csináljátok, és mindannyian segíteni akarunk. És így minden alkalommal, amikor találkoztok egy UFO-val vagy egy földönkívülivel, az azért van, hogy emlékeztessen benneteket arra, hogy kik is vagytok valójában, és hogy aktiválást adjon nektek. Azért van, hogy felkészítsen benneteket arra a pillanatra, amikor hivatalosan is a galaktikus közösség részévé váltok, és azért, hogy egyénként adjon nektek valamit, amiben reménykedhettek, amiért törekedhettek, amiért dolgozhattok, mivel azért vagytok ott, hogy véghezvigyétek ezt a váltást, hogy befejezzétek az ötödik dimenzióba való átmenetet. És minden, ami most történik és nem történik az életetekben, arról szól, hogy tüzet gyújtsunk alattatok, hogy rávegyünk benneteket, hogy abban az ötödik dimenziós tudatosságban, abban az ötödik dimenziós frekvenciában és létállapotban létezzetek, és mi nagyon boldogok vagyunk, hogy részesei lehetünk ennek az utazásnak veletek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page