top of page
Keresés

Amikor nem manifesztálódik, amit akarsz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Pillanatról pillanatra frissítjük a létezésről szóló különböző filozófiáinkat, mert tudjuk, hogy valahányszor úgy érezzük, hogy mindent kitaláltunk, egy napon rájövünk, hogy mégsem. És ezért soha nem fogunk semmihez sem ragaszkodni, mert bebizonyosodott, hogy oly sok feltételezésünkben tévedtünk a múltban, és most készen állunk arra, hogy újabb és újabb küldetésekre induljunk mindannyiótokkal, miközben felfedezitek velünk, és néha rajtunk keresztül, amit a létezésről tudnotok kell. De mindig arra fogunk törekedni, hogy többet adjunk át nektek az aktuális filozófiáinkból, mert a kilencedik dimenzióban lévő magaslatunkról a nagyobb képet látjuk, és ez a szélesebb látószög sokféleképpen segíthet nektek.


Például, amikor valami nem történik meg, amit nagyon szeretnétek, és amit nagyon szeretnétek, hogy most azonnal megtörténjen, álljatok meg, és tegyétek fel magatoknak a kérdést: "Hogyan szolgálhatna ez engem?" "Mit tudnék még hozzátenni ehhez a teremtéshez, amíg várok?". És: 'Hogyan tudnék ebből fejlődni?' Ez valójában három kérdés volt, de érted a lényeget. Fordítsd meg a dolgot; ahelyett, hogy azon gondolkodnál, mit csinálsz rosszul, hol vagy elakadva, ki akadályozza meg, hogy ez megtörténjen, keresd a pozitívumokat, mert azok ott vannak. Minden egyes nappal exponenciálisan növekszel ott, mert ébren vagy, és mert hajlandó vagy elvégezni az önvizsgálat kemény munkáját, keresve, hol tudsz javulni, és mit tudsz még elengedni, hogy könnyíts a terheiden.


Megengedett, hogy vágyaitok legyenek, és hogy örömteli életet éljetek, de azt is fel kell ismernetek, hogy végső soron minden a terjeszkedésetekről és a fejlődésetekről szól. És így, amikor nem kaptok meg valamit, amit szeretnétek, abban az időzítésben, ahogyan szeretnétek, az mindig egy lehetőség lesz számotokra a fejlődésre. Ha elengeditek a kötődéseiteket, akkor jobban jelen tudtok lenni a pillanatban, és amikor jobban jelen vagytok a pillanatban, akkor élvezhetitek a pillanatot, amiben vagytok. És amikor nem gondolsz az időre, időtlenné válsz. És amikor időtlenné válsz, akkor észre sem veszed, hogy mennyi időbe telik, amíg az, amit szeretnél, eljut hozzád.


És azt is ismerd fel, hogy ha egyszer megteremtesz valamit, meg fogod tapasztalni. Éljetek ennek tudatában, és akkor megszabadulhattok a szorongástól és a félelemtől, mert azok csak akkor léteznek, ha nem vagytok biztosak abban, hogy a teremtésetek valaha is eljut hozzátok, valaha is megvalósul. Ne feledjétek tehát, hogy teremtő lények vagytok, akik azért vannak, hogy tapasztalatokat szerezzenek, és mindez elősegíti a Forrásenergia terjeszkedését, és ezért nem tagadnak meg tőletek soha semmit. Ennek ismerete némi békét, némi vigaszt és lelkesedést kell, hogy hozzon nektek az eljövendő dolgok iránt.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page