top of page
Keresés

Ami egyik napról a másikra meg fog változtatni téged

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Már most meg vagyunk győződve arról, hogy az emberi kísérlet a Földön sikeres volt. Még csak látnunk sem kell, hogy mi fog történni a mostani és az egyetemes tudatváltás ideje között, hogy biztosan tudjuk, hogy mindannyian tovább vittétek a tudatosságot, mint azt sokan gondolták szerte a galaxisban. Sokan néznek körül a világotokban ebben az időben, és azt gondolják, hogy a káosz állapotában van. Sokan úgy gondolják, hogy a jelenlegi helyzet ott a Földön nagyon szomorú, és néhányan már a reményt is elvesztették az emberiséggel kapcsolatban.


Mi azonban úgy érezzük, hogy szépen fejlődtök. Nagyon rövid idő alatt nagyon messzire jutottatok ahhoz képest, hogy milyen régóta inkarnálódtatok ott a bolygón. És az előrelépések, amiket mostantól a teljes átváltozásig meg fogtok tenni, óriásiak. Az a képesség, amivel rendelkeztek, hogy szeressetek, együttérzést mutassatok embertársaitok iránt, és részt vegyetek a kedvesség véletlenszerű cselekedeteiben, annyira csodálatosak. Ez mindannyiunkat itt a magasabb birodalmakban optimista érzéssel tölt el.


És azt is tudjuk, hogy sokkal több ember nyitja meg magát a magasabb birodalmakból érkező szeretetnek, mivel egyre kevesebb ember hisz egy bosszúálló Istenben, aki meg akar büntetni benneteket, és örök szenvedésre akar kárhoztatni benneteket. Napról napra egyre többen távolodnak el ettől az ideológiától. Hogy mit fogtok kezdeni azzal a sok szeretettel, amire megnyitjátok magatokat, ez az, amiért mindannyian minden egyes nap figyelünk titeket. Alig várjuk, hogy lássuk, mit fogtok létrehozni. Alig várjuk, hogy lássuk, mennyivel több együttérzés és megbocsátás van a szívetekben.


A fentről érkező szeretet érzése elég ahhoz, hogy bárkit megváltoztasson egyik napról a másikra, és ezen a ponton annyi minden jön, hogy mindannyiótoknak biztosan lesz egy pillanat, amikor elengeditek minden szorongásotokat, minden ellenállásotokat és minden feszültséget, és megnyíltok neki. Ez egy gyönyörű időszak az emberi történelemben, egy gyönyörű időszak, hogy ott legyetek a Földön, hogy szeretetet fogadjatok, hogy szeressetek másokat, és hogy azzá a szeretetté váljatok, ami valójában vagytok. Tudjuk, hogy ez a kísérlet, hogy ennyi különböző lényt egy bolygóra hozzunk össze, egy nagy dobás volt, és mégis, itt vagytok.


Lehet, hogy a dolgok nem tökéletesek a Földön, de ti boldogultok. Minden egyes nappal egyre jobbak vagytok. És azoknak közületek, akik ébren vannak, azt mondjuk: "Gratulálunk". Már túlszárnyaltátok azt, ahol előző életetek százaiban jártatok. És ti elégségesek vagytok ahhoz, hogy átbillentsétek a mérleg nyelvét. Elégségesek vagytok ahhoz, hogy elérjétek azt a változást, amit szeretnétek. És most itt az idő, mert készen álltok arra, hogy tovább menjetek a tudatosságotokkal. Mi pedig figyelünk, nagyon büszkék vagyunk rátok, és sok más szeretet- és fénylénnyel együtt szurkolunk nektek itt a magasabb birodalmakban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page