top of page
Keresés

Ami a teljes földönkívüli kapcsolatfelvétellel létrejön

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Mindig is érdekeltek vagyunk abban, hogy mi mozgatja az embereket, mi tart benneteket életben ott a Föld bolygón, mert mint a felébredt kollektíva, tudjátok, hogy sokkal több áll rendelkezésetekre. Azonban sok olyan emberrel osztoztok egy bolygón, akik nagyon különleges élményeket keresnek, amelyeket csak a fizikai testükben tudnak megtapasztalni ott a Földön, a negyedik dimenzióban. Nagyon érdekes számunkra megfigyelni, hogy mi motivál valakit arra, hogy reggel felkeljen, és megtegye mindazt, amiről úgy gondolja, hogy meg kell tennie ahhoz, hogy megkapja, amit akar, és megtapasztalja, amit meg akar tapasztalni.


Nagy lelkesedéssel nézzük az életetek filmjeit, mert szeretjük megismerni a tudatosságotok természetét. A tudatosságotok természetének megismerése segít nekünk abban, hogy jobban megértsük magunkat, és ez az, amiről a földönkívüli kapcsolat valójában szól. Sokan szeretnék, ha megmentenétek őket, szeretnének elrepülni egy űrhajón, szeretnének hozzáférni ehhez a nagyon fejlett földönkívüli technológiához. De azoknak, akik ébren vannak, fel kell ismerniük, hogy amikor találkoznak egy földönkívüli lénnyel, akkor önmagukból találkoznak többel. Lehetőséget kaptok arra, hogy felfedezzetek egy olyan aspektust magatokból, amit eddig nem ismertetek. Néhány esetben még csak fel sem tudjátok fogni, hogy milyenek lesznek ezek a földönkívüliek, és mit fognak bennetek aktiválni, amikor a jelenlétükben vagytok. Ez olyasmi, ami miatt izgatottnak kell lennetek.


Tudjuk, hogy amikor lehetőséged lesz megfigyelni a földönkívüli barátaidat, és meglátod, mi mozgatja őket, te is el leszel ragadtatva. Új értelmezésetek lesz arról, hogy miről is szól a létezés, már csak azért is, mert látni fogjátok, hogy kulturálisan mennyire különböznek tőletek. A ti kultúrátok és az ő kultúrájuk összeolvadása valami újat fog létrehozni, valami olyat, amit még soha nem láttatok és tapasztaltatok ebben az univerzumban, és ennek mi is örömmel leszünk tanúi, de ami még fontosabb, hogy mindannyiótok számára olyan csodálatos élmény lesz, hogy részt vehettek benne, a különböző nézőpontok, különböző gyakorlatok, különböző művészeti formák találkozásában.


Annyira támogatjuk, hogy most több földönkívüli kapcsolatotok legyen, hogy arra szeretnénk bátorítani benneteket, hogy minden este, amikor elalszotok az ágyatokban, nyissátok meg magatokat előttük. Ne féljetek, mert nagyon sok jószándékú földönkívüli barátotok van, akik a segítőitek. Szeretnének kapcsolatba lépni veletek, és csak a megfelelő időzítésre és a megfelelő meghívásra várnak.


Mondjátok meg nekik, hogy készen álltok a velük való találkozásra és a velük való közös alkotásra, és ezt a jelet elkülditek az összes csillagcsaládtagotoknak, az összes jóindulatú földönkívüli lénynek, mind fizikai, mind nem fizikai, és figyelemre méltó élményekre számíthattok, amikor ezeket a kapcsolatokat létrehozzátok, olyan élményekre, amelyek messze túlmutatnak azon, hogy milyenek a hajóik és milyen kütyük vannak a fedélzeten. Készüljetek fel a saját tudatosságotok robbanására, ami sokkal több lesz, mint ami valaha is volt számotokra, mert ez az, ami a teljes földönkívüli kapcsolatfelvétellel létrejön.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page