top of page
Keresés

Aktiváld az arkturiai DNS-edet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Sok embertől tanultunk, akiket megvilágosodott spirituális mestereknek tartunk ott a világotokon. Nagyon sok olyan egyénnek voltunk tanúi, akiknél az arkturiai DNS teljesen aktiválódott, és ennek eredményeképpen azt követik, ami a spirituális tudatosság, az egységtudatosság és a feltétel nélküli szeretet egyre magasabb és magasabb magasságaiba viszi őket. Ezek az egyének nem várnak arra, hogy bármi is történjen. Nem próbálnak semmit vagy senkit manifesztálni az életükben. Egyszerűen lenyűgözi őket a létezés és az érzésre való képességük.


Vágyaik vannak, mint mindannyiótoknak, de úgy vannak bekötve, hogy vágyaik mind a tudatosságuk kiterjesztéséről szólnak. Ők is jól akarják érezni magukat, ahogyan ti is, de ők egy sokkal közvetlenebb utat választottak. Nem hagyják, hogy egy körülmény határozza meg, hogyan érezzék magukat. Nem hagyják, hogy egy sértés vagy egy csalódás határozza meg, hogyan érzik magukat.


Azért mondjuk ezt el nektek, mert azt szeretnénk, ha tudnátok, hogy lehetséges az öröm, a szabadság, a harmónia, a béke és a szeretet életét élni, még akkor is, ha semmi az életetekben és semmi a világotokban nem inspirál benneteket arra, hogy a lét ezen állapotai aktiválódjanak bennetek. És igen, ezek az egyének egy olyan utat választottak maguknak ebben az életben, amellett, hogy azt választották, hogy több arkturiai DNS-ük aktiválódik, és ezek az okok azok, amiért olyan életet folytatnak, ahol a spirituális tapasztalatok egyre magasabb és magasabb szintjeit keresik, ahelyett, hogy a hírnevet, a vagyont keresnék, és azt, hogy mások imádják őket.


Higgyetek nekünk, amikor azt mondjuk, hogy ezek az egyének mind ezt tették korábban, és azért választották azt, hogy ebben az életben azok legyenek, akik, mert a spirituális mesteriségre törekvő élet egy újabb élményt jelent a lélek számára. Azt gondolhatjátok, hogy azért mondjuk ezt nektek, mert szerintünk mindenkinek arra kellene törekednie, hogy olyan legyen, mint ezek az egyének, de higgyétek el nekünk, amikor azt mondjuk, hogy tudjuk, hogy ti pontosan ott vagytok, ahol lennetek kell, és hogy a vágyaitok úgy tökéletesek, ahogy vannak.


Ismét csak azt akarjuk, hogy tudjátok, mi lehetséges; azt akarjuk, hogy tudjátok, hogy lehetséges megvilágosodott spirituális mesterré válni ott a Földön, és hogy még többet aktiváljatok az arkturiai DNS-etekből, ha ez az, amit tenni akartok. És természetesen itt vagyunk, hogy segítsünk nektek ebben, ha meg akarjátok tenni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page