top of page
Keresés

Akasha Feljegyzések: Mik ezek és hogyan lehet hozzáférni a benne tárolt információkhoz?

 

 

Az Akasha Feljegyzésekben minden lélek és minden megnevezhető dolog összes információját tárolják. Ezen a helyen tárolódik az Univerzum összes információja. Minden földrajzi hely, naprendszer, bolygó, galaxis, lelkek, élőlények, kristályok, cégek, inkarnációk összes információja itt tárolódik.



Ez az a hely, ahová a Szellemi Vezetők járnak információkért, és ez az a hely, ahonnan bepillantást nyerhetsz a korábbi és jelen inkarnációid részleteibe.

Ha az Akasha Feljegyzésekre gondolsz, valami rendezettet képzelhetsz el, például egy óriási könyvtárat, vagy egy nagy iratcsarnokot, könyvek és polcok hosszú sorait.

Az Akasha Feljegyzésekben tárolt információkhoz meditáció útján lehet hozzáférni.

Az Akasha Feljegyzések egy meghatározott energetikai, nem fizikai hely az Univerzumban, amihez elvileg bárki hozzáférhet bármikor. Gyakorlatilag azonban a keresőnek szüksége van legalább egy kifejezett technikára, amivel tudatosan tud kapcsolódni a Feljegyzésekhez.

 

Az Akasha feljegyzésekből megtudhatod:

·       minden eseményt, a múltból, a jelenből és a jövőből, minden lényről, aki valaha is létezett a Földön vagy a Földön kívül.

·       A lelked útját és annak célját, hogy jobban rá tudj kapcsolódni.

·       Blokkokat és leckéket, amiket most leküzdhetsz, így jobb rálátásod lesz arra, hogy mi történik, javul a türelmed és a toleranciád is.

·       Amiért itt vagy most ebben a leszületésben, hozzájárulásként, és a lelked tiszta ajándékait.

 

Hogyan lehet hozzáférni az Akasha Feljegyzésekhez?

 

Ahhoz, hogy el tudj jutni a Feljegyzések Csarnokába, képzeld el magadban, meditatív állapotba kerülve.

A feljegyzésekhez úgy juthatsz el, hogy elképzeled magad, amint egy nagy csigalépcsőn keresztül lefelé utazol egy ódon épületben.

Odabent egy hatalmas csarnok vár rád egy végtelen könyvtárral.

Kivel találkozol ott? A Könyvtárosoddal.

Most bármilyen információt feltárhatsz a lelked utazásáról.

Itt már semmi más dolgod nincs, csak kérdezni, és megvárni, hogy megérkezzen hozzád az információ.

Ha végeztél, térj vissza a feljegyzések csarnokából, vissza a lépcsőn fel a szobába, ahol fizikailag ülsz.

 

Hogyan olvassuk az Akasha feljegyzéseket?

 

Energetikai zsinórok, kulcsok és aláírások vannak mindenhez, ami valaha is történt veled, és az életed összes múltbeli, jelenlegi és jövőbeli tapasztalatához.

Minden egyes emléktípusnak, az idő és a tér történetében, más-más érzelmi, gondolati és energetikai aláírása van.

Minden gondolat, érzelem, időszak vagy interakció az életekben egy sajátos és egyedi energetikai kártyát hordoz, amely csak az adott esemény szignatúrájának felel meg.

Ez a kártya egy irattartó polcra kerül az életed összes többi kártyájával együtt, és bármikor elővehető.

  

Miért érdemes hozzáférni a feljegyzésekhez?

 

Szeretnél többet megtudni a lelked útjáról vagy az ügyfeleid részére olvasni? Meg kell keresned a Feljegyzésekben a megfelelő bejegyzést, és el kell kezdened kiteríteni őket egy idővonalra.

A Feljegyzések egy olyan hely, ahol információk tömkelege található rólad és mindenki másról - egy helyen.

Ez segíthet abban, hogy tisztánlátásra és békére lelj az életeddel és azzal kapcsolatban, hogy mi a következő lépésed az életedben.

Amikor több információra van szükséged az egyes lelkek életeiről, történetéről és jövőbeli útjáról - a történet itt megtalálható, így betekintést nyerhetsz a saját életedbe, illetve azokéba, akik erre engedélyt adtak neked.

Az Akasha Feljegyzések az egyetemes bölcsesség és rálátás helye - és az emberek szabad könyvtára.

Mint minden könyvtárban, még ha nyitva is van, a könyvtári rendszer működésének megismerése mindig segíthet abban, hogy hatékonyabban haladj a folyamaton keresztül, hogy a legjobb információkhoz és referenciaforrásokhoz juss a látogatásod során.

 

Összefoglalva


Az Akasha Feljegyzések egy olyan dimenzió, ahol hozzáférhetsz a tárolt információkhoz az összes múltbeli, jelenbeli és jövőbeli életről, minden egyes lélek teljes lélekútjáról. Az információkhoz való hozzáférés hasznos lehet egy intuitív olvasás során, mivel magában foglalja az összes, a helyzetet befolyásoló energiát.

Amennyiben szeretnéd Te is professzionális szinten elsajátítani a Feljegyzések olvasásást, kérlek jelentkezz a legközelebbi Akasha Olvasás Alap tanfolyamomra!

 

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page