top of page
Keresés

Addig nem vagy teljes mértékben tájékozott, amíg ezt meg nem teszed

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Létezésünk minden pillanatát ünnepeljük, ahogyan a ti létezésetek minden pillanatát is ünnepeljük, mert őszintén úgy érezzük, hogy a létezést érdemes ünnepelni. Léteztek, ezért érezhetitek a szeretetet, a kapcsolatot, az örömöt, az izgalmat, a bőséget, a bizalmat és még sok minden mást. Léteznetek kell ebben a fizikai világban, hogy pontosan úgy érezzétek ezeket az érzéseket, ahogyan ti érzitek. Valóban azért vagytok ott, hogy felfedezzétek és megtapasztaljátok, és amikor megengeditek magatoknak, hogy mindezt megtapasztaljátok, majd megengeditek, hogy az összes érzelem felszínre törjön bennetek e tapasztalatok eredményeként, akkor teljesítetek egy küldetést. Ezután természetesen segíthettek másoknak, de csak akkor tudtok segíteni másoknak, ha teljesen tájékozottak vagytok, és nem vagytok teljesen tájékozottak, ha nem engeditek meg, hogy minden érzelmetek a felszínre törjön és átéljétek.


Terjeszthettek olyan információkat, amelyekről megtudjátok, vagy elhiszitek, hogy igazak, és táplálhattok valakit az elméje szintjén, de mindannyian eljutottatok már oda, hogy messze meghaladjátok az elme szintjét. Azért vagytok ott, hogy a szívből terjeszkedjetek, és az elmét arra használjátok, hogy ebbe az irányba összpontosítsatok. Ha csak a felét éreztétek azoknak az érzelmeknek, amelyekre ebben az életben hivatottak vagytok, akkor azt gondolhatjátok, hogy sokat tudtok nyújtani az emberiségnek. És bizonyosan mindenki így van ezzel, függetlenül attól, hogy hol tart az útján. De ha tartósan és hatékonyan akartok segíteni az embereken, akkor azzal kezdjétek, hogy magatokon segítetek. Segíteni fogtok magatoknak, hogy feloldjátok az érzelmi központotokat és minden érzelem áramlását azáltal, hogy átérzitek azokat (az érzelmeket), amelyek átélése a legnagyobb kihívást jelenti számotokra.


Szánjatok időt a napotokban erre, mert azt akarjátok, hogy ezek a zsilipek megnyíljanak; azt akarjátok, hogy minél több szeretet, öröm és béke áramoljon hozzátok és rajtatok keresztül, és ezek nem tudnak áramolni, ha szomorúság, harag és félelem zárja el a csővezetéket, hogy úgy mondjam. Ha valóban mások szolgálatára akartok állni, és segíteni akarjátok az emberiséget a felemelkedésben, akkor a legalapvetőbb dolgokkal kell kezdenetek. Azzal kell kezdenetek, amit mindenki intuitíve tudott, amikor ebbe az életbe jött. Mindenki tudta, hogy amikor szomorú, akkor sírnia kell. Amikor dühös, akkor ki kell engednie, és amikor fél, akkor vigaszt kell keresnie, és hagynia kell, hogy a félelem átjárja.


De valami az út során felelőssé vált azért, hogy a legtöbb ember hajlamos arra, hogy ne engedje kiáradni ezeket a negatív érzelmeket. És ezek az érzelmek megrekednek, és ez mindenféle függőségekhez vezet. Ez ahhoz is vezet, hogy az emberek nem tudnak teljesen hozzáférni ahhoz a szeretethez, amik ők maguk, és az emberek sok olyan cselekedetet is végrehajtanak, amelyekkel kompenzálják azokat az érzéseket, amelyekről nem is tudják, hogy bennük rekedtek, és ezekkel a rezgésekkel teremtik meg a valóságukat.


Itt jöttök ti a képbe, mint a megvilágosodott fénymunkások, akik vagytok. Azért jöttök, hogy segítsetek nekik meditálni, lélegezni, jógázni, kapcsolatba kerülni a belső gyermekükkel, és a spirituális élet sok más aspektusával, amit már megismertetek. És végső soron, bármit is csináltok egy emberrel, segítetek neki feloldani azokat a blokkolt negatív érzelmeket. Segítetek nekik meggyógyulni, hogy ők is érezhessék a szeretetet, ami ők maguk, és kimehessenek a világba, hogy azok legyenek, akiknek lenniük kell az emberiség számára. És amikor valaki hagyja, hogy megnyíljanak benne az érzelmek zsilipjei, azt is érdemes ünnepelni. És mi egy kis partit rendezünk minden alkalommal, amikor tudjuk, hogy ez történik bármelyik lénnyel ebben a gigantikus univerzumunkban. Csatlakozzatok hozzánk az ünneplésben, és csatlakozzatok hozzánk az áramlásban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page