top of page
Keresés

A Végtelen Lehetőségek Birodalma és te

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Észrevesszük, hogy mindannyian milyen módon mozogtok az életetekben, tapasztalatokat, emlékeket, energiákat, gondolatokat és végül hiedelmeket gyűjtve. Hajlamosak vagytok arra, hogy a hiedelmeiteket a tapasztalataitok köré formáljátok, és van valami nagyon erőteljes a saját tapasztalataitokban. Más szóval, sokkal inkább szeretnénk, ha a saját tapasztalataitokban hinnétek, mint abban, amit valaki más mond nektek a legtöbbször.

 

Bíznotok kell a saját érzéseitekben. Meg kell néznetek, hogy valami rezonál-e veletek vagy sem, és nem kell elhinnetek valaki más szavát, csak azért, mert azt mondja, hogy az ő valósága az "igazi" valóság. Többféle valóság létezik, többféle idősík, még többféle múlt is létezik onnan, ahol most a jelenben ültök. És így, miközben szeretnétek bízni a saját tapasztalataitokban, túl azon, amit valaki más mond nektek, hogy igaz, de ugyanakkor nem is akarjátok korlátozni magatokat a tapasztalataitok miatt.

 

Más szóval, ha valamit már többször is megtettetek, és nem kaptátok meg a kívánt eredményt, az nem jelenti azt, hogy eredménytelenek vagytok, vagy hogy valamit rosszul csináltok. Talán nem volt megfelelő az időzítés, vagy talán az a feladatotok, hogy a kudarc élményén keresztül fejlődjetek a saját meghatározásotok szerint. Lehet, hogy minden egyes alkalommal egyre jobbak leszel valamiben, és így az ismétlés is titeket szolgál. De amit nem akartok, az az, hogy kialakuljon bennetek egy olyan hiedelem, amely azt mondja, hogy "Ez egy reménytelen helyzet, nem tudok semmit sem tenni ellene".

 

El akarjátok engedni az ilyen típusú hiedelmeket, amelyeket a saját tapasztalataitokon keresztül tudtok kifejleszteni, és azt is fel akarjátok ismerni, hogy amikor valaki másnak volt egy tapasztalata, akkor azt a tapasztalatot ő maga teremtette meg. Ez nem jelenti azt, hogy az a tapasztalat mindenki számára elérhető. Tehát amikor hallotok egy történetet arról, hogy az illető rákos lett, vagy az illető szörnyű autóbalesetet szenvedett, nem kell azt hinnetek, hogy ez veletek is meg fog történni. Szeretetet, gyógyulást, együttérzést küldesz az adott helyzetben érintett embereknek, és felismered, hogy amiről most hallottál, az egy választás, de nem olyan választás, amit számodra is meg kell hoznod.

 

Máskor pedig olyasmiről hallasz, ami mással történt, és ezt arra akarod használni, hogy megmutasd magadnak, mi lehetséges. Más szóval: "Ha ők meg tudják csinálni, akkor én is meg tudom csinálni." "Ha az a személy 40 évesen nyugdíjba tud menni, akkor én is meg tudom csinálni.". 'Ha az a személy csodálatos élményt tud szerezni, amikor földönkívüliekkel találkozik és hajóra száll, akkor én is tudok. Ha az a személy tud csatornázni, akkor én is tudok.

 

Ezeket a dolgokat akarjátok mondani magatoknak, amikor tanúi vagytok annak, hogy valaki másnak olyan élménye van, amit ti is szeretnétek átélni. Fel akarjátok ismerni, hogy ezek a tapasztalatok a végtelen lehetőségek birodalmában léteznek, és ebből a birodalomból választjátok ki magatoknak, hogy mit tapasztalhattok meg legközelebb. Így remélhetőleg, amikor valaki más nagy sikeréről hallotok, felismeritek, hogy azért találkoztok ezzel az információval, hogy aztán elhiggyétek, hogy számotokra is lehetséges az a nagy siker.

 

Ebben a végtelen birodalomban navigáltok. Minden lehetőségen keresztül navigáltok. Ti dönthetitek el, hogy mi az igaz számotokra, mi a valós számotokra, és mit akartok megtapasztalni, és a fókuszotokkal, a szándékotokkal döntötök. Azzal döntötök, hogy felbukkan bennetek a vágy, hogy megtapasztaljátok ezt a tapasztalatot. Ez a vágy okkal van ott. Azért van ott, hogy arra késztessen, hogy a figyelmeteket abba az irányba összpontosítsátok, és ezt mindig meg tudjátok tenni, függetlenül attól, hogy valami mennyire távolinak tűnik számotokra onnan, ahol a jelenlegi valóságotokban álltok.

 

Minden valóság valóságos, és mindegyik elérhető azok számára, akik hajlandóak megtenni egy ugrásnyi hitet, és elhinni, hogy az általuk vágyott valóság valóban lehetséges számukra. Folyamatosan bátorítani fogunk benneteket, hogy higgyetek önmagatokban és a képességeitekben.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page