top of page
Keresés

A világra és az univerzumra gyakorolt hatásod

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon érdekel bennünket az emberiség fejlődésének nyomon követése, mert ez segít nekünk abban, hogy ilyen jellegű visszajelzést kapjunk, amikor a tanításainkról és az energetikai közvetítéseinkről van szó. Tudjuk, hogy ki fogad minket és ki nem. Tudjuk, hogy egyes emberek tudatosan fogadnak minket, mások pedig nem. Tudjuk, hogy egyesek képesek befogadni a szavakat, de az energetikai közvetítéseket nem. És így képesek vagyunk feltérképezni az emberek minden egyes ilyen csoportjának fejlődését, és kiigazításokat tudunk tenni. Nagyon jól érezzük magunkat, amikor látjuk, hogy növekedtek és fejlődtök, mert látjuk, hogy amit energetikailag kibocsátunk, az milyen hatással van mindannyiótokra.


Ti nem rendelkeztek ezzel a képességgel, és ez sajnálatos. Sajnálatos, hogy nem láthatjátok, hogy milyen hatással vagytok a világotokra, mert tudjuk, hogy ha mindenki tudná, sokkal tudatosabb lenne azzal kapcsolatban, hogy mit bocsát ki a világba. És azoknak közületek, akik szeretnének szolgálni, de nem tudják, mit tegyenek, bízniuk kell abban, hogy még mindig hatást gyakorolnak a gondolataikkal, a szándékaikkal, a rezgéseikkel, amelyeket felkínálnak, a szavaikkal, amelyeket kimondanak, és így tovább.


Bíznotok kell egyfajta hullámhatásban, és tudnotok kell, hogy odakint a világban mindenkire hatással van mindaz, ami veletek történik, belsőleg és külsőleg. Tehát ha valóban hatást akartok gyakorolni, akkor ne habozzatok megtenni azokat az energetikai kiigazításokat, már csak azért sem, mert lehet, hogy nem látjátok, hogy azok milyen hatással vannak a világra és mindenkire, aki benne van. Sőt, itt van egy még jobb megközelítés mindannyiótok számára. Tegyétek, amit tesztek, gondoljátok, amit gondoltok, mondjátok, amit mondtok, és rezegjetek, ahogy rezegtek, mert ez jó érzés. Legyen elég az a pillanat, amikor rezonáltok azzal, amit kibocsátotok.


Hagyjátok, hogy az érzéseitek vezessenek benneteket, és győződjetek meg róla, hogy az érzéseitek számítanak nektek, mert számotokra és mindenki más számára is számítanak; materializálódnak. Ezekkel teremtitek meg a valóságotokat, és a ti valóságotok magában foglalja az egész világ, az egész univerzum valóságát. Ha nem látjátok a hatásotokat, akkor csak érezzétek. Engedjétek, hogy az érzésetek elegendők legyenek, mert ti elegendőek vagytok. A létezésetek számít, és sokkal több pozitív energiát tudtok kibocsátani, ha megértitek, hogy ez mindenkinek számít. És ha tudjátok, hogy ez valamilyen módon, formában vagy alakban vissza is tér hozzátok, az csak egy bónusz.


Elégnek kell lennie annak a ténynek, hogy jól kell éreznetek magatokat ebben a pillanatban, mert az életben csak ennyi van: egy pillanat. Pillanatok sorozata van. Könnyebb továbbra is egy olyan pillanatban lenni, amiben jól érzitek magatokat, egy olyan pillanatban, ahol olyasmit nyújtotok, ami magas rezgésű, és aminek mások szolgálatára kell lennie. Emlékezzetek erre. Hasznotokra válik az általatok teremtett lendület, és ne feledjétek, hogy mindenki más is hasznot húz belőle.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page