top of page
Keresés

A valóságod megteremtésének elsajátítása

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Elég sok figyelmet fordítottunk arra a képességetekre, hogy a rezgéseteket egy bizonyos frekvencián tartsátok, és nagy örömmel jelentjük, hogy az emberek egyre nagyobb képességet mutatnak arra, hogy az általatok választott rezgésben maradjanak hosszabb ideig. Erre a képességre szükségetek van, amíg még a negyedik dimenzióban vagytok, mert hosszabb ideig kell tartanotok ezt a rezgést ahhoz, hogy manifesztálhassatok valamit, és tudjátok, hogy ti voltatok felelősek a manifesztációért. Tehát ez nagyon erősítő. Emellett megtartja azt az érzést, amit érezni szeretnétek, ami még a megnyilvánulás résznél is fontosabb.


Egy olyan rohanó társadalomban, ahol az emberek gyakran rohannak és a figyelmüket annak adják, ami éppen megragadja őket, nagyon fontos számotokra, hogy képesek legyetek megtartani egy rezgést, és ez egy olyan képesség, ami azt jelzi számunkra, hogy azok, akik ezt csinálják, képesek voltak elég hosszú időre kikapcsolni a fizikai birodalmat ahhoz, hogy a belső birodalmatokba lazítsanak. Csak úgy lehetsz igazán tudatában a rezgésednek, ha befelé mész, és ha hajlandó vagy befelé menni, akkor képes vagy hozzáférni az általad választott rezgéshez és megtartani azt. De mint mindenhez a világotokban, ehhez is gyakorlásra van szükség. Az idődre, figyelmedre, az összpontosításodra és az erőfeszítésedre van szükség, és szeretnénk, ha tudnád, hogy az erőfeszítés, amit tettél, meghozta gyümölcsét.


Azok közületek, akik eldöntötték maguknak, hogy ez egy fontos képesség, amivel rendelkezniük kell, észrevették, hogy az életük egyre könnyebbé vált. Észrevettétek, hogy megnyilvánulási képességetek növekszik, és észrevettétek, hogy egyre gyakrabban vagytok olyan hangulatban, amilyenben lenni akartok. Most az lesz a trükkös rész, hogy ezt a képességet úgy osszátok meg másokkal, hogy ők is képesek legyenek észrevenni a különbséget a saját életükben. Tehát azok közületek, akik meditációs órákat, hanggyógyításokat tartanak, és csoportokban gyűlnek össze, különböző szándékokat tartva, ti vagytok azok, akik elsajátítják ezt a képességet, és kitalálják, hogyan segíthetnek másoknak abban, hogy úgy érezzék, hogy egyfajta mesterek a fizikai birodalom felett.


Ne feledjétek, hogy mindannyian mesterek voltatok legalább egy korábbi életetekben a Földön, vagy talán máshol a galaxisban. Tehát emlékeztek az ehhez hasonló képességekre, és a gyakorlásotok és a minden spirituális dolog iránti folyamatos érdeklődésetek révén jutottatok el idáig. Arra számíthattok, hogy egyre gyorsabban és gyorsabban fogjátok látni a megnyilvánulásokat, ahogy az energiák sebessége és rezgése folyamatosan növekszik. És ez egyike annak a sok módnak, ahogyan szolgálni fogjátok embertársaitokat, akik ott vannak a negyedik dimenzióban. Demonstrálni fogjátok a képességeteket, az eredményeket, amelyeket a gyakorlásból kaptok, és ki fogjátok találni a módját annak, hogy megtanítsátok őket arra, hogyan lehet elsajátítani a rezgést. És a rezgésük elsajátításával elsajátítják a valóságuk megteremtését, és ez az, amit oly sokan keresnek ebben az időben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page