top of page
Keresés

A valóságod megteremtésének 5 lépése

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Mindig a teremtés terében vagyunk, és tudatában vagyunk annak, hogy mit rezgünk minden pillanatban. Ezért tudatában vagyunk annak, hogy mit teremtünk minden pillanatban. Ez egy gyönyörű tapasztalat számunkra, és ez egy olyan tapasztalat is, ami nem mindig adatott meg nekünk. Történelmünk során voltak olyan időszakok, amikor tudat alatt teremtettük meg a valóságról szerzett tapasztalatainkat, de idővel megértettük, hogyan kezeljük a rezgésünket, és ezért elsajátítottuk a rezgés szándékos felkínálásának művészetét, és ez mindent megváltoztatott, szó szerint.


A tudatossá válás az első lépés ahhoz, hogy változtassatok az életeteken. Annak elfogadása, amit felkínáltok és létrehoztok, a második lépés. A harmadik lépés az, hogy belenyugodjatok abba az érzésbe, amit éltek és sugároztok. A negyedik lépés annak kiválasztása, hogy mi az, amit fel akartok ajánlani az univerzumnak, és mit akartok érezni a jelen pillanatban. Az ötödik lépés az, hogy megtalálod magadban ezt a rezgést, és aktiválod. Úgy gondolhattok a testetekre, mint ami tele van szunnyadó és aktív vulkánokkal.


Az aktív vulkánok annyira ismerősek lehetnek számotokra, hogy észre sem veszitek, hogy ott vannak, és a szunnyadó vulkánok is lehetnek olyan részetek, amiről nem tudtok, mert még soha nem éreztétek vagy tapasztaltátok meg a lávájukat. Ha elfogadod az aktív vulkánokat, akkor eldöntheted, hogy akarod-e, hogy továbbra is aktívak legyenek vagy sem. Lehet, hogy van benned egy aktív szeretetvulkán. Lehet, hogy nagyon tapasztalt vagy a többi ember, az állatok, a természet, a Föld és még a földönkívüliek szeretésében is, de akkor az önszeretet lehet, hogy olyasmi, amiből nagyon keveset vagy semmit sem tapasztaltál ebben az életben. Ez lenne az egyik szunnyadó vulkánotok, amelyet aktiválni szeretnétek, és ezt meg is tudjátok tenni, ha felkutatjátok, és felfedezitek, hogy ez is a szívetek terében van.


De ha van egy aktív dühvulkánotok, és olyan régóta dühösek vagytok, hogy fel sem fogjátok, hogy van választásotok arra, hogy ne legyetek azok, akkor ez olyasmi lenne, aminek tudatában akarnátok lenni, elfogadni, megfelelő módon kezelni, és nem állandóan aktívnak lenni. Természetesen a harag egy célt szolgál, és ezért nem akarod, hogy ez a vulkán kihaljon. De a szunnyadó vulkánok szükség esetén aktiválhatók, és nem kell, hogy kitörjenek és egész városokat semmisítsenek meg, amikor aktiválódnak.


Reméljük, hogy tetszik a mi kis hasonlatunk, mert egy vulkán hozta létre Maui szigetét, amelyen a csatorna lakik, és tulajdonképpen a vulkánon él, amely most szunnyadóban van. Ez egy nagyon jó analógia sok okból, és a Föld tele van ilyen típusú analógiákkal. A természet minden pillanatban tanít benneteket, ha hajlandóak vagytok csendben leülni és hallgatni rá, és érezni a bölcsességét. Szeretnénk, ha tudnátok, milyen gyönyörűen van ez az egész elrendezve számotokra, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy el tudtok jutni oda, ahol mi vagyunk, anélkül, hogy további kontrollálatlan kitörések történnének bennetek. Azt is szeretnénk megköszönni, hogy ott vagytok és hajlandóak vagytok megtapasztalni ennyi energiát és érzelmet, és nagyon boldogan vezetünk titeket arra a helyre, ahol most vagyunk, mert szeretjük látni, hogy minden lény egyre tudatosabbá válik és egyre jobban irányítja azt, amit rezegtet és ezáltal teremt.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page