top of page
Keresés

A tudatváltás munkájának elvégzése

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindannyiótokkal megfelelő szintű kapcsolatot tartunk fenn. Nem lépjük túl a határokat, hogy átadjuk nektek, amit tudunk és teszünk. Együttműködünk vezetőitekkel és Felsőbb énetekkel, hogy biztosítsuk, hogy nem térítünk el titeket a saját természetes fejlődési folyamatotoktól. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy a többi jóindulatú földönkívüli, tanácsok, kollektívák, szövetségek és más földönkívüli csoportok ugyanezeket az irányelveket követik. Óvatosak vagyunk abban, hogy mit adunk nektek, hogy ne akadályozzuk azt a fejlődést, ami egy olyan dolog lesz, amire nagyon büszkék lesztek, amikor eléritek az ötödik dimenziós frekvenciatartományt.


Értékelni fogjátok a segítségeket, de azt is fel fogjátok ismerni, hogy ti magatok végeztétek a munkát, és mi megtisztelünk benneteket azzal, hogy elismerjük, hogy megvan bennetek a képesség, hogy elvégezzétek ezt a munkát, amit már eddig is végeztetek és továbbra is végezni fogtok. Nos, mi az a "munka", amiről itt beszélünk? Mi az, amit azért tesztek, hogy a tudatosságnak az ötödik dimenzióba való átmenetét könnyebbé és örömtelibbé tegyétek? Nos, ez magában foglalja a bennetek zajló dolgok tudatosítását. Többet foglal magában, mint egy sor szabály vagy parancsolat követését. Végső soron az érzésekről van szó. A munka elvégzése azt jelenti, hogy hajlandó vagy érezni azokat az érzéseket, amelyeknek tudatára ébredsz, amint leföldeled magad, szívközpontúvá válsz, és leteszed a drogokat, az alkoholt és más zavaró tényezőket, amelyek megakadályozták, hogy érezd őket.


Megtisztulsz, amikor mélyen belemerülsz egy olyan érzésbe, amely kényelmetlen, nem kívánt, és amelyet a családodban senki más nem volt képes elismerni, hogy létezik. Munkát végzel a genetikai vonaladért. Munkát végzel az előző életedben élt énedért. Munkát végzel a galaxis más részein élő más lényekért, akik nem rendelkeznek olyan érzelmi intelligenciával, mint ti mindannyian. Ez a váltás nem egy elmejáték és nem egy akciójáték. Nem arról szól, hogy legyőzzetek bárkit vagy bármit. Ez arról szól, hogy érezzétek, kik vagytok valójában Forrásenergia Lényekként, tiszta, feltétel nélküli szeretetként, és arról szól, hogy hagyjátok ezt átáramolni rajtatok anélkül, hogy zavarba jönnétek vagy félnétek attól, hogy valaki más mit gondol vagy mit tesz válaszul arra, hogy teljesen magatokhoz ölelitek azt, akik valójában vagytok. Amikor ezt meg tudjátok tenni, tudjátok, hogy elvégeztétek a munkát.


De át kell menned a szorongáson, a félelmen, a depresszión, a szomorúságon, a haragon és néha még a dühön is, hogy eljuss oda. A trükkös rész annak felismerése, hogy mindkettő létezik benned, és csak azért, mert az egyiket érzed, még nem jelenti azt, hogy a másik már kihalt vagy negligált. Csak azért jöttél, hogy a fényt válaszd, újra és újra, és hogy másokat is erre bátoríts. És mi így látjuk a szerepünket ebben az egészben. Mi tartjuk a fényt és világítunk vele, de nem túlságosan, és meghívunk benneteket rá, újra és újra.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page