top of page
Keresés

A titok nem a vonzás törvénye... hanem ez

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Minden kéréseteket meghallgatjuk, mert ha tudjuk, hogy mit akartok, az segít nekünk megismerni, hogy kik vagytok, mit értékeltek, és hol tartotok az evolúciós utatokon. Az évek során tanúi voltunk a fejlődéseteknek, és észrevettük, hogy a hozzánk érkező kérések közül sokan a kollektívának szóló kérések, vagy a kérést megfogalmazó személytől eltérő személynek szóló kérések. Ez természetesen a spirituális evolúció jele, és nem arról van szó, hogy kényszerítenetek kell magatokat arra, hogy először másokra gondoljatok ahhoz, hogy spirituálisak legyetek, vagy hogy spirituálisan fejlődjetek.


De természetesen igyekeztek segíteni másoknak az életükben és az útjukon, ha már rájöttetek, hogyan adhatjátok meg magatoknak mindazt, amire szükségetek van. Forrásenergia-lények vagytok, és ezért minden, amit valaha is akartok, bennetek létezik. Ez az igazi titok. A titok nem az, hogy létezik a vonzás törvénye, amely mindent el tud hozni nektek, amit akartok, és még annál is többet. A titok az, hogy minden, amit akartok, bennetek van, és amikor az ember felismeri ezt, képes aktiválni magában, amit csak akar, és akkor egyszerűen csak élhet anélkül, hogy annyira aggódna, anélkül, hogy olyan keményen dolgozna, anélkül, hogy átlépne valaki máson, aki rászorul, hogy megkapja, amit akar.


Ez a személy kiteljesedik, mert tudja, hogy ki is ő valójában, és hogy amit magában hordoz, az a minden. Hogyan juthattok el oda, ha még mindig küzdötök azért, hogy megkapjatok valamit, amit akartok, vagy hogy tökéletes kapcsolatban legyetek? Hogyan juthattok el a béke és a tudat tökéletes helyére, hogy minden bennetek van? Nos, meg kell tennetek ezt az erőfeszítést, és meg kell tennetek azokat a lépéseket, hogy megkeressétek magatokban a lehetőséget, hogy talán már teljesek vagytok, és talán már megvan mindenetek, amire szükségetek van. Gondoljatok arra a személyre, aki egy virágot néz, és több órán keresztül boldogságot érez, szemben azzal a személlyel, akinek le kell szednie azt a virágot, hazavinni, vázába tenni, és végignézni, ahogy végül elhal. Ez nagy különbség.


Ha mindent, amit valaha is akartál, úgy keresel, hogy befelé mész, akkor végül az történik, hogy mindent megkapsz, amit valaha is akartál, de nem tűnik olyan csodálatosnak, mint amilyennek mindig is elképzelted, mert ez soha nem arról szólt, hogy legyen valamid, hanem mindig arról, hogy legyél valami és érezz valamit. Azt szeretnénk, ha mindannyian felfedeznétek, hogy egy kis összpontosítással és egy kis odafigyeléssel arra, ami bennetek zajlik, olyanok lehettek, akik feltétel nélkül úgy éreznek, ahogyan érezni szeretnének, és megtaníthatjátok másoknak ezt a titkot, és megmutathatjátok nekik, hogy a mennyország kulcsa mindig is bennük volt.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page