top of page
Keresés

A Telihold, Oroszlánkapu és augusztusi energiák egyesülése

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözlet! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon lenyűgöz bennünket az emberiség képessége, hogy ennyi vihart átvészel ott a Földön, és az is lenyűgöz bennünket, hogy ennyi energiát tudtok egyszerre lehorgonyozni. Sokan közületek megtalálják a módját annak, hogy lehorgonyozzanak a telihold energiáiban, az Oroszlánkapu energiáival együtt, és megnyitják magukat az átalakulás augusztusi energiái előtt is. Ez a túlterheltség érzését okozhatja annak a lénynek a rendszerében és testében, aki egyszerre ennyi energiában földelődik. Valóban lenyűgözőek vagytok, mert megértitek, hogy mindezek az energiák egyszerre túlterhelést okozhatnak, és mégis továbbra is nyitjátok magatokat feléjük.


Már jó ideje mesteri teremtők vagytok ott a Földön, és sokan közületek megtanultátok, hogyan használjátok fel a beérkező energiákat, hogy segítsenek nektek új valóságokat és új tapasztalatokat teremteni magatoknak. Ez most egyike azoknak az időszakoknak, amikor nagyon kreatívak és nagyon bátrak lehettek abban, amit teremteni akartok, de azt is fel kell ismernetek, hogy mindezen energiák konvergenciája fizikailag, mentálisan és érzelmileg is megterhelő lehet számotokra. Elvégre egy telihold általában több sürgősségi osztályon történő látogatást, valamint több rendőrségi letartóztatást eredményez. Ez azt jelenti, hogy extra kihívást jelent, hogy mindent egyben tartsatok egy telihold idején ott a bolygótokon. És ezért a hidratálás, a meditáció, a földelés, a pihenés, a relaxálás és az alvás a szokásosnál is nagyobb jelentőséggel bír a napi rutinotokban.


Minden eszközre szükségetek van, ami ilyenkor a rendelkezésetekre áll, hogy az energiákat teljes mértékben aktualizáljátok azzá, amit meg akartok tapasztalni, és ezzel párhuzamosan gondoskodnotok kell magatokról is, hiszen végül is még mindig fizikai lények vagytok. Most a testetek átalakulása folytatódik, és minden bizonnyal felgyorsul az augusztusi energiákkal. Ezért minden korábbinál alkalmasabbak vagytok arra, hogy egyszerre ennyi mindent kezeljetek. De még mindig tudatában kell lennetek annak, hogy a rendszeretek, a fizikai testetek, valamint a mentális és érzelmi testetek is túlterhelődhet. Az összes testetek összehangolása nagyon fontos, és egy jó szándék, amit kitűzhetsz magad elé, miközben a napodon végighaladsz.


A földelés olyasvalami, amit az otthonodban is megtehetsz, de akkor is, amikor kimész a szabadba, és összekapcsolódsz egy fával vagy Földanyával. Mindannyian tehetnétek nagyobb erőfeszítéseket annak érdekében, hogy hidratáltak legyetek, és mindig legyen körülöttetek víz. És végül, nem most van itt az ideje, hogy a gyertyát két végén égessétek. Szükségetek van az alvásra, a pihenésre és az énidőre, és ha van lehetőségetek egy masszázsra vagy egy kád vízben való fürdésre, nincs is jobb alkalom, mint most, hogy részt vegyetek ezekben az öngondoskodással kapcsolatos tevékenységekben.


Az önszeretet mindig fontos, és most is nagyon jó ötlet kivonni magatokat az olyan helyzetekből, ahol úgy érzitek, hogy érzelmileg vagy mentálisan bántalmaznak. Vigyáznotok kell magatokra és a testeitekre, hogy kezelni tudjátok mindazt, ami most rátok nehezedik, és fel kell ismernetek ennek a pillanatnak a jelentőségét az emberi történelemben, mert nincs még egy olyan pillanat, mint a mostani, és soha nem volt még ennyi lélek a Földön, mint ebben a pillanatban. Itt az ideje, hogy elérkezzenek azok a nagy változások, amelyekre mindannyian vágytatok, és azzal, hogy elismeritek, hogy ez egy nagyon erőteljes időszak a kapcsolódásra és az együtteremtésre, lehetővé teszitek, hogy ezek a változások bekövetkezzenek. Fókuszáljatok, és várjátok el, hogy olyan hatással legyetek az életetekre és a világotokra, amilyenre mindig is vágytatok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page