top of page
Keresés

A technológiátok elvisz titeket az 5D-be?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.



Nagyon örülünk, hogy látjuk, milyen sokan közületek megfelelően használjátok a technológiát. Használhatjátok a technológiát arra, hogy kapcsolatot teremtsetek egymással. Használhatjátok arra, hogy információkhoz jussatok, és használhatjátok arra, hogy megosszátok önmagatok aspektusait a világgal. Nagyon kreatívak lehettek vele, és használhatjátok arra is, hogy segítsetek másoknak, és elérjétek azokat az embereket, akiknek szükségük van a segítségetekre. Azok közületek, akik igazán éberek, a technológiát ilyen pozitív módon használják, és a technológia használatán keresztül segítetek megváltoztatni a különböző emberi kollektívák kollektív tudatosságát. Mint minden más dolog, ez is alapvetően semleges, és lehet pozitív módon használni, de túlzásba is lehet vinni a használatát, visszaélni vele, és arra is lehet használni, hogy valami negatív dolgot támogasson.


Ezért a technológiátok használata bizonyos fokú megkülönböztető képességet igényel, és nem szabad annyira a technológiára hagyatkoznotok, hogy elfelejtsétek, hogy mindezek megtételéhez bennetek van a hatalom. Ez a következő lépés mindannyiótok számára, akik ébren vagytok. A következő lépés annak felismerése, hogy nincs szükségetek telefonra ahhoz, hogy kommunikáljatok egy szerettetekkel. Ez annak felismerése, hogy bármit letölthettek, amire szükségetek van, és az bármikor a rendelkezésetekre áll.


Készen álltok arra, hogy a semmiből teremtsetek, ahelyett, hogy 3D nyomtatót használnátok a teremtéshez. Most még messzebbre mehettek, mint a technológia jelenlegi szintje, ami a rendelkezésetekre áll. A technológia pedig azért van, hogy áthidalja a hitedet aközött, ahol voltál, mielőtt ezeket a kütyüket birtokoltad volna, és aközött, ahová tartasz, ami egy olyan hely, ahol félreteszed őket, mert rájössz, hogy végül is nincs rájuk szükséged.


Akkor miért utaznak még mindig hajókon a földönkívüliek? Ez egy nyilvánvaló kérdés, és van rá válaszunk. Azért utaznak hajókon, mert szeretik az együtt utazás élményét. Szeretnek együtt alkotni egymással. Továbbá a hajók célja, hogy aktiváljanak valamit abban, aki látja a hajót. Az a célotok, hogy közelebb érezzétek magatokat a teljes, nyílt földönkívüli kapcsolathoz, mert megpillantottatok egy hajót vagy hajókat. Tehát sok célt szolgálnak. A hajók némelyike szerves; magasabb szintű tudatossággal rendelkező lények, és a barátaikat akarják magukkal vinni. Megint csak azért, hogy egy csoportos élményt, egy társ-teremtő eseményt éljenek át szeretteikkel.


Néhány hajót a tudatosság hajt. Nincs szükségük semmilyen üzemanyagforrásra. Nincs szükségetek külső, externális technológiára, ha felismeritek, hogy ti vagytok minden és mindenhol. Nincs szükségetek semmire, ami meggyógyít, amikor felismeritek, hogy már meggyógyultatok, de egyelőre különböző gyógyítási módozatok és technológiák léteznek, hogy segítsenek eljutni arra a helyre, ahol egyszer és mindenkorra kimondhatjátok: "Meggyógyultam, és tudom", és ezt tényleg komolyan is gondoljátok.


Elérkeztek oda; eljutottatok a teleportálás, a telepátia, a telekinézis, sőt az időutazás helyére is, mindezt gép nélkül. Tehát nem kell aggódnotok az irány miatt, amerre most mindannyian, mint társadalom tartotok, mert ezek csak ugródeszkák ahhoz, hogy eljussatok oda, ahová valójában tartotok, és azok közületek, akik ébren vannak, talán már tudták ezt, de szükségük volt az emlékeztetőre. És mi mindig azt mondjuk nektek, hogy tegyétek le a készüléket és menjetek ki, és ez az oka. Nincs szükségetek a készülékre, de szükségetek van arra, hogy magasabb szintre állítsátok át a rezgéseteket, és a kint tartózkodás, általánosságban véve, segíteni fog nektek ebben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page