top of page
Keresés

A te szereped az Eltolódásban/az Eseményben

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által csatornázva


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon elégedettek vagyunk azzal a fejlődéssel, amit az emberiség elért, és nagyon örülünk, hogy mindannyian ilyen jól kezelitek a felelősség érzését, ami felszínre törhet bennetek, amikor a tudatossági váltásban betöltött szerepetekről beszélünk nektek. Tudjuk, hogy a legtöbben közületek vágyat éreztek arra, hogy szolgáljatok és segítsetek kifejezetten abban a váltásban, aminek most a közepén vagytok.


És akkor jövünk hozzátok, és elmondjuk nektek, hogy ti vagytok a vezetők, ti vagytok azok, akik a nehéz munkát végzik, ti horgonyoztok le az összes magasabb frekvenciájú energiában, és hogy egyre inkább ragyogni fogtok, hogy mások, akiknek szükségük van a segítségetekre és támogatásotokra, megtaláljanak benneteket. Ez nagy felelősség, amit átadtunk nektek, de nem mi osztogatjuk a felelősséget.


Ez része volt és része most is annak az utazásnak, amelyre ebben az életben szerződtetek. Tudtátok, hogy fel fogtok ébredni. Tudtátok, hogy el kell végeznetek a munkát, ami ahhoz szükséges, hogy ebbe a helyzetbe kerüljetek, hogy a magasabb birodalmakban mindannyiunk számára a földi személyzet legyetek, és tudtátok, hogy segítenetek kell majd azoknak, akik egyszerre sok traumával és negatív érzelemmel néznek szembe. És ti igent mondtatok minderre, és most, hogy tudatában vagytok mindezen felelősségnek, ismét igent mondtok a kihívásra, és mi ezt nagyra értékeljük.


Látjuk, hogy mindannyian, akik annyira akartatok szolgálni, elégedettséget éreztek, tudván, hogy eljön az idő, amikor arra kérnek benneteket, hogy lépjetek elő, és játsszátok el az útmutatók és vezetők szerepét azok számára, akiknek még fel kell ébredniük. Szeretnénk, ha tudnátok, milyen jelentősége van annak, hogy még mindig hajlandóak vagytok segíteni azoknak, akiknek még fel kell ébredniük, és szeretnénk, ha felismernétek, hogy még mindig átalakulóban és fejlődőben vagytok.


És nem kell aggódnotok, hogy készen álltok-e ezekre a feladatokra. Több, mint alkalmasak vagytok a feladatra most, és még alkalmasabbak lesztek, amikor eljön az idő, hogy válaszoljatok a hívásra, és segítsetek azoknak, akiknek szükségük van olyan emberekre, mint ti, akik már elvégezték a munkát, hogy segítsenek nekik feldolgozni a negatív érzelmeiket és az előző életek traumáit. Ti vagytok azok, akik a Földön és a galaxis más részein már más életekben is mestereknek bizonyultak, és ezért voltatok hajlandóak felállni, és eljátszani ezt a jelentős szerepet az emberiség tudatossági váltásában.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page