top of page
Keresés

A te logikátlan spirituális utad

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Mindig próbáljuk megtalálni az energiák és galaktikus fénykódok megfelelő kombinációját, hogy mindannyiótoknak elküldhessük, és amikor találunk egy kombinációt, ami működik, akkor egy ideig kitartunk mellette. Szeretnénk látni, hogy van-e kumulatív hatása annak, ha újra és újra ugyanazokkal az energiákkal és galaktikus fénykódokkal bombázunk benneteket. De mindig eljön az idő, amikor változtatnunk kell a képleten, és a keveréssel valami újat, valami mást adunk nektek, valami mást, ami pont a megfelelő módon csiklandoz benneteket, vagy legalábbis mindig ez a vágyunk a részünkről.


Arra invitálunk benneteket, hogy ti is tegyétek ugyanezt magatokkal. Lehet, hogy úgy találjátok, hogy kinőttetek valamit, még ha az a valami olyasmi is, ami egykor nagy örömet okozott nektek, vagy egykor olyan spirituális gyakorlat volt, amiből nagyon sokat profitáltatok, az még nem jelenti azt, hogy mindig ugyanazokat az eredményeket fogjátok megkapni, és ez igaz, mert folyamatosan tágultok és gyarapodtok. Van ott a Földön valami, amit szertartásnak hívnak, és a szertartások hatékonyak lehetnek, ha szükség van rájuk, és ha megfelelően használják őket. De az is előfordulhat, hogy már nem profitáltok belőlük, és észre sem veszitek, vagy attól féltek, hogy ha elengeditek a rituálét, akkor valahogy visszafejlődtök spirituálisan.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy spirituálisan soha nem fogtok visszafejlődni. Mindig egy felfelé ívelő spirálon fogtok maradni, amíg fel nem emelkedtek, és lesznek olyan utak, amelyek rövidek lesznek, és lesznek olyanok, amelyek hosszabbak lesznek, és a végén mindezeket összevonhatjátok és nevezhetitek a spirituális utatoknak, még akkor is, ha ennek látszólag semmi logikai értelme sincs. Az az igazság az életben, amit az egónak vagy az elmének nehéz megértenie, hogy soha nem fog értelmet nyerni, ha a nagyobb képet nézzük, és nem is kell, hogy értelmet nyerjen, és nem baj, ha az életeteknek nincs értelme a számotokra. Nem baj, ha a spirituális utatok nincs világosan előttetek lefektetve.


Kérlek, ne feledjétek, hogy állandóan korrigálhatjátok az irányt, és nem kell megmagyaráznotok önmagatokat vagy a döntéseiteket senkinek. Mi a magasabb birodalmakban megértjük, mert látjuk, hogy a földi élet nagyon kaotikus, és látjuk, hogy milyen sokféle lehetőség közül választhattok, és nektek ebből a sokféleségből minél többet fel kell fedeznetek, amennyit csak tudtok. Legyetek következetesek a földelésetekben, a jelenlétetekben, az érzéseitek ellenőrzésében és a szívközpontúságotokban, de egyébként hagyjátok, hogy az utatok spontán legyen, és hagyjátok, hogy minden nap minden pillanata előttetek alakuljon ki, és ne aggódjatok amiatt, hogy mit gondol erről bárki más, mert ez a ti utatok, és csakis a tiétek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page