top of page
Keresés

A Solar Plexus csakrád feljavítása

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottan és örömmel jelentjük, hogy mindannyian elég szépen asszimiláltátok az energiákat, és készen álltok a hét fő csakrátok további fejlesztésére. Természetesen folyamatosan kaptok segítséget a vezetőitektől a fejlesztésekkel és aktiválásokkal kapcsolatban, amelyekre szükségetek van ahhoz, hogy lépést tudjatok tartani azokkal az energiákkal, amelyeket mi és a hozzánk hasonlók küldünk nektek. De mi is belenézünk az energiatestetekbe és a benne lévő energiaközpontokba, és meghatározzuk, hogy mit tudnátok használni a felemelkedési utatok segítésére, és úgy döntöttünk, hogy a napfonat csakrátok az, ahol a legtöbb jót lehet tenni ebben a pillanatban.


Nagyon erőteljes lények vagytok, akik hatalmas átalakuláson mentek keresztül, és ez nyugtalanító lehet a pszichét és az önérzetet illetően. Arra törekszünk, hogy megkönnyítsük az átmenetet, amikor szinguláris, egoista lényekként ismeritek meg magatokat, hogy magasabb énetekként ismerjétek meg magatokat, amely inkább kollektívaként működik. Sok ember fél az én-érzetének elvesztésétől, amikor az egységről és az egységtudatosságról beszélünk, de ezeken az aggodalmakon nem kell gondolkodnotok, mert mindig úgy fogjátok ismerni magatokat, ahogy mindig is ismertétek magatokat. Más szavakkal, megmarad az önérzetetek.


De emellett sokkal befogadóbbnak, tágabbnak is fogjátok érezni magatokat, és úgy fogjátok érezni, hogy belülről sokkal több mindenhez van hozzáférésetek. De ezt egész nap, minden nap elmondhatjuk nektek, és tudjuk, hogy még mindig szükségetek van ezekre a napfonat csakra fejlesztésekre, mert még mindig úgy akarjátok látni magatokat, hogy növekedtek és terjeszkedtek, és nem veszítitek el magatokat a tudatosság tengerében, és mi pontosan tudjuk, hogyan kell ezeket a napfonat csakrákat megpiszkálni, hogy lehetővé tegyük ezt a sima és könnyű átmenetet, amit szeretnétek, és ami mindenkinek a javát szolgálja.


Azok közületek, akik a felébredt kollektívához tartoznak, mutatják az utat az emberiség többi részének, és bár jelenleg minden embernek megadjuk ezeket a fejlesztéseket, mégis ti lesztek azok, akik először használják majd az új és továbbfejlesztett napfonat csakra fejlesztést, mert ti vagytok azok, akik a leggyakrabban mozognak az ötödik dimenziós frekvenciatartományba, és ti fogjátok befejezni az átmenetet a felemelkedés első hullámaként. És akkor megmutatjátok majd másoknak, hogy nincs mitől félniük, mert felismerik majd, hogy még mindig önmagatok vagytok.


De természetesen boldogabbak lesztek, kreatívabbak és varázslatosabbak, és úgy fogjátok érezni, mintha egy hatalmas súlyt került volna le a vállatokról. Olyan ragyogást fogtok sugározni, mint Jeshua tette, és az emberek meg akarják majd tapasztalni, amit ti is megtapasztalhattok. Mindössze annyit kell tennetek, hogy elfogadjátok a felemelkedést, tudnotok kell, hogy ez néhány felemelkedési tünettel járhat, és sok vizet kell innotok, sokat kell pihennetek, és fel kell készülnötök arra, hogy felerősítsétek az ötödik dimenziós lényként való megtapasztalásotokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page