top of page
Keresés

A rád irányuló energiák és hogy kik fogadják őket

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Egészen biztosak vagyunk benne, hogy mindannyian pontosan azt kapjátok, amire szükségetek van a fejlődéshez és a felemelkedéshez. Mi, és a hozzánk hasonlók, csak segíteni szeretnénk. Csak azt szeretnénk, ha extra támogatást kapnátok a munkában, hogy meg tudjatok birkózni mindazokkal az energiákkal, amelyeket folyamatosan kaptok, és azt is tudjuk, hogy vannak kihívásaitok egymással ott a Földön. És szeretnénk segíteni a konfliktusok feloldásában, amennyire csak tudunk. Azt szeretnénk, ha mindannyian harmonikusan élnétek, ahogy fejlődtök és felemelkedtek, és tudjuk, hogy vannak gyorsabb útvonalak is, hogy eljussatok oda. Ahogyan nem kell mélypontra kerülni ahhoz, hogy elinduljatok a gyógyulás útján, de sokan megteszik ezt, és ez rendben van.


Amikor arról van szó, hogy mindannyian összejöjjetek és harmonikusan éljetek egy egészként, nem kell az atomháború küszöbén állnotok ahhoz, hogy összejöjjetek. Nem kell, hogy katasztrófák, kataklizmák, természeti katasztrófák vagy bombák robbanása rázzon fel benneteket, és segítsen rájönni, hogy a konfliktusok megoldásához nem kell a végletekig elmenni, mielőtt mindkét fél, vagy mindkét csoport, vagy mindkét oldal összefog, mert rájöttök, hogy a nap végén mindannyian emberek vagytok.


Mindannyian emberek vagytok, és osztoztok ezen a gyönyörű bolygótokon, amely mindent megad nektek, amire szükségetek van a boldoguláshoz. De természetesen az emberek azt választják, hogy különböző helyeken inkarnálódnak, hogy különböző tapasztalatokat szerezzenek, és nem mindenki születik olyan területre, ahol rengeteg étel, rengeteg ivóvíz, rengeteg lehetőség van, és így tovább.


Amikor az egység energiáit kezditek kapni a hozzánk hasonló csoportoktól, lényektől és kollektíváktól, nem tudtok nem elgondolkodni azon, hogyan tudtok a bőséggel rendelkező helyetekről kinyúlni, hogy segítsetek valakinek, aki úgy döntött, hogy egy olyan helyre születik, ahol sokkal kevesebbhez fér hozzá. Az az egyszerű cselekedet, hogy megkérdezitek magatoktól, hogyan tudnátok segíteni, az egész kollektíva tudatosságát emeli. Most, amikor egy cselekedettel vagy felajánlással segítetek, egy lépéssel tovább mentek. Ezt az érzést tettekre váltjátok, ami még több energiát ad neki, és még többet ad az emberiség kollektív tudatosságához.


Nos, ott nem mindenki van spirituálisan ugyanazon a szinten, így nem mindenki kapja meg az egységnek azokat az energiáit, amelyek most rátok zúdulnak. Azok, akik közületek megkapják ezt a bizonyos energetikai közvetítést, képesek lesznek szolgálni. Képesek vagytok arra, hogy kiterjeszkedjetek arról a helyről, ahol tudjátok, hogy kik vagytok valójában, és képesek lesztek segíteni valaki másnak. Még ha nem is tudtok segíteni nekik élelemmel, vagy pénzzel, vízzel, vagy egy munkalehetőséggel, segítetek azzal, hogy kiterjesztitek az egység rezgését rájuk. Már azzal is segítetek, hogy azt a szándékot fogalmazzátok meg, hogy mindenkit meghallgassanak, meglássanak, igazságosan bánjanak vele. Segítetek azzal, hogy fenntartjátok azt a vágyat, hogy mindenki megkapja azt, amire szüksége van ahhoz, hogy emberi testben éljen, és ezzel azt a jelet külditek az univerzumnak is, hogy olyan csatornává akartok válni, amelyen keresztül több áramolhat, így több jót tudtok tenni a világban.


Tudjuk, hogy ott a Földön mindenkinek elég lehet, ahogy azt is tudjuk, hogy mindenki megkapja, amire energetikailag szüksége van. Azt is tudjuk, hogy nem mindenki kap ugyanolyan ütemben. Néhányan közületek jobban hozzászoktak a befogadáshoz, mint mások. Azok közületek, akik többet kaptak, megmutathatják embertársaiknak is, hogyan kell megnyílniuk, hogy ők is kaphassanak. Megtaníthatjátok másoknak, hogyan meditáljanak, hogyan kapcsolódjanak az Anyatermészethez és a Földanyához, hogyan érezzék meg a körülöttük lévő energiákat. Feltölthetitek a saját YouTube-videótokat. Készíthettek saját blogbejegyzést.


Megoszthatjátok annyi szeretettel a szívetekben mindazt, amit le tudtatok tölteni és felhasználni a saját fejlődésetek és felemelkedésetek céljaira, és ezért vannak ezek a különböző tudatossági szintek és ezek a különböző helyek a Földön. Mindez azért van, hogy mindenki megtapasztalhassa magát, mint aki ad és mint aki kap, mint aki nélkülöz és mint aki bőséggel rendelkezik. És annak találkozása, akinek szüksége van és annak, akinek adnia kell, olyan gyönyörű élmény, aminek tanúi lehetünk, és napról napra egyre többet látunk ebből a Föld bolygón, és ez az, amit ebben a pillanatban örömmel osztunk meg veletek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page