top of page
Keresés

A radikális változások, amiket a rendszereidben szeretnél

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket a spirituális fejlődésetek, különösen azért, mert ez aztán visszatükröződik számotokra a rendszereitekben. Az emberek ott a Földön gyakran panaszkodnak a rendszerek miatt, amelyeknek a részei, és amelyeknek a társalkotásában segédkeztek, anélkül, hogy felismernék, hogy az ezekben a rendszerekben bekövetkező változásokat, amelyekre vágynak, először saját magukban kell kezdeményezniük. Radikális változásokat fogtok látni a gazdasági rendszeretekben, a kormányzati rendszeretekben, az oktatásban, a kereskedelemben, mindenben, ami ebbe a kategóriába sorolható. Mindez veletek együtt fog változni.


A radikális változások nem egyik napról a másikra fognak bekövetkezni. Ez olyasvalami, amit sok új kori és spirituális tanító ígér. Olyan változásokat ígérnek nektek, amelyek rajtatok kívül fognak bekövetkezni, amelyek mindent jobbá tesznek, és ez egyszerre fog megtörténni. Mi nem látjuk, hogy ez megtörténik, mert a legtöbb ember nem változik ilyen gyorsan. Ti változtok, méghozzá fokozatosan, és ha megnézitek a rendszereiteket, láthatjátok, hogy azok is fokozatosan változnak veletek együtt. Néhány év alatt a változások óriásiak lesznek. Most azonban el kell fogadnotok, értékelnetek, sőt, ünnepelnetek kell azokat a változásokat, amelyeket a javulás irányába láttok.

Most nagyobb az átláthatóság, mint valaha is volt. Többet tudtok ezekről a rendszerekről, és ez fontos. Most már az is fontos, hogy mit kezdtek ezzel az információval. Magatokban kell keresnetek, hogy mi illeszkedik hozzá. Vagy a rendszer egyezik valamivel, ami mélyen legbelül van bennetek, amit nem tudtok beismerni, vagy pedig olyasmivel, amit nem tudtok megbocsátani, ami körül sok ítélkezést tartotok. Bármi, amivel szemben ítélkezel, és amit nem tudsz megbocsátani, ragaszkodni fog hozzád, mint a ragasztó. És bármi, amit nem tudsz elfogadni, ami benned van, ami minden, az szintén ragasztóként fog rád tapadni.

Tehát használjátok azokat a dolgokat, amiket most nem szerettek a rendszeretekkel kapcsolatban, hogy meghatározzátok, mi az, ami átalakításra szorul bennetek. A gondolataidról, érzéseidről, hiedelmeidről, ítéleteidről, félelmeidről és így tovább. Ezek a mutatóid arra, hogy mi az, ami még finomhangolásra szorul benned. Megpróbálhatsz úgy dolgozni önmagadon kívül, hogy közben nem változtatsz semmit sem magadban. Megteheted a nehezebb úton is. Indíthatsz petíciókat. Újraposztolhatod mások cikkeit és videóit arról, hogy mi a baj a társadalommal, vagy az országoddal, vagy a kormányoddal, vagy a gazdaságoddal. De amíg nem keresed magadban azt, ami nem tetszik, ami rajtad kívül van, addig az továbbra is ott lesz, és a rezgésével megteremti a valóságodat.


Ez nagyon könnyű munka, ha egyszer belevágsz. Csak rá kell hangolódnod arra, hogy mit gondolsz vagy érzel, és el kell engedned. Ehhez nem kellenek évek, ha tényleg odateszed magad, és minden figyelmedet ennek szenteled a pillanatban. Aztán látni fogsz itt-ott apró változásokat, ígéretet az eljövendő nagyobb változásokra, és mielőtt észrevennéd, már abban a világban fogsz élni, amelyben élni szeretnél, az összes új rendszerrel, amelyet most azonnal, egy ujjcsettintéssel szeretnél megteremteni. Ennél egy kicsit több időbe fog telni, mert a külső tükröződésnek időbe telik, mire utoléri az ember belső működését, de egy dologban biztosak lehettek, hogy minden folyamatosan változik, és minden a jobb irányba változik, mert valójában felemelkedtek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page