top of page
Keresés

A november 11-i (11/11) Kapu nyitva van

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagy örömmel jelentjük be, hogy a november 11-i portál már szélesre tárult, és máris eljuttatjuk hozzátok azokat az energiákat, amelyekre ebben az időben szükségetek van. Az energiák, amelyek ezen a portálon keresztül érkeznek, arról szólnak, hogy segítsenek az embereknek visszatérni az igazi útjukra. Arról szólnak, hogy segítenek stabilizálni azoknak az ösvényét, akik már a valódi ösvényükön vannak. Arról szólnak, hogy megvilágítsák az igaz utat azok számára, akik még nem találták meg az övékét.


Ezek az energiák segítenek nektek abban is, hogy felismerjétek értéketeket, a valódi értéketeket, azt a módot, ahogyan az egész emberiséghez hozzájárultok, és segítenek emlékeztetni benneteket arra, hogy a megvilágosodáshoz vezető utatok egyszerű; elegáns; nem bonyolult, és nem is összetett. Nincs elrejtve előletek, és nem kell egyedül megmentenetek a világot az önpusztítástól.


Nagyon sokan szorulnak ilyen megnyugtatásra közületek, akik ébren vagytok. Szükségetek van arra, hogy tudjátok, hogy elegen vagytok, hogy eleget tesztek, és hogy pusztán azzal, hogy a megvilágosodás felé vezető úton maradtok, nagyban hozzájárultok a tudatosság fejlődéséhez a világotokon. Ne feledjétek, hogy a tudatosság evolúciója fontosabb, mint az, amit tesznek, vagy amit meg lehetne tenni, fizikailag, tettekkel.