top of page
Keresés

A november 11-i (11/11) Kapu nyitva van

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagy örömmel jelentjük be, hogy a november 11-i portál már szélesre tárult, és máris eljuttatjuk hozzátok azokat az energiákat, amelyekre ebben az időben szükségetek van. Az energiák, amelyek ezen a portálon keresztül érkeznek, arról szólnak, hogy segítsenek az embereknek visszatérni az igazi útjukra. Arról szólnak, hogy segítenek stabilizálni azoknak az ösvényét, akik már a valódi ösvényükön vannak. Arról szólnak, hogy megvilágítsák az igaz utat azok számára, akik még nem találták meg az övékét.


Ezek az energiák segítenek nektek abban is, hogy felismerjétek értéketeket, a valódi értéketeket, azt a módot, ahogyan az egész emberiséghez hozzájárultok, és segítenek emlékeztetni benneteket arra, hogy a megvilágosodáshoz vezető utatok egyszerű; elegáns; nem bonyolult, és nem is összetett. Nincs elrejtve előletek, és nem kell egyedül megmentenetek a világot az önpusztítástól.


Nagyon sokan szorulnak ilyen megnyugtatásra közületek, akik ébren vagytok. Szükségetek van arra, hogy tudjátok, hogy elegen vagytok, hogy eleget tesztek, és hogy pusztán azzal, hogy a megvilágosodás felé vezető úton maradtok, nagyban hozzájárultok a tudatosság fejlődéséhez a világotokon. Ne feledjétek, hogy a tudatosság evolúciója fontosabb, mint az, amit tesznek, vagy amit meg lehetne tenni, fizikailag, tettekkel.


A legtöbb jelentős munka, ami ott a világotokon történik, akkor történik, amikor egy sötét szobában ülve, csukott szemmel figyeltek arra, hogy mit éreztek, figyeltek a légzésetekre, elengeditek azokat a gondolatokat, amelyek már nem szolgálnak benneteket, és azokat is, amelyek soha nem szolgáltak benneteket. Érezzétek ezeknek a 11/11-es energiáknak az erejét, ahogy befészkelik magukat és bölcsőbe zárnak benneteket, ahogy igyekeznek meggyőzni benneteket arról, hogy minden rendben van veletek, hogy nagyon-nagyon jól csináljátok, és az embertársaitok is jól csinálják, függetlenül attól, hogy ez nektek időnként hogyan tűnik.


Engedjétek be őket, és hagyjátok, hogy átjárjanak benneteket. Hagyjátok, hogy feltöltsék az energiamezőtöket, ahogy megnyíltok előttük, és pihenjetek abban a tudatban, hogy azért vannak itt, hogy megnyugtassanak benneteket. Azért vannak itt, hogy emlékeztessenek arra, hogy kik is vagytok valójában, nem pedig azért, hogy szidjanak, amiért nem jutottatok tovább az utatokon, amit sokan tesznek meg magukkal. Tehát biztosan nincs szükséged segítségre.


Ez a befogadás ideje. Ez az Isteni Nőiségbe való belépés ideje, és annak, hogy megnyíljatok annak, ami szabadon és könnyedén eljön hozzátok, hogy segítsen benneteket ott az utatokon, és hogy sok izgalmas élménnyel, kedves emberekkel és gyönyörű megnyilvánulásokkal tegye fényesebbé az utatokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page