top of page
Keresés

A Metatron kocka


A Metatron kocka minden formát tartalmaz, amely létezik az Isten által létrehozott univerzumban, és ezek a formák minden fizikai anyag építőelemei. Platóni testekként ismerik őket, mert Platón filozófus a menny szellemvilágához és a Föld fizikai elemeihez kapcsolta őket. Ezek a háromdimenziós alakzatok az egész teremtés során megjelennek, a kristályoktól kezdve, a természettől az emberi DNS-ig.



A Metatron kocka belsejében


A kocka képviseli a tér háromdimenziósságát. A kockán belül fekszik a gömb. A kocka a testet képviseli harmadik dimenziós valóságunkkal, a megnyilvánult gondolattal. Míg a belső gömb a bennünk lévő szellem tudatát képviseli, vagy - mint általában ismert - a lelkünket. A Metatron kocka háromdimenziós geometriai ábraként 13 egyforma körből áll, az egyes körök közepétől a többi 12 kör közepéig terjedő vonalakkal. A körök a női lélek és a vonalak a Metatron kocka férfias fizikai aspektusa. A vonalak világos grafikus leírást adnak a Metatron kockában lévő összes platóni test háromdimenziós alakjáról.



A metatron kocka és a platóni testek


Mindegyik platóni test beírható gömbbe, és mindegyik egymásba is illeszkedik, valamint az élet virága szakrális geometriai alapmintázatába is.


A csillag tetraéder



A tetraéder a tűz elem jelképe.




A csillag-tetraéder a külső körök közepétől háromszög alakú vonalakból áll, amelyek két piramisformát eredményeznek. Az egyik sarkával felfelé, a másik fordítva és tökéletesen illeszkedve kapcsolódik egymáshoz, így kapjuk meg a csillagszerkezetet. Ez más néven a Merkaba.




A hexaéder (kocka)


A hexaéder a föld elem jelképe.

A hexaéder hat darab szabályos négyzetből felépülő geometriai alakzat.



Az oktaéder


Az oktaéder a levegő elem jelképe.

Az oktaéder nyolc szabályos háromszögből épül fel, két darab egymással szemben elhelyezkedő piramis alakzatként.



A dodekaéder



A dodekaéder a éter (univerzum) elem jelképe.

A dodekaéder szabályos test, melyet tizenkét szabályos ötszög alkot, melyek közül minden csúcsban három találkozik.



Az ikozaéder


Az ikozaéder a víz elem jelképe.

Az ikozaéder szabályos test, melyet húsz háromszöglap alkot – ezekből a csúcsokon öt-öt találkozik.



A geometriai formák jelentése


A két tetraéder egy hexaédert alkot, amelynek csúcsaiban gömbök jelennek meg, amelyek a kreatív potenciált szimbolizálják. Ez a teremtés alapképlete geometriai nézőpontból.

A 6 külső kör 6 minőséget jelent, amiket a léleknek integrálnia kell magába a beavatás útján, két háromszögben elrendezve. Az egyik lefelé mutat: Rezgés, Energia és Anyag; a másik pedig felfelé: Bölcsesség, Akarat és Szeretet.

Az elülső és a hátsó körök (amelyek a képen középen találhatóak) az Itt és Most (teret és időt) képviselik. A kocka 4 oldalfelülettel rendelkezik, amelyek a 4 elemet (föld, tűz, levegő és víz) reprezentálják, a két végén pedig északi és déli pólus található (az idei két napfogyatkozás)

Az ókori Egyiptomban a beavatási ösvényen az ezeknek az aspektusoknak megfelelő 6 templomot kellett végigjárnia a beavatást keresőknek és ezzel a 6 aspektussal kellett dolgozni, átengedni őket a test 9 csakráján, plusz a tóruszon, majd megfigyelni önmagukat.

Ezek a lépésből 11 a testre, 11 a lélekre és 11 a szellemre hatnak. A kocka minden oldala további 9 kockára (csakrára) van osztva, további 6 kockát alkotva kifelé (megnyilvánult attribútumok), 60 csúcsot (dodekaéder csúcsok) hozzáadva az ikozaéder 12 (összesen 72) csúcsának aktiválásához.


Szakrális geometria a természetben


Ezeknek az alakzatoknak a szakrális geometriája annak megértéséhez vezet, hogy a Teremtő hogyan építette fel a minket körülvevő fizikai világot. Ezen a síkon belül bizonyos mintázatok jelennek meg, amelyek rámutatnak az őket létrehozó Isteni Elmével való egységükre és kapcsolatukra. Ezek a geometriai kódok látszólag elkülönülő dolgok mögött állnak, megmutatva a párhuzamokat a természetben előforduló minták, például hópelyhek, kagylók, virágok, az emberi élet építőelemét képező DNS-molekulák, az égitestek és a galaxisok között.



Kiegyensúlyozó energia


A kocka a testet képviseli harmadik dimenziós valóságunkkal, a megnyilvánult gondolattal. Míg a belső gömb a bennünk lévő szellem tudatát képviseli, vagyis más szóval a lélekmolekulát. A Metatron kocka Isten energiájának képe, amely Metatronon keresztül áramlik a teremtés számos részébe, és Metatron keményen dolgozik azért, hogy az energia megfelelő egyensúlyban áramoljon, hogy a természet minden aspektusa összhangban legyen. A Metatron kocka segít számunkra ráeszmélni a természet egységére, harmóniájára és egyensúlyára. Tehát vizuális fókuszpontként használható az arkangyalhoz való kapcsolódáshoz, és koncentrációs eszközként használható az egészséget, a békét és az egyensúlyt elősegítő meditációkhoz.



Gyógyító tulajdonságok


A Metatron kocka és a benne lévő alakzatok olyan eszközök, amelyekkel megtisztíthatjuk az alacsonyabb rezgési energiákat, kiegyensúlyozhatjuk és aktiválhatjuk a csakrákat, emelhetjük rezgésünket és még sok minden mást. Egyszerűen használható a fenti célokra azáltal, hogy vizualizáljuk a kockát az emberi testünket körülvevő, szívünkből áradó tóruszban.



Hogyan gyógyítsd meg magad


Képzeld el, hogy a Metatron kocka bonyolultsága a tudatos járműved belső működése. Ugyanúgy, mint egy autóban, ahol a motor, az üzemanyag-ellátó rendszerek stb. az autó szerves részét képezik. Ha megérted ezek mechanikáját, ez javítja a vezetési képességed, miközben eggyé válsz a járművel.

Tehát a Metatron kocka mechanikai bonyolultságának és a benne levő összes platóni testnek a vizualizálásával és megértésével rá tudsz hangolódni és képes vagy javítani a tudatosságod dinamikáján, ahogy tudatos lényként eggyé válsz egész szellemi és fizikai természeteddel.



Gyakorlat


Végy egy mély lélegzetet, és lazítsd el az elmédet és a testedet. Koncentráld a tudatosságodat belülre, és kérd meg Metatron arkangyalt, hogy segítsen neked a csakráid megtisztításában és az egész lényed gyógyításában. Fókuszálj és maradj egy nyugodt és meditatív állapotban, hogy ráhangolódj a Metatronnal közös fénymunkára. Vizualizáld magad körül a fényt, mivel Metatron arkangyal jelenléte maga a ragyogó fény. Figyeld meg, ahogy a Metatron kocka megjelenik a fejed felett, és gyengéden lefelé forog a testeden keresztül. Amint a Metatron kocka a gerincoszlopod mentén lefelé halad, érezd, hogy a sűrű energia, a méreganyagok és a blokkok felszabadulnak, és ennek eredményeként a rezgésed természetes módon megemelkedik. Csak lazíts, és engedd meg, hogy Metatron gyógyító fénye és szakrális geometriai formái csodát tegyenek. Kérj segítséget, legyél hajlandó befogadni, és bízz abban, hogy a szándékod olyan erős, hogy össze tudsz hangolódni Metatron arkangyal gyógyító fényével és erejével. Bízz az intuíciódban!

Köszönd meg Metatron arkangyal segítségét, és tudd, hogy ő bármikor örömmel segít, amikor hívod, ezért mindenképpen hívd be gyakran, és szükség szerint ismételd meg bármikor ezt az egyszerű gyakorlatot.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page