top of page
Keresés

A megvilágosodáshoz vezető utad

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Élvezettel voltunk tanúi annak a misztériumnak, ami az emberiség számára az ismeretlent jelenti, és annak, hogy hogyan találtatok különböző módokat az ismeretlen körül felmerülő szorongás kezelésére. Nagyon sok olyan dolog van a földi életben, ami megköveteli, hogy higgyetek valamiben, mert ezek megismerhetetlenek. Bizonyos dolgok bizonyíthatóak és újra és újra megismételhetőek, mint például a víz forráspontja, a víz fagyáspontja és így tovább. De vajon az életetek hány olyan aspektusa igényli, hogy higgyetek valamiben, amit nem lehet empirikusan, tudományosan bizonyítani? Túl sok van ahhoz, hogy megszámoljuk.


Mit kezdjetek akkor az ismeretlen misztériumával? Nos, van egy módja annak, hogy megközelítsétek az ismeretlen témáját, ami sokkal kielégítőbb lesz számotokra, mint bármilyen könyv elolvasása, bármilyen előadás meghallgatása vagy bármilyen videó megtekintése. Megvan a képességed arra, hogy elcsendesedj, befelé menj, és hagyd, hogy a megismerhetetlen megismertesse magát veled. És aminek szintén tanúi lehetünk időnként, hogy az emberek mennyire frusztráltak tudnak lenni, amikor pontosan azt teszik, amit az imént mondtunk, és nem kapnak ellenőrizhető választ egy kérdésre, egy dilemmára, vagy valami olyan fontos dologra, mint az egésznek az értelme.


Megértjük, hogy miért hagyják el oly sokan a belső megismerésre tett kísérleteket, és azt mondanánk, hogy a belső megismeréshez nem kell szavakat társítani. Nem kell mindenről elméletet kidolgozni. Nem kell egy történetet szereznetek az ismeretlenről, hogy aztán ragaszkodjatok ehhez a történethez, amikor befelé mentek, és békét, szeretetet és együttérzést találtok magatokban. Akkor mindenetek megvan, amire szükségetek van. Ha azért mentek befelé, mert elvesztettetek valami nagyon értékeset, és azt akarjátok, hogy a Forrás, vagy a vezetőitek, vagy a felsőbb énetek mondja meg nektek, hogy hol van, akkor lehet, hogy csalódottan távoztok, és mi megértjük a frusztrációt és a csalódottságot.


Nem élvezzük, hogy végignézzük ezeket a tapasztalatokat, de amikor túllépitek a válaszok vagy egy szilárd irányvonal iránti igényeteket, amit kaphattok, és ehelyett élvezitek a csendet, és élvezitek, hogy érzitek, mi történik bennetek, akkor oldjátok meg az egyik rejtélyt. Mert ha ezt sikeresen meg tudjátok tenni, akkor már nem számít, mi történt a birtoklással, amit elvesztettetek, és izgalmat is érezhettek az ismeretlen felfedezésének megtapasztalásán keresztül. Egy tapasztalat sokkal értékesebb, mint egy filozófia, amiben teljes szívvel hisztek sőt, amiben megmerevedik a hitetek.


Arra hívunk, hogy tartsd tárt karokkal az ismeretlent és azt, ami nem bizonyítható. Nem akartok mindent kitalálni, nem igazán. Nem akartok stagnálni, mert mindent kőbe véstetek. Rugalmasak akartok lenni, és mindazt, amit megtapasztaltok, szórakoztató kalandnak akarjátok látni. Ez az út vezet a megvilágosodáshoz, ami minket illet. És az út mentén sokféle hitet fogtok kipróbálni. Sok különböző tanításban és a világ szemléletének és a világban való létezésnek a módjában fogtok hinni, és reméljük, hogy az utazásotok egy bizonyos pontján rájöttök, hogy az egyetlen hely számotokra, az egyetlen módja annak, hogy igazán megértsétek és megismerjétek, az, ha befelé mentek és csendben maradtok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page