top of page
Keresés

A manifesztáció maga a spirituális mesterré válás

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által csatornázva

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon szívesen segítünk nektek bármiben, amire vágytok magatoknak, mert tudjuk, hogy milyen kihívásokkal teli úton vagytok ott a Föld bolygón, és mert örülünk a társ-teremtés folyamatának. Ha bármiben a segítségünket kéritek, azt szabadon és habozás nélkül megadjuk nektek, és ezután már csak rajtatok múlik, hogy elhiggyétek, hogy megteremtettétek, amit meg akartatok teremteni, és hogy az el is jön. A legegyszerűbb módja annak, hogy megmutassátok a megnyilvánulási erőtökbe vetett hiteteket, az, hogy elengeditek.


Ha el tudtok vonatkoztatni attól, hogy mikor jön, és még attól is, hogy jön-e, akkor a megfelelő rezgésben vagytok ahhoz, hogy megkapjátok azt, amit már megteremtettetek, és ami eljön hozzátok. Ha azt gondoljátok, hogy ez a bizonyos megnyilvánulás mindent jelent, és hogy a boldogságotok ettől függ, akkor valószínűleg késni fog. És ha és amikor megnyíltok a befogadására, akkor lehet, hogy csalódni fogtok, mert a boldogságotoknak olyasminek kell lennie, ami belőletek jön.


Bármi, amit megtapasztaltok, ami ebbe az állapotba hoz benneteket, de kívülről kell, hogy jöjjön, eltűnhet. Ezért minden hatalom a tiétek, mert nektek van hatalmatok megválasztani, hogy mire összpontosítotok a jelen pillanatban, és nektek van hatalmatok megválasztani, hogy mire emlékeztek a múltból. Az is a hatalmatokban áll, hogy megválasszátok, hogy mit vártok a jövőtől.


Ha hajlamosak vagytok pesszimista irányba menni, vagy a jelen pillanatban olyasmire összpontosítani, ami nem tetszik, akkor jó eséllyel nem találjátok meg magatokban a boldogságot. Ha hajlamosak vagytok visszatekinteni a múltatokra, és a megbánásokra és olyan dolgokra összpontosítani, amelyek nem történtek meg, akkor jó eséllyel a jelen pillanatot sem tudjátok élvezni. Amikor tehát elengeditek a manifesztációval kapcsolatos minden várakozást, és ragaszkodtok ahhoz, hogy a jelen pillanatban a lehető legtöbbet tegyétek, hogy élvezzétek azt, akkor spirituális mesterré váltok.


Azért választottátok mindannyian a Föld bolygót, hogy ide inkarnálódjatok, mert tudtátok, hogy már spirituális mesterek vagytok, de azt is meg akartátok tapasztalni, hogy a nem annyira mesteri érzéstől a teljes önismeretig, mint ami valójában vagytok, elmozduljatok. És így a mester útja nem az, hogy olyanná váljon, aki vágyakozás nélkül van, hanem inkább az, hogy a mesternek van egy vágya, és felismeri, hogy a boldogsága nem attól függ, hogy ez a vágy valaha is beteljesüljön. Egyformán élhetsz a lelki és az anyagi világban. Egyformán élhetsz befelé és kifelé összpontosítva, és ezt azzal a tudattal teheted, hogy amit most itt a Földön csinálsz, annak egy része mindezen látszólagos ellentétek integrálása.


Persze, vannak olyan tapasztalatok az általatok úgymond előző életetekben, ahol teljesen spirituális vagy teljesen anyagi úton jártatok, mert lélekként ezeket a tapasztalatokat is meg akarjátok szerezni. De mivel ebben az életben felemelkedtek, megtapasztalhattok egy kicsit mindenből, összekapcsolhatjátok mindezt, és egy harmonikus egésszé válhattok, aki elismeri, hogy minden az egy, minden annak az egységnek a megjelenítése, ami mindannyian vagyunk, a Forrás. És ehhez integrációra van szükség. Ezért legyenek meg a vágyaid, teremts meg bármit, amit meg akarsz nyilvánítani, és legyen egy gazdag, belső világod, amely minden alkalommal, amikor belépsz, teljesen kiteljesedettnek hagy, és képes leszel mosollyal az arcodon egyszerre minden világban élni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page