top of page
Keresés

A lehető legjobb felemelkedés

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Megpróbálunk nagyon tömörek lenni abban, amit mindannyiótoknak adunk át ezen a csatornán keresztül itt. Tudjuk, hogy sokkal részletesebben és bőbeszédűbben is átadhatnánk nektek ezeket az adásokat, de azt is tudjuk, hogy mi az, ami valójában titeket szolgál, és tudjuk, hogy az, hogy a fejetekbe szállunk mindazzal kapcsolatban, ami történik, csak még nagyobb zűrzavarhoz, még több kétségbeeséshez és még több paranoiához vezet, mint ami már így is létezik a fizikai elmétekben. Ezért meghívunk benneteket arra az egyszerű stratégiára, amellyel az ottani földi életet a mindennapokban kezelhetitek.


Nem kell mindent kitalálnotok; nem kell tudnotok minden részletét annak, ami történt vagy ami történik. És valójában a múltra, a jövőre és a rajtatok kívül álló dolgokra való összpontosítás nem fog szolgálni benneteket, közel sem annyira, mint az önmagatokra való összpontosítás. Meg kell értened, hogy honnan jöttél. Meg kell értened, hogy mik a reakcióid arra, ami történik. Át kell érezned az érzéseidet, és el kell engedned szinte minden mást.


Ha jobban magatokba néztek, akkor valószínűbb, hogy nagyobb együttérzéssel lesztek mások iránt, ami a fejlődés és a felemelkedés útja. Az együttérzés, a megbocsátás és a feltétel nélküli szeretet a nagy három, amikor a spirituális fejlődésről van szó, és ezért irányítunk vissza titeket ahhoz, ami egyszerű, igaz és egyetemes. Az egyik dolog, amit figyelembe kell vennetek, amikor elkezdtek belemerülni abba, hogy mi történt, mi fog történni, és mi történik a színfalak mögött és az árnyékban, az az, hogy folyamatosan ugráltok az idővonalakon. Állandóan váltogatjátok a valóságokat, és amikor váltogatjátok a valóságokat, akkor ezekben a különböző valóságokban más-más múltatok és más-más jövőtök van.


Tehát akkor mi a jelentősége annak, ha mindent kiterveltek abban a valóságban, amelyben vagytok, amikor a következő pillanatban éppen egy másik valóságba váltotok? Sokkal inkább az számít, hogy odafigyelsz-e a rezgésedre, ami meghatározza, hogy melyik valóságba váltasz. És ezért fogunk mindig visszavezetni titeket ahhoz, ami egyszerű, ami igaz, és ami univerzális az ottani földi tapasztalatotokhoz. Sokan közületek is megragadnak egy küldetés, egy cél gondolatában, valamiben, amit tennetek kellene, de valahogy még nem tudtok róla. És mi azt mondjuk, hogy ha ellazultok, lélegeztek és figyeltek, amikor nem tudjátok, hogy mit kellene tennetek, akkor az, amit tennetek kell, és ami szolgál titeket, el fog jönni hozzátok.


Természetes módon, könnyedén, küzdelem nélkül, kétségbe vonás nélkül, anélkül, hogy a pillanatnyi helyes összeesküvés-elméletet kellene támogatnod. Nem kell, hogy igazad legyen, csak tudatában kell lenned, és jobban kell tudnod, hogy mi zajlik benned, mint hogy mi zajlik odakint. Most, hogy ezt elmondtuk, még azt is el fogjuk mondani nektek, ha energiák, fejlesztések és aktiválások közelednek felétek, mert valójában hasznotokra válik, ha tudtok ezekről a dolgokról, és még inkább hasznotokra válik, ha tudatosan megnyíltok feléjük, és megérzitek őket.


Ha érzitek azt, ami jó, ami magasabb dimenziós, ami magasabb rezgésű, akkor tudatosan, örömmel és könnyedén emelkedtek fel. Ha viszont az, amire fókuszálsz, lefelé visz, arra késztet, hogy arra fókuszálj, amit le kell győzni, vagy arra, hogy ki teszi a legrosszabb dolgokat, akkor megnehezíted magadnak a növekedést, a fejlődést és a felemelkedést. De nem azért vagyunk itt, hogy azt mondjuk nektek, hogy megakadályozzátok magatokat a felemelkedésben, mert mi ezt nem látjuk egyikőtökben sem, aki ezeket az adásokat kapja. Az utatokon vagytok; megnyugodhattok. Elengedhetitek magatokat, és jobban ráhangolódhattok arra, ami magasabb rezgésű bennetek és körülöttetek, hogy a lehető legjobb felemelkedési élményt nyújtsátok magatoknak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page