top of page
Keresés

A legújabb frissítések, aktiválások és energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Tudatában vagyunk az összes frissítésnek és aktiválásnak, amit mindannyian kaptok a vezetőitektől, és örömmel jelentjük, hogy az elmúlt hetekben sok mindent kaptatok, ami segít nektek lépést tartani az energiákkal, amelyek univerzumunk minden részéből érkeznek. Ha tudatában vagytok annak, hogy szükségetek van bennetek egy frissítésre vagy aktiválásra, akkor most itt az ideje, hogy hangosan kimondjátok ezt a vágyat. Az a hajlandóság, hogy hangosan kimondjátok, hogy mire van szükségetek, lehet a szükséges utolsó lépés. Ez lehet az az engedély, amit meg kell adnotok a vezetőiteknek ahhoz, hogy befejezhessék a sejtjeiteken, a DNS-eteken vagy a csakráitokon végzett munkájukat. Még az energiamezőitek is munkát kapnak, hogy többet tudjatok kezelni és többet tudjatok megtartani azokból a csodálatos energiákból, amelyek azért érkeznek, hogy támogassanak benneteket a nagy evolúció idején.


Minden pillanat, amibe most beleléptek, az a pillanat lesz, amikor a legnagyobb mennyiségű aktivitás történik körülöttetek, hogy titeket szolgáljon. Minden pillanat azt a pillanatot fogja képviselni, amikor az energiák a leggyorsabban mozognak és gyorsabban fognak mozogni, mint korábban valaha is, és ennek így is kell lennie. Itt az ideje, hogy mindannyian elfogadjátok a segítséget, amit kaptok, és ez a segítség jóval több. Sokkal nagyobb annál, mint hogy csak megszerezzétek azt, amit a fizikai birodalomban akartok. A királyság kulcsait kapjátok, mert amikor képesek vagytok kezelni a magasabb frekvenciájú energiákat, akkor képesek vagytok velük együtt létrehozni bármit és mindent, ami titeket, szeretteiteket és az egész emberiséget szolgálja.


És ez az, ahogyan váltani fogtok. Minden veletek kezdődik, és aztán ti vagytok az első dominó, ami eldől, és ti segítetek másoknak. Segíthettek másoknak felébredni az igazságra, hogy kik is ők valójában, ha minél inkább azok vagytok, akik valójában vagytok. És folyamatosan támogatást kaptok, olyan támogatást, amely segít nektek emlékezni és azzá válni, akik valójában vagytok. Ez nem egy főpróba; ez a valóság. Már jó ideje változtok, és addig fogtok változni, amíg be nem fejezitek az összes munkát, amit elhatároztatok, és akkor a tudatosságotok része lesz mindig az, hogy kik is vagytok valójában. Ez nem csak egy mantra lesz, amit újra és újra el kell mondogatnotok, hogy emlékeztessétek magatokat.


Amikor ezt a tudatot hordozzátok, és minden pillanatban a lehető legteljesebb mértékben az vagytok, aki valójában vagytok, akkor beteljesítitek a létezésetek célját, és másokat is arra inspiráltok, hogy beteljesítsék a sajátjukat. Üdvözöljétek az energiákat, amelyek most benneteket érnek, és tudjátok, hogy azt tehetitek velük, amit csak akartok. Nektek vannak ott, és ti vagytok azok, akik arra hivatottak, hogy nyíltan és tudatosan fogadjátok őket. Látjuk, hogy napról napra egyre többen teszitek ezt, és ez valami olyasmi, ami miatt izgatottak lehetünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élvezzük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page