top of page
Keresés

A leggyorsabb út az ötödik dimenzióba

∞A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Továbbra is felismertük azt a szerepet, amit az emberiség játszik ebben a felemelkedési utazásban az egész univerzum számára, és ezzel a felismeréssel nem vagyunk egyedül. Nagyon sok lény és kollektíva van, akik úttörőként tekintenek rátok, mint akik mindannyiunkat elvisznek a valóság egy sokkal kiterjedtebb változatába, mert ti beleegyeztetek abba, hogy elviseljétek. Olyan büszkeséggel tekintünk rátok, és büszkék vagyunk rátok, mert látjuk, hogy nap mint nap haladtok afelé, hogy megvalósítsátok azt az univerzumot, amelyet társ-teremtetek.


Az egyik módja annak, hogy eljussatok oda, az egyik módja annak, hogy exponenciálisan terjeszkedjetek, a nevetés. A nevetés összeköt benneteket más emberekkel, akik ugyanezen a dolgon nevetnek ugyanabban az időben. A nevetés a tapasztalatok közös voltát jelzi, annak elismerését, hogy valami nagyon vicces történik a létezésetekben, az emberi létben. Nevetnetek kell, és sokan közületek tudják ezt, de nem tesznek érte semmit, és néhányan közületek tudják ezt, és keresik azt, amiről úgy gondolják, hogy megnevettet.


Tágulást, megkönnyebbülést, felszabadulást kerestek, és gyakran a komédiában éppúgy van mélység, mint a drámában. Mindannyian profitálhatnátok abból, ha célul tűznétek ki, hogy megkeressétek azt, ami megnevettet benneteket, ami mosolyt csal az arcotokra, ami jó érzéssel tölt el benneteket, ami emlékeztet benneteket arra, hogy emberi mivoltotok sok nevetnivalót ad. Nos, van egy belső mosoly, egy belső nevetés is, amit ugyanúgy kereshettek, ahogyan kereshetitek a belső békét, vagy kereshetitek azt az állapotot, ami a feltétel nélküli szeretet. Ez is valami, amit kereshettek; ez is valami, amivel játszhattok. És tudjátok, hogy ahogy könnyebbé váltok, nem veszitek ezt az egészet olyan komolyan, és az árral együtt mentek.


Fogadjátok el azt a kiterjedést, amit az életetek az elengedés által teremtett. Amikor már nem próbálkoztok olyan keményen, és tudtok nevetni magatokon, akkor tudjátok, hogy elsajátítottátok az időnek azt a pillanatát, életeteknek azt a pillanatát, és életetek pillanatok sorozata, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy felemelkedjetek, hogy élvezzétek a könnyedséget, hogy élvezzetek valamit a világból, amelyben éltek, annak minden gyarlóságával együtt.


Bármilyen nevetséges is lehet az élet, szükség van arra, hogy valamelyikőtök szándékosan rámutasson erre, ami okot ad másnak arra, hogy ne vegye az egészet olyan komolyan. És ez egy ajándék. Ajándékozzatok meg másokat a nevetéssel, amikor csak lehetséges, és tudjátok, hogy ha továbbra is értitek a viccet, akkor a leggyorsabb úton mentek az ötödik dimenzióba. Ez az öröm útja, és ezt választhatjátok, és arra kérünk benneteket, hogy újra és újra válasszátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page