top of page
Keresés

A külvilág hazudik neked

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Eléggé képesek vagyunk mérni a saját fejlődésünket, mert annyira ráhangolódtunk az általános rezgésünkre, és a kiterjedés érzésére, ami tudatosan táguló lényekként bármikor rendelkezésünkre áll. Az emberek hajlamosak a fejlődésetek, a fejlettségetek bizonyítékát abban keresni, hogy mennyi van az életetekben abból, amit akartok, ahhoz képest, hogy mennyi van az életetekben abból, amit nem akartok. Ez nem a legjobb módja a fejlődésetek és a spirituális fejlődésetek mérésének.


A fény és a szeretet lényei vagytok, akik folyamatosan tágulnak, és ez azt jelenti, hogy képesek vagytok több kegyelmet, több örömöt, több szeretetet érezni abból, ami valójában vagytok. De ezt nem tudhatjátok, hacsak nem hangolódtok rá arra a képességetekre, hogy mindezt és még többet is érezzetek. Nem tudjátok, hogy tágultok, hacsak a tágulásotok nem fontos számotokra, és nem vagytok hajlandóak érezni. Szellemi lényként nem mérhetitek meg semmilyen tapasztalatotokat a fizikai világ szemlélésével, de mindig meg tudjátok mondani, hogy hogyan álltok egy adott pillanatban, ha azt vizsgáljátok, hogy mit éreztek a fizikai világgal kapcsolatban, miközben megfigyelitek azt. Néha így adsz magadnak egy lehetőséget, hogy megmutasd, hogy megváltoztál és fejlődsz. Ugyanolyan körülmények közé helyezed magad, és ellenőrzöd, hogy ugyanúgy reagálsz-e.


Végső soron természetesen jobb módon akarsz reagálni, mint korábban, amikor pontosan ugyanabban a tapasztalatban volt részed, és ez a válasz tőled függ. Akkor határozhatjátok meg, hogyan reagáltok valamire, amikor tudatában vagytok, és amikor eléggé lelassultok ahhoz, hogy befogadjátok, felismerjétek, hogy mit éreztek vele kapcsolatban, és feldolgozzátok ezeket az érzéseket. Valaki, aki reagál, általában nincs tudatában annak, hogy mit érez, amíg a reakciója meg nem történt, és ezek a reakciók általában olyan szavakkal vagy tettekkel történnek, amelyek egy alacsonyabb rezgésű helyről jönnek. De nem kell újra létrehoznotok egy nagy zűrzavart az életetekben ahhoz, hogy megmutassátok magatoknak, hogy tágultok, fejlődtök, felemelkedtetek, és egyre inkább azzá váltok, aki valójában vagytok.


Érezni tudjátok az előrehaladást, ha időt szántok arra, hogy tudatosan elérjétek magatokban azt, ami most elérhető számotokra, ami tegnap még nem volt elérhető számotokra. És arra is megvan a képességetek, hogy a fizikai testeteken kívül is érezzétek, ha elég türelmesek vagytok a tudatosságotok fizikai formán túli kiterjesztésének folyamatában. Ez is megadja nektek mindazt, amire szükségetek van ahhoz, hogy megnyugtassátok magatokat, hogy valóban haladást értek el ott a Földön, és hogy mindig és mindenkor haladást értek el, függetlenül attól, hogy ez hogyan tűnik számotokra a külvilágban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page