top of page
Keresés

A küldetésünk, a célunk és a Forrás vágya

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésében

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

 


Küldetésünk van, és az a küldetésünk, hogy a tudatosságot a természetesebb állapotába alakítsuk át. Tudjuk, hogy óriási lehetőségek vannak erre az egész galaxisban és az univerzumban, és mégis nagyon nyugodtan állunk az egészhez. Tudniillik, tudjuk, hogy mindenki ott van, ahol spirituálisan van, mert az a bizonyos tapasztalat, amit átél, a Forrás önmagáról való tapasztalatának szükséges összetevője. És így, ha egy tudatosság nem áll készen arra, hogy visszaváltozzon az egység, a szeretet és a béke természetes állapotába, akkor egyszerűen megengedjük, hogy ez a lény folytassa.

 

Javasoljuk, hogy ugyanezt a megközelítést alkalmazzátok embertársaitokkal szemben is. Bármennyire is szeretnétek, hogy mindenki más felébredjen és ott legyen, ahol ti vagytok az utatokon, kérjük, ismerjétek fel, hogy az, hogy ott vannak, ahol vannak, még mindig a Teremtő, Minden Ami Van, a Mindenség Első Mozgatója számára szolgál egy célt, és engedjétek el. Mindenkinek megengedhetitek, hogy ott legyen, ahol éppen van, és mégis örömben élhetitek az életeteket. Nem kell szomorúnak lennetek, mert valaki más nem az öröm szintjén van, mert még a szomorúság is a Forrást szolgálja, és minden a Forrást szolgálja. Ezért van az, hogy amikor elfogadtok valamit, és sodródtok az árral, akkor a célotokat élitek; lehetővé teszitek, hogy a Forrás szolgálata folytatódjon.

 

Amikor ellenálltok, és ragaszkodtok ahhoz, hogy valami vagy valaki más legyen, akkor megpróbáljátok a lehetetlent. Megpróbáljátok megfosztani a Forrást egy olyan tapasztalattól, amit a Forrás akar. A kérdés ekkor az lesz, hogy "Neked is meg kell-e szerezned ezt a tapasztalatot?". És a válasz egyszerű. Nem, nem kell. Nem kell megtapasztalnotok ezt a tapasztalatot, mert valaki másnak is megvan. És ezért mindenki tökéletesen játssza a szerepét, és a Forrás teljesebb lesz, mert mindannyiunk által megtapasztalta azokat a tapasztalatokat, amelyeket a Forrás mindannyiunkon keresztül szerez. Ne aggódjatok a világ vagy bárkinek az állapota miatt. Ezt megtehetitek a szeretet és az együttérzés helyéről, de nem arra vagytok hivatottak, hogy megjavítsátok a megtört világot, és úgysem fogadná el mindenki az általatok felajánlott gyógyítást, még akkor sem, ha képesek lennétek odasétálni minden második emberhez, és felajánlani a gyógyulást.

 

Tehát akár azt is megtehetitek, amire úgy érzitek, hogy hívást kaptatok, és tudjátok, hogy a hívás a Forrásból jön. Arra vagytok hivatottak, hogy egyediek legyetek. Érdeklődésetek nem véletlen, és bízhattok abban, hogy minden lélek átalakul. Mi is tudjuk ezt, de mégis szeretjük csinálni. Még mindig szeretjük felajánlani, amit felajánlunk, és megnézni, hogy eljött-e az adott személy napja, hogy visszaalakuljon azzá, aki ő valójában, mint Forrásenergia Lény. Az egoista törekvések elengedése olyasvalami, amit még csak nem is akar mindenki, de azok, akik el akarják engedni az egoista törekvéseiket, megtehetik, és ez az a kihívás, amivel szembe kell nézniük, mint olyan valakinek, aki már felismerte, hogy ki is ő valójában, mint Forrásenergia Lény.

 

Az életetek arról szólt, hogy ezt a tudást a fizikaira alkalmazzátok, és egyesítsétek annak a tapasztalatait, ami Isten és ami ember, ami nem fizikai és ami fizikai. És mindkét világból a legjobbat fogjátok megteremteni, mert továbbra is a valóság egy olyan változatához igazodtok, ahol mások is ugyanezt teszik. Persze csak akkor, ha továbbra is ragaszkodtok ahhoz, hogy mások előrébb legyenek, mint amennyire valójában vannak, vagy mint amennyire lenni akarnak. Lazuljatok el az egységtudatosságban, amely mindig jelen van és mindig elkerülhetetlen mindannyiunk számára, hogy megtapasztaljuk ebben a gyönyörű univerzumunkban.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page