top of page
Keresés

A küldetésed ebben az időben

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Mindig is nagyra értékeltük az emberek módját, ahogyan megoldják a nézeteltéréseiket és vitáikat, amikor minden érintett fél úgy dönt, hogy a helyes utat választja. Amikor felismeritek, hogy az egyetlen módja annak, hogy békében és harmóniában éljetek, az, hogy megbeszélitek a problémáitokat, akkor történik az igazi fejlődés. Mindannyian sok asztalhoz jöttetek és ültetek le, hogy megbeszéljétek a békét a Földön töltött időtök alatt, és valójában elsősorban ez az oka annak, hogy megteremtitek az erőszakot, a viszályt és a háborúkat. Ezek végső soron mind arra szolgálnak, hogy közelebb hozzanak benneteket egymáshoz.


Amikor látjátok, hogy a tetteitek és szavaitok hogyan hatnak másokra, így jutok el az együttérzés helyére. Ezért mindannyian egy olyan rendszert hoztatok létre a Földön, ahol először az erőszakot, majd a bűntudatot, és csak azután a békevágyat tapasztaljátok meg. Mindannyian vágytok a békére, de némelyikőtöknek más elképzelései vannak arról, hogyan juthatnátok el a béke helyére. Néhányan úgy gondolják, hogy sok hatalomra vagy pénzre van szükségük ahhoz, hogy béke legyen a szívükben. Vannak, akik úgy gondolják, hogy csak olyan emberek között, akik egyetértenek velük, akik úgy néznek ki, mint ők, és úgy viselkednek, mint ők, lehet elérni a békét a szívükben.


Tudjuk, hogy tudjátok, hogy a belső béke kihívás. A feltétel nélküli béke, amely nem követeli meg, hogy bárki vagy bármi megváltozzon, nagy feladat. Ez olyasvalami, amit a lelki tanítómester egy életen belül szeretne elérni. Szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy ez a ti küldetésetek ebben az időben. A ti küldetésetek az, hogy békések legyetek, hogy békét sugározzatok, hogy békét tartsatok a szívetekben, hogy az egész kollektívának, magatoknak és azoknak a szolgálatára legyetek, akik most a béke hiányát tapasztalják. Ti lehetnétek a példák, és tarthatnátok a rezgést, és ezt a békét elküldhetnétek mindenkinek és minden helyre, ahol most szükség van rá.


Azt is megnézhetitek magatokban, hogy hol van belső konfliktusotok, és megpróbálhatjátok feloldani ezt a belső konfliktust azáltal, hogy egyszerűen elengeditek a harcot. Engedjétek el a harcot, és váljatok egyetlen egységes egésszé, amely nem töredezett, amely készen áll arra, hogy felismerjétek magatokat, mint a tiszta szeretet és fény lényét, mint mindent, ami van.


Arra hívunk benneteket, hogy dolgozzatok együtt az összes magasabb dimenziós lénnyel, akik teret tartanak az egész emberiség számára, és csak azt a tényt akarjuk beemelni, hogy ők mindig ezt teszik. De amikor a magasabb birodalmakhoz fordulsz segítségért ezekben a nagy szükség időszakaiban, azt találod, hogy az mindig ott van. Mindig ott van, mert a magasabb dimenziós lények mindig segíteni akarnak. Azért vagyunk itt nektek most és mindig, hogy segítsünk nektek megtalálni és megtartani ezt a békét a szívetekben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page