top of page
Keresés

A következő lépések, amelyeket felébredt lényként teszel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon lelkesek vagyunk azzal kapcsolatban, ahogyan az emberiség kollektívaként megteszi a következő lépéseket, amelyek szükségesek a spirituális evolúciótokhoz. Észrevettük, hogy egyre többen vagytok képesek tanúi lenni a saját gondolataitoknak, hiedelmeiteknek és hajlamaitoknak, és észrevettük, hogy nagyon sok ember megállítja magát, hogy ne ismételje azokat a mintákat, amelyeket még azelőtt állítottak be, hogy a fizikai testükbe születtek volna. Megáldottak benneteket a tudatosság erejével. Ez egy olyan erő, amivel kevesen rendelkeznek, az emberi népesség egészét tekintve. Van azonban elég tudatosság ahhoz, hogy eljussunk a pozitív várakozás ezen pontjára.


És minél többen vagytok, akik rendelkeztek ezzel a tudatossággal, annál inkább vezettek másokat is ebbe a tudatosságba. A hajlandóságotok, hogy magatokban keressétek ezeket a tudattalan tendenciákat, inspiráló. Segítitek embertársaitokat az ébredésben azzal a képességetekkel, hogy meglátjátok, hogyan kezdődött a programozásotok, és hogyan lehet azt lebontani. Óriási munkát végeztek azzal, hogy elengeditek azt, ami már nem szolgál benneteket, és ezzel megkönnyítitek az emberiség többi részének, hogy ugyanezt tegye. Ahogy már sokszor mondtuk korábban, ti vagytok a vezetők. Ti vagytok azok, akikhez mások fordulnak, amikor szükségük van rátok, vagy amikor nem tudnak értelmet adni valaminek a tapasztalataikban.


Ti vagytok azok, akik hajlandóak voltak a fekete bárányok, a kitaszítottak, a peremvidékiek lenni. És nagyon sokan profitálnak abból a hajlandóságotokból, hogy ennyire kívül álltok a normán. Ők profitálnak abból, hogy hajlandóak vagytok valami olyan radikálisat tenni, mint megkérdőjelezni a saját gondolataitokat és meggyőződéseiteket. Minél inkább kikapcsoljátok magatokat a rátok zúduló információkból, és ráhangolódtok arra, ami bennetek van, annál inkább rá fogtok jönni, hogy az önismeretnek ezt az erejét könnyebben megtaníthatjátok másoknak, mint bármi mást, amit az asztalra tehetnétek.


Már most is nagyon sokaknak segítetek, és még sokkal többen vannak, akiknek hasznára válik ez a tudatosságra és változásra való hajlandóságotok. Nagyon sokakat inspiráltok a galaxisban azzal, hogy milyen mértékben vagytok éberek és tudatosak, és ennek eredményeképpen sokkal több támogatást kaptok. Ez a tendencia folytatódni fog. Tudjuk ezt, mert tudjuk, hogy ezen a folyamatos felfelé ívelő spirálon vagytok, és tudjuk, hogy ez egy hatalmas összetevője annak, hogy mindannyian folytassátok ezt az előrehaladást.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page