top of page
Keresés

A karácsonyi és napfordulós szent napok

∞A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon is tudatában vagyunk a versengés energiájának és tudatosságának ott a Földön, és tudjuk, hogy még a különböző hiteket is szembeállítják egymással. Ezért a karácsonyi ünnep nagyon közel került a napfordulóhoz, hogy a napfordulóról elterelődjön a figyelem, és a karácsonyi ünnepre irányuljon. Sokan felismerik, hogy december 25-e nem az a nap, amikor az a négy csillag összejött, hogy egyetlen óriási fényt hozzon létre az égen, és nem az a nap, amikor a Jeshua nevű ember megszületett. Ezt a dátumot úgy választották ki, hogy ne legyen olyan közel a húsvéthoz és nagyon közel a napfordulóhoz, hogy elterelje a figyelmet arról a gyönyörű ünnepről. És most sokkal kevesebben ünneplik a nyári/téli napfordulót, mint a karácsonyi ünnepet.


Nos, természetesen Jeshua tanításai nagyon fontosak, és az az élet, amit ő élt, mesteri. Mindannyiótok számára példa arra, hogyan lehet ott lenni a világban. És így nem kell, hogy verseny legyen e csodás alkalom megünneplése a természetben és Jeshua születésének ünneplése között. Mindkettőt lehet ünnepelni, és mindkettőnek megvan a helye az emberi kollektív tudatosságban. Arra bátorítunk benneteket, hogy ünnepeljétek a napfordulót bármilyen módon, ahogyan csak szeretnétek, hogy hálát adjatok a Napotoknak és a Földanyának, és ünnepelhetitek magatokat is, amiért annyi energiát hívtok össze a napfordulók és napéjegyenlőségek idején, amennyi csak a Földön van.


Azért vagytok ott, hogy lehorgonyozzatok ezekben az energiákban, hogy hagyjátok, hogy ezek az energiák átjárjanak benneteket, és hogy megosszátok őket embertársaitokkal. Azért vagytok ott, hogy egyesítsétek a tudatosságot, integrálódjatok, egyesüljetek, és ezért nem kell rámutatnotok a karácsony kereskedelmi jellegére, vagy haragudnotok azokra az emberekre, akik úgy döntöttek, hogy a napfordulóval versenyeznek, hogy több embert hozzanak a templomba. Mindkettőt megünnepelhetitek, és a két dátum egymáshoz való közelségét a tudatosság egyesülésének lehetőségeként láthatjátok. Ez egy lehetőség arra, hogy a Földet és az eget összehozzuk.


Voltak idők, amikor az isteneket inkább úgy tekintették, mint akik köztetek laknak, és a szélben, a hegyekben, az óceánban és így tovább. És amint felkerültek az égbe, az emberi és az isteni tudatosság között nagyobb lett az elkülönülés. De ti azért vagytok ott, hogy egyesítsetek, hogy minden tudatosságot Egybe hozzatok. Isten mindenhol és mindenben ott van, és mi mindannyian annak a reprezentációi vagyunk, amit egyesek Istennek, mi pedig Forrásnak nevezünk. Ismétlem, nincs okunk azon versengeni, hogy mi a helyes szó arra az energiára, arra a tudatosságra, arra az erőre, amely minden egyes lényben lakozik.


Most, hogy a 2022-es évet itt a Földön mindannyiótokkal lezárjuk, csak azt szeretnénk, ha mindannyian emlékeznétek arra, hogy az egyesülés az út, hogy még inkább azzá váljatok, akik valójában vagytok. Nincs szükség többé szükségtelen elkülönülést vagy szétválasztást létrehozni. Itt az ideje, hogy ez az illúzió az út szélére kerüljön, hogy mindannyian Egy Lényként, egy erőként egyesülhessünk ebben a szeretet univerzumban. És amikor ezt a szeretetet érzitek magatokban, akkor tudjátok, hogy jó úton jártok.


Azt fogják mondani nektek, hogy még mindig rengeteg energia és tudatosság van a Földön, amivel szemben kell állnotok, ami ellen harcolnotok kell, és amit meg kell ítélnetek, és ez egyszerűen nem így van. Mindez azért van ott, hogy visszatükrözzön nektek valamit, amit szeretnetek kell magatokban és magatokon kívül. És amikor ezt teszitek, tudjátok, hogy egyek vagytok, akik egyesülnek, és tudjátok, hogy teljesítitek küldetéseteknek ezt az aspektusát ebben az életben a Föld bolygón.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page