top of page
Keresés

Ismerd meg a karmikus adósságok 7 szintjét


A karmikus adósságok az energiák kiegyensúlyozásának a folyamata. Ha valami nagyon csúnyát teszel velem, én is valami nagyon csúnyát teszek veled. Mindketten tanulunk a tapasztalatból. És végül kiegyenlítjük az energiát.


Mivel a karma erőteljesen irányítja az életünket, rajtunk múlik, hogy kitaláljuk, hová soroljuk őket. A következő információk adnak egy kis ízelítőt arról, hogyan lehet besorolni az érzéseinket, amiket egy másik emberrel kapcsolatos élményünkkel kapcsolatban érzünk. Ha meg tudod nevezni, hogy milyen szintű karmikus adósságod van valakivel szemben, akkor tudatosabb lépéseket tehetsz annak kiegyensúlyozása érdekében.



Ebből a 7 szintből, amikkel az életed során dolgozni fogsz,- az adósságok körülbelül 80%-a az 1-4. szintre esik; aztán néhány az ötödik szintre, kevesebb a hatodik szintre, és a legkevesebb a 7. szintre. A 7. szint a legrosszabb, gyakran jónéhány életet vesz igénybe a kiegyensúlyozása.



ELSŐ SZINTŰ KARMIKUS ADÓSSÁG:

Egyszerű csereadósságok


Ennek az adósságszintnek, bár látszólag kicsi, nagyon fontos funkciója van. Arra szolgál, hogy emlékeztessen bennünket az előző életekből származó nagyobb adósságainkra, és újra érvényre juttatja az azokban az előző életekben tanult leckéket. Emlékezetindítóként használják. A felnőttek ezeket a karmikus adósságokat arra használják, hogy emlékezzenek a másokkal való kötelékekre vagy a történelmükre.

Ezek az adósságok nagyon egyszerűek, és gyakran még aznap kicserélődnek, vagy kiegyenlítődnek. Gyermeki szinten ez lehet egy egyszerű verekedés. Te megütöttél, én megütöttelek. Ez megint arra szolgál, hogy emlékeztesse a lélektöredéket, hogy "ó igen, ha teszek valamit, akkor visszakaphatok valamit". A felnőttek ezen a szinten saját kis kifinomultságokat alkalmaznak, de valójában ugyanarról az alaptípusú adósságról van szó. Ha megölelsz, én is visszaölellek. Adsz nekem egy pohár bort, én meg szépeket mondok a házadról.



MÁSODIK SZINTŰ KARMIKUS ADÓSSÁG:

A napi áramlás támogatása vagy megszakítása


Az első példa itt az ács, akinek a kalapácsát kölcsönkérik. Szüksége van arra a kalapácsra a munkához, de a kölcsönvevő nem adta vissza, ezért neki kell elmennie, és vennie egy újat. Ez a szint sokkal bosszantóbb, mint az l. szint. Mivel a karmák természetüknél fogva kissé szubjektívek, megítélés kérdése, hogy mi fontos az illetőnek. Ez az adósságszint a bizalom megszakadásáról szól. Ha valaki ezen a szinten megtöri a bizalmat veled szemben, különösen ismételten, mondjuk úgy, hogy kölcsönvesz, majd nem adja vissza egy szeretett könyvet, vagy kölcsönveszi, majd összetöri a gereblyédet, akkor valószínűleg egy alacsonyabb szintre fogod ejteni őt az Bizalmi Körödben. Az, hogy felültetnek egy randevún, az egyik legszembetűnőbb törés ezen a szinten, mivel gyakorlatilag mindenkivel előfordult már ilyen egyszer vagy máskor.



HÁRMAS SZINTŰ KARMIKUS ADÓSSÁG:

Érzelmi kötődések


Ezek az adósságok a háziállatokkal, a gyerekekkel, a rokonokkal, a jó barátokkal és a fontos tulajdonokkal kapcsolatban és körülöttük fordulnak elő.

Ha valakinek van egy "becses autója", az érzelmi kötődéssel jár, általában azért, mert azonosul az illető azzal a tárggyal, vagy mert jelentőséggel bír, illetve nagy hatással van az illető életére. Ha ezt a tárgyat ellopják vagy eltörik, vagy valahogyan megrongálják a birtokos személyhez való "jogosságát", akkor a tolvaj vagy a bántalmazó 3. szintű karmikus adósságot vállalt a tulajdonosával szemben.

A betörés lehet adósság létrehozása vagy visszafizetése ezen a szinten. Ugyanígy lehet egy könyv vagy egy dal ötletének ellopása is. Még az is, ha valaki erőszakosan lekezel valakit, akivel szerettél volna kapcsolatot teremteni, ezen a szinten adósságot hoz létre vagy fizet vissza.



NEGYEDIK SZINTŰ KARMIKUS ADÓSSÁG:

Személyes hatalom


Ez a szint a személyes hatalomérzetedet támadja, ott, ahol élsz, dolgozol vagy azonosulsz.

Ha valaki felgyújtja a házadat, akkor az otthonoddal kapcsolatos személyes hatalomérzetedet törte meg. Ha egy volt férj vagy volt feleség elrabolja a gyermekedet (nem ártva ezzel a gyermeknek, egyszerű családon belüli lopás), akkor a másik szülőtől veszik el a hatalmat. Ha egy orvos vagy gyógyító meggyógyít téged, miután nagyon beteg voltál, ez helyreállíthatja a személyes hatalomérzetedet (a tested felett), és ezen a szinten visszafizethetnek neked egy adósságot, vagy emberbaráti karmát teremthetnek maguknak. Ha megvernek egy kocsmai verekedésben, úgy érezheted, hogy elvesztetted a személyes hatalmad érzését, és ezzel ilyen szintű adósságot keletkeztetsz a támadóddal szemben. E karmák némelyike a bírósági rendszerben jön létre, a válások vagy a gyermekelhelyezéssel kapcsolatos viták során hozott nem megfelelő ítéletek által.



ÖTÖDIK SZINTŰ KARMIKUS ADÓSSÁG:

Önkifejezés, kifejeződés


Ez a szint azzal kapcsolatos, hogy kifejezed, ki vagy valójában.

Ha ezt a kifejezést elveszik tőled, vagy elveszed egy másiktól, akkor ez a szintű adósság keletkezik.

A legérdekesebb, hogy az egyszerű gyilkosság ezen a szinten jelenik meg - mi sem egyszerűbb, mint elvenni valakinek a fizikai síkbeli kifejezőeszközét, vagyis megölni valakit?

A nagy karrier sikere vagy tönkremenetele ezen a szinten van, akárcsak a nagy pénzügyi nyereség vagy annak elvesztése.

Ezen a szinten csodálatos emberbaráti karmát teremthetsz, ha felveszel egy tanoncot, és tényleg gondoskodsz róla, hogy jól boldoguljon, miután elhagy téged.

Ha megmented valakinek az életét, akkor ezen a szinten visszafizettél egy karmikus adósságot - talán egy ostoba betörés során meggyilkoltad vagy háborúban megölted, személyes szinten, korábban.



HATODIK SZINTŰ KARMIKUS ADÓSSÁG:

Az integritás adóssága


Ez a szint azzal kapcsolatos, hogy hogyan fejezed ki magad mások felé.

Ez az adósságszint a rágalmazás vagy becsületsértés által keletkezik olyan mértékben, hogy tönkreteszik más hírnevét.

Valamint olyan valakinek a börtönbe zárása, aki ártatlan.

A politikai bebörtönzés is itt van; ez a szint a Szabadság fogalmakkal foglalkozik.

Amint azt az éleselméjűek sejthetik, a rabszolgaság is erre a szintre esik.

A háborús halálesetek legtöbb fajtája ebbe a szintbe esik - de legyetek tudatában annak, hogy a legtöbb háborús haláleset ebben a közös korszakban túlságosan széleskörű ahhoz, hogy egy elkövetőre egyenként lehessen alkalmazni, és még mindig elérhető legyen az egyensúly. Ehelyett az adósságot annak az energiának a koncepciójára alkalmazzák, amelyet a helyzet létrehozására használtak. Ez lehetővé teszi mindkét fél számára, hogy megtapasztalja az ilyen típusú adósság megfizetéséből vagy megfizetésének elfogadásából származó leckéket és az abból eredő egyensúlyt. Másrészt, ha adósságot teremtettél a Narancstermesztők Szövetségével szemben azzal, hogy a termékük szóvivője lettél, majd szociopatának bizonyulsz, és rémálmokat okozol a gyerekeknek, amikor narancsról álmodnak, nem tudod visszafizetni az adósságot a kereskedelem és a túlélés számos szintjén okozott kárért azzal, hogy a következő életedben egyszerűen elültetsz egy narancsfát, és dicsőíted magad, amiért narancsszínű ruhát viselsz, bármilyen csúnya is legyen az. Valójában TENNED kell valamit a koncepcióval, például talán a narancsot kultikus imádat tárgyává kell tenned, aminek hatására az eladások az egekbe szöknek, és jólétet hozol azoknak az életébe, akiket beszennyeztél. Ezt most természetesen viccesen muattam be, hogy illusztráljam az Energetikus Adósságtörlesztés koncepcióját, amikor az egyéni kifizetések nem lehetségesek.

Az alapvető fizikai szinten a másik megcsonkítása ezen a szinten van. Látjátok, hogy egy másik megcsonkítása a maga módján rosszabb, mint a halál? Ha megcsonkítasz egy másikat, akkor annak a személynek a képességével foglalkozol, hogy az életében látható legyen. Ha ez a látvány mások számára torzul, az kihat az illető egész életére, a saját önlátási képességétől kezdve egészen addig, ahogyan mások látják az illető személy érvényességét.



HETEDIK SZINTŰ KARMIKUS ADÓSSÁG:

A személyes tudás adóssága


Ez az adósság valakinek a nagyobb univerzummal való kapcsolódási képességével foglalkozik. Ha valakinek a személyes vagy a belső tudása kompromittálódik, akkor hibás mechanizmussal rendelkezik, amelyhez mérik a tapasztalataikat, ezért a választási képességük erősen sérül, és gyakran olyan döntéseket hoznak, amelyek ennek következtében kárt okoznak a körülöttük lévő többi nagy számú lénynek.

A spirituális szélhámosok ezen a szinten karmikus adósságokat hoznak létre másokkal szemben, ha súlyosan hamis információkat terjesztenek az Istennel kapcsolat természetéről. (Ha csak egy rossz televíziós evangélista vagy egy sármos guru, akkor inkább a négyes szinten teremtenek adósságokat, ami a személyes hatalmat jelenti.)

A gyermek vagy gyermekek világnézetének szándékos bevésése, különösen negatív vagy destruktív módon, vagy olyan információkkal, amelyek nem veszik figyelembe azt a tényt, hogy a gyermek egy sokkal nagyobb közösség tagja, mint a családja vagy a vallása, erre a szintre esik.

Azok a vezetők, akik a támogatóikat erősen manipulált hazugságokba vonják be azért, hogy elnyomják őket, a karmának ezt a szintjét teremtik meg.



ÁTTEKINTÉS


Nézd meg tehát az életedet, és először is azonosítsd azokat az embereket és cselekedeteket, amelyekkel a legnagyobb kényszert érzed arra, hogy kapcsolatba lépj. Valószínűleg karmikus adósság van ott, akár pozitív, akár negatív.

Ezután nézd meg, hogy meg tudod-e érteni, hogy ezek az emberek és cselekedetek az életed melyik részére vannak a legnagyobb hatással - csere? kockázat? személyes hatalom? integritás? belső tudás?

Használd ezt a listát útmutatásként, hogy magadat és minden más embert a megfelelő hatalmi pozícióba helyezz. Válogasd szét a kisebb adósságok közül azt, amit nagyobbnak érzel. Hagyd a kisebbeket háttérbe szorulni, ha úgy érzed, hogy a nagyobbakkal kell foglalkoznod - de ne feledd, hogy azok nem fognak maguktól eltűnni.

Ez a sík a cselekvésről és az újracselekvésről, az okról és az okozatról szól. Ezek a tanulási helyzetek, amelyeket a karmikus adósságok és az energiacsere koncepciójának használatával teremtünk, előrébb visznek a spirituális tudatosság útján.


0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page