top of page
Keresés

A kapcsolataid miről szólnak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon szívesen segítünk mindannyiótoknak ott a Földön, mert tudjuk, hogy a segítő és az, akinek segítenek, kapcsolata fontos ebben az univerzumban. Mi eljátszhatjuk a segítő szerepét, ti pedig átélhetitek a segítés élményét, és ezért alakítottuk ki ezt a kapcsolatot mindannyiótokkal és mindannyiótokhoz, és ugyanígy tekinthettek az életetek minden kapcsolatára. Minden ember, aki kölcsönhatásba lép egy másik emberrel, szerepet játszik. Talán annak a szerepét játszod, aki felvidít valakit, vagy talán annak a szerepét játszod, aki bőséget tapasztal, és nagylelkű valaki mással szemben, aki rászorul, mert hiányt tapasztal.


Mindig ti választhatjátok meg, hogyan tekintetek az életetekben lévő különböző kapcsolatokra, de egy dolog biztos. Ti választottátok ezeket az embereket, hogy az életetekben legyenek, és ti választottátok az egymással való kapcsolatotokat. Az okok sokfélék lehetnek, de mindegyikük potenciálisan több spirituális növekedéshez, az emberi tudatosság nagyobb fejlődéséhez, nagyobb terjeszkedéshez vezethet, ahhoz, hogy kik vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények. És ismétlem, minden attól függ, hogyan tekintetek ezekre a kapcsolatokra, és aztán megválaszthatjátok, hogyan élitek meg magatokat ebben a kapcsolatban, ahelyett, hogy azt a szerepet játszanátok, amit szerintetek játszanotok kellene.


Hallgassatok az útmutatásotokra, ami belülről érkezik hozzátok, mert mindig az tudja a legjobban, és mi is segítünk nektek, mert ismétlem, ez a mi szerepünk, és mi élvezzük ezt játszani. Azt választjuk, hogy a feltétel nélküli szeretetből jövünk hozzátok, mert ez az, ami a legjobb érzés számunkra. Feltétel nélkül szeretünk benneteket, és tudjuk, hogy akár tudatosan fogadják az emberek ezt a szeretetet, akár nem, a mi feltétel nélküli szeretetünk hatással van az emberi kollektív tudatosság egészére, és ez az, amiért valójában itt vagyunk, hogy segítsünk ebben az időben.


Ez a nagy változás, a nagy megvilágosodás és a nagyobb tudatosság ideje. A tudatosságotok a tapasztalataitokon keresztül jut el hozzátok, de aztán azt is megválaszthatjátok, hogy mit tudatosítotok magatokban egy adott pillanatban. Válaszd a szeretetet; válaszd a kiterjedést; válaszd azt, hogy jobban megismered magadat, mint aki valójában vagy, ahelyett, hogy valaki mást ítélnél meg azért a szerepért, amit vállalt, hogy eljátssza neked, nem számít, hogy milyen szerepet, nem számít, hogy mennyire rosszat. Hagyatkozzatok arra, ami természetes, ami az energia áramlása, ami egyre magasabb és magasabb tudatossági szintekre visz benneteket, ezek a tudatossági szintek természetesen elkerülhetetlenek.


De amikor ezeket választjátok, amikor azt választjátok, hogy meglovagoljátok ennek az energiának a hullámát, akkor úgy érzitek, hogy jobban kapcsolódtok a Forráshoz, a feltétel nélküli szeretethez, a valódi lelki lényegetekhez, és ez az, amiért jöttetek, amellett, hogy felfedezitek ezeket a különböző kapcsolatokat és azt, hogy mindezeket hogyan tapasztalhatjátok meg ti és mindenki más. Szeretjük a segítői szerepünket, és szeretjük, amikor látjuk, hogy egy vagy több közületek megnyílik, hogy segítséget kapjon tőlünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page