top of page
Keresés

A jó karmád eljön hozzád

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Ismét lenyűgözött bennünket az emberiség, hiszen bebizonyítottátok, hogy több bátorság van bennetek, mint amit bárki is remélhetett volna itt a magasabb birodalmakban. Az a tény, hogy még mindig ott vagytok ebben az időben, hatalmas dolog. Ti tartjátok a teret az egész kollektíva számára, annak ellenére, hogy milyen nehéz számotokra, hogy ti magatok is ott legyetek.


Teszitek ezt, miközben folytatjátok a saját traumáitok tisztítását, és miközben a saját felemelkedési tüneteitekkel foglalkoztok. A legnagyobb tisztelettel viseltetünk azok iránt, akik ébren vannak, és akik azért vannak ott, mert segíteni akarnak, és mert a legnagyobb utazás élményét akarják átélni, amit fizikai testben át lehet élni.


Most már ti is jogosultak vagytok a segítségre, amit kaptok. Mi és a többi lény és kollektíva, akik segítenek nektek, azért tesszük ezt, mert kiérdemeltétek a segítségünket. Jó karmátok van, és annyi hiányt, negativitást, betegséget, veszteséget és minden nagy kihívást jelentő érzelmet elszenvedtetek most, és a mérlegnek egyensúlyba kell kerülnie ebben a dualitásra épülő univerzumban.


Néhányan azon tűnődnek, hogy mi értelme van a szenvedésnek. Nos, minél többet szenvedtek, annál több eksztázis érkezik az utatokba, mert ezt az eksztázist a szenvedésetekre válaszul kell létrehozni, hogy az energiák egyensúlyban maradjanak ebben a gyönyörű univerzumunkban. Ez az eksztázis a tiétek és a rendelkezéseteketre áll. Kifejezetten nektek van kijelölve, azoknak, akik megteremtették, akik annyit szenvedtek és elszenvedtek, mint ti.


Ti vagytok azok, akikhez most beszélünk, mert még ha az ebben az életben szerzett tapasztalataitok másokhoz képest nem is voltak olyan rosszak, ti tapasztaltátok meg a legrosszabbat abból, amit most a világotokban láttok. Minden, ami rajtatok kívül van, bennetek van.


Most részesülhettek mindezen alkotások előnyeiből, de szükségetek van némi segítségre. Segítségre van szükségetek ahhoz, hogy egyszerűen csak elhiggyétek, hogy mindaz, amit megidéztetek, még mindig létezik. Segítségre van szükségetek ahhoz, hogy megnyíljatok, hogy befogadjátok, és szükségetek van néhány magas frekvenciájú energiakitörésre, hogy összhangba kerüljetek vele. És így a hozzánk hasonló segítők felbukkannak, és továbbra is fel fogunk bukkanni.


Nem megyünk sehova. Biztosítani fogjuk, hogy mindenki megkapja a nektek szánt ajándékcsomagokat. És tudjátok mit? Ahogy a felsőbb énetek és a szellemi vezetőitek is ezt teszik. Mindannyian együtt dolgozunk azon, hogy mindannyiótok életét jobbá tegyük, nem csak azokét, akik ébren vannak.


De az biztos, hogy a felébredt kollektíva jár az élen. Ti mutatjátok a példát, amire szükségetek van, és amire szükségük van a többieknek, akik még nem egészen ébredtek fel. De ne aggódjatok. További tömeges ébredések jönnek, és már nem fogjátok magatokat többé olyan egyedül érezni, mint amilyennek eddig éreztétek magatokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page