top of page
Keresés

A jobb valóságok és idővonalak felé vezető út megvilágítása

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Azért világítjuk meg a felemelkedésünkhöz vezető utat, mert élvezzük a valóságunk megteremtését, még akkor is, ha a ti nézőpontotokból nézve mindez hihetetlenül könnyűnek tűnhet, mivel mi egy kilencedik dimenziós, nem-fizikai kollektíva vagyunk. Az igazság az, hogy mi csak élvezzük a folyamatot. Élvezzük, hogy valamit megvalósítunk, mert nincsenek kétségeink és nincsenek félelmeink. Nem töprengünk azon, hogy vajon jól csináljuk-e, nem vagyunk-e elakadva, nem vagyunk-e nem hatékony teremtők. Ez sokkal szórakoztatóbbá teszi a dolgot.


És persze sokkal hatékonyabbá is tesz minket. Szeretnénk, ha ti is így éreznétek; ezért mondjuk el nektek mindezt. Azt akarjuk, hogy engedjétek el a kételyeiteket, dolgozzátok fel a félelmeiteket, és magabiztosan haladjatok előre az alkotásaitokkal, mert annyira biztosak vagytok benne, hogy azok meg fognak valósulni, és még jobbak lesznek, mint amilyennek el tudjátok képzelni. Ez az a fajta világ, amiben most éltek, mert olyan társ-teremtő energiák vesznek körül benneteket, amelyek gyorsabbak és erőteljesebbek, mint bármi, amivel valaha is dolgoztatok ott a Földön.


Hasznotokra válhat az összes megidézés, az összes kérés, amit embertársaitok tesznek, és ti megvilágíthatjátok nekik az utat. Megmutathatjátok nekik, hogyan kell csinálni, elmagyarázhatjátok nekik, hogyan csináltátok és hogyan folytatjátok, és megnyugtathatjátok őket, hogy még rengeteg minden van ott, ahonnan ezek az energiák jöttek. Tényleg nincs hiány, nem akkor, amikor energiával és rezgéssel teremtitek a valóságotokat, nem akkor, amikor tudjátok, hogy bármikor át tudtok váltani egy másik valóságba, egy másik idővonalra, amikor csak akartok.


Most van itt az ideje, hogy összpontosítsatok, hogy megtisztítsátok azokat a negatív gondolatokat és alacsonyabb frekvenciájú rezgéseket, hogy tisztában legyetek azzal, hogy mi az, amit kivetítetek abba a valóságba, ahová legközelebb költözni fogtok. Ez egy csodálatos időszak a Földön élni, mindazok miatt a nem túl csodálatos idők miatt, amik a Földön voltak. Mindannyian egy sokkal jobb valóságot hoztatok létre, amit mindenki élvezhet.


Mindössze annyit kell tennetek, hogy eléggé hisztek magatokban és a képességeitekben ahhoz, hogy ezeket a valóságokat a tapasztalataitokba hozzátok, hogy vibrációsan megfeleljetek nekik. Ezt nem gondolatokkal teszitek, hanem rezgéssel. Először éreznetek kell, hogy mit akartok megtapasztalni, és minden rezgés elérhető számotokra, mert mindegyik bennetek létezik. És ti voltatok azok a mesterek, akik először döntöttek úgy, hogy elfelejtitek ezt az igazságot, hogy emlékezhessetek, és újra elkápráztassátok magatokat azzal, hogy milyen gyönyörű és csodálatos kreatív lények vagytok valójában.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page