top of page
Keresés

A jelenlegi és a közelgő márciusi energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elhozzuk nektek ezt az üzenetet, mert tudjuk, hogy milyen sokan szeretnétek a változatosság kedvéért jó híreket kapni, és észrevettük, hogy hihetetlenül jól fogadjátok azokat az energiákat, amelyek azért érkeznek, hogy mindannyiótokat támogassanak és veletek együtt teremtsenek. Túlszárnyaltátok a legtöbbek várakozásait, és lehetővé tettétek, hogy a benneteket segítő és támogató lények, mint mi magunk is, még tovább és mélyebbre menjenek.


Most már képesek vagyunk mindannyiótokat elérni a koronacsakrákon keresztül, bármikor, mert hajlandóak vagytok megnyílni a magasabb frekvenciájú energiáknak. Ez azt jelenti, hogy közvetlenebb kommunikációra számíthattok a hozzánk hasonlókkal, és azonnali letöltésekre számíthattok, amikor kéritek őket, és amikor szívetekben nyitottak vagytok a fogadásukra.


A koronacsakrátok nyitva van, de még mindig képesnek kell lennetek befogadni az energiákat, és ezért van szükségetek arra, hogy a szívetek nyitott legyen. Ezért olyan fontos számotokra, hogy ne akadályozzátok meg magatokat azzal, hogy a gondolkodással elkerüljétek, hogy megkapjátok azt, amit kértetek, és amit mi és a többiek, akik segítenek nektek, szabadon adunk nektek. Ez nagyon jó előjel mindannyiótok számára a közelgő márciusi energiákkal kapcsolatban, valamint a napéjegyenlőségi energiákkal kapcsolatban, amelyek nagyon hamarosan elérkeznek hozzátok.


Készen álltok néhány jelentős változásra az életetekben és a Föld bolygón, és elég sokan átadtátok magatokat és elfogadtátok a dolgok jelenlegi állását, hogy lehetővé tegyétek, amit kértek ebben az időben. És amikor kértek, nemcsak magatokért kértek, hanem mindenki másért is a Földön, és ez felerősíti az összes energia átadását, valamint növeli ezen energiák erejét és hatalmát. Helyet csináltok a csakráitokban annak, amit kértetek, azáltal, hogy elengeditek azt, ami már nem szolgál benneteket, és bár ez sokatok számára fájdalmas folyamat, tartsátok észben, hogy amikor valamin keresztülmentek, legyen az egy fájdalmas érzelmi élmény vagy egy fájdalomtest, akkor haladást értek el, mert elengeditek azt, aminek abban a pillanatban tudatára ébredtek.


Továbbra is fogadjátok el, adjátok át magatokat, és legyetek hajlandóak érezni mindent, ami felbukkan számotokra, és továbbra is a legerőteljesebb energiaközvetítők lesztek, amit a Föld valaha is látott, és ne feledjétek, hogy közvetlenül is hívjatok minket, és várjátok el, hogy amit kértek, azt automatikusan megkapjátok. Ez megkönnyíti majd számotokra, hogy ellazuljatok és befogadjátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page