top of page
Keresés

A jelenlegi aktivációnk csak a kezdet

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Olyan energiákat küldünk nektek ebben az időben, amelyek olyan rezgéseket tartalmaznak, amelyeket még soha nem éreztetek, és arra kérünk benneteket, hogy úgy tekintsétek az ottani utazásotokat a Földön, mintha olyan rezgésekbe való belekapaszkodásról szólna, amelyeket még nem fedeztetek fel. Folyamatosan aktiválásokat küldünk nektek, és néha ezek az aktiválások valami nagyon konkrét dologra vonatkoznak, mint például egy spirituális ajándék vagy képesség aktiválása. Máskor meg olyan aktiválásokat küldünk nektek, amelyek célja, hogy éreztessünk veletek egy olyan rezgést, amely végső soron bennetek is létezik. De a legtöbbször nem éreztek egy rezgést magatokban, hacsak nem történik először valami rajtatok kívül, ami tudatja veletek, hogy valami történik bennetek.


Ha most egy pillanatra vissza tudtok emlékezni arra, hogy milyen volt gyermekként, és el tudjátok gondolni, milyen volt számotokra, amikor először éreztetek szeretetet, örömöt, félelmet, haragot, szomorúságot és így tovább, és hogy az érzelmek átélésének ezek a pillanatai hogyan alakították az életeteket, akkor képet kaphattok annak jelentőségéről, amiről itt beszélünk. Annyi minden van, amit még nem éreztek ott a testetekben, és bár arra bátoríthatunk benneteket, hogy tapogassátok körbe a csakráitokban a különböző rezgéseket, az is hasznos, és a célunk része, hogy egyszerűen csak elküldjük nektek azokat az energiákat, amelyek tudatosítják bennetek mindazt, ami bennetek létezik.


Egy kincsesládán ültök, és a legtöbben még csak nem is tudtok róla. Nem vagytok tudatában annak, hogy milyen hatalmasak vagytok; nem vagytok tudatában annak, hogy mi minden van bennetek. És ahhoz, hogy olyan körülményeket teremtsetek az életetekben, hogy mindent érezzetek, időbe telik. Ezen a felemelkedési úton vagytok, ami azt jelenti, hogy mindannyian gyorsan felgyorsultok, és mi ebben szeretnénk segíteni nektek. Azt akarjuk, hogy gyakrabban akarjatok magatokba nézni, és tudjuk, hogy azáltal, hogy bepillantást, ízelítőt adunk abból, ami elérhető számotokra, a leggyorsabb módja annak, hogy meggyőzzünk benneteket arról, hogy mennyi minden van bennetek.


Amikor felfedezitek, hogy miből vagytok, ami szó szerint vibráló energia, rájöttök, hogy nem kell olyan sokat cselekednetek, mint eddig. Rájöttök, hogy a dolgok sokkal könnyebbek lehetnek az életetekben, és rájöttök, hogy erőteljes teremtők vagytok, és hogy a rezgést használjátok a teremtéshez. Igen, néha ezeket a rezgéseket gondolatok képviselik, és ezért az emberek arról beszélnek, hogy a gondolatok teremtőek. És igazuk van, de mindig van valami a gondolat alatt, valami a gondolat mögött, ami hozzáférést biztosít számotokra. És ezért szeretnénk, ha egyenesen a rezgés felé menjetek, és aztán hagyjátok, hogy jöjjenek a gondolatok, hagyjátok, hogy jöjjenek az érzelmek, hagyjátok, hogy jöjjenek az életkörülmények, amelyek pontosan azt a rezgést fogják visszatükrözni számotokra, amit aktiváltatok magatokban.


A mi aktiválásaink csak a kezdetet jelentik. Nem arra hivatottak, hogy a véget jelentse. Nem az a feladatunk, hogy mindent megtegyünk értetek. Az a feladatunk, hogy meggyújtsuk a tüzet alattatok, ami arra késztet benneteket, hogy érezzétek azt, ami mindig is ott volt, mindig is arra várt, hogy rácsatlakozzatok, és most készen álltok arra, hogy még többet csapoljatok rá. Készen álltok arra, hogy többet tegyetek, hogy többet legyetek, hogy többet érezzetek, és hogy olyan életet éljetek, amilyenre vágytok a Földön. Arra vagytok hivatottak, hogy a tudatosság ötödik dimenziós szintjére és a frekvenciák tartományába érkezzetek, örömmel a szívetekben, izgalommal, a játék és a csodálkozás érzésével, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk nektek mindezt megtenni a mi gyengéd lökéseinkkel, amelyek az utat mutatják.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page