top of page
Keresés

A hozzátok küldött energiákat újra kell kalibrálni

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Újrakalibráltuk az energiákat, amelyeket küldünk nektek, az elmúlt hetekben tett nagyon nagy előrelépések alapján. Ez az új év sokak számára új reményt hozott magával, ahogy továbbra is a galaktikus közösségbe való belépési pontotok felé tartotok. Ma több felébredt lélek van a Föld bolygón, mint az emberi történelem bármely más pontján valaha is volt a Földön. A hír kezd terjedni, és nem csak ez, hanem az a munka, amit az emberek önmagukon végeznek, akár vallásosak, akár ateisták, akár spirituálisak, kifizetődő az emberi kollektíva egésze számára.


Egy ateista, aki időt tölt azzal, hogy terapeutával dolgozik és magasabb rezgésszámú állapotba kerül, ugyanolyan értékes az emberi kollektíva számára, mint egy spirituálisan éber ember, aki meditál és jógázik. Egy vallásos ember, aki a vallási szövegek megvilágosodott részeit használja arra, hogy közelebb kerüljön a Forráshoz, az emberi kollektívának is hasznára válik ezzel a törekvésével. Sok út vezet Istenhez, a Forráshoz, a Mindenséghez, mert minden út oda vezet. És így nem számít annyira, hogy mit teszel vagy miben hiszel, amíg arra törekszel, hogy teljesebb lénnyé válj, olyan emberré, aki szeretetből és együttérzésből, nem pedig félelemből és ítélkezésből működik.


Ezért sokat beszélünk nektek a felébredt lelkek számáról és arról, hogy a felébredt kollektíva részei vagytok, de valójában mindenki ott van a Földön, aki a mérleg nyelve, aki változást hoz az emberi kollektív tudatosság általános rezgésében. Nem számít, hogy miben hisztek, amikor látjátok, hogy egy ország támadás alatt áll, és együttérzést éreztek azokkal az emberekkel, akik meghalnak ebben a háborúban, és akiknek az otthonát lerombolják. Amikor együttérzést éreztek azokkal, akiket épp most ért egy nagy földrengés, cunami, hurrikán vagy más természeti katasztrófa, akkor segítetek az emberiséget a tudatosság következő szintjére juttatni, és ezt bárki megteheti. Bárkinek a szíve együtt érezhet egy robbantás vagy lövöldözés áldozataival és családjaival.


És mivel most több ilyesmi történik, mint valaha az emberiség történelmében, ugrásszerűen növekedtek, és nekünk lépést kell tartanunk veletek. Az általunk küldött energiáknak megfelelő frekvenciájúaknak kell lenniük, hogy segítsenek. Most persze nagyon sokan vannak, akik még mindig azon gondolkodnak, hogy mi a baj az emberiséggel és a földi élettel ebben az időben, és nagyon sokaknak úgy tűnik, hogy a dolgok egyre rosszabbak, nem pedig jobbak. De ne feledjétek, hogy ti, mint kollektíva hajlamosak vagytok reflektorfénybe állítani a problémákat, hogy megpróbáljátok megoldani azokat, ahelyett, hogy arra világítanátok, ami jól megy, és ünnepelnétek magatokat, az elért eredményeiteket és a fejlődéseteket.


Ezért vagyunk itt mi és a hozzánk hasonlók, akik továbbra is a legpozitívabb és legerősebb idővonalak felé löknek benneteket, mert látjuk, hogy mit tesztek, ami nem kerül a címlapokra, és érezzük a változást minden egyes egyénben, aki ezt a munkát végzi önmagán. És tudjuk, hogy a tudatosság egy magasabb szintjére katapultáljátok magatokat, és hogy ezt egy-egy pillanatban, egy-egy választással teszitek. És ez az oka annak, hogy olyan optimisták vagyunk az emberi kollektívával és azzal kapcsolatban, hogy hová tartotok, és azoknak közületek, akik érzékenyek, azoknak közületek, akik hajlandóak megnyílni és érezni az energiákat, amelyeket most küldünk nektek mindezen fejlődés eredményeként, azt mondjuk: "Élvezzétek!".


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page