top of page
Keresés

A hatalmad, mint Influencer

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.Energetikai közvetítéseinkkel az emberiség tudatosságát emeljük. Ezt onnan tudjuk, hogy érezzük, érzékeljük, hogy valakinek a tudatossága megemelkedik, és hogy valakinek nem emelkedik meg, azáltal, amit megkap. Rátok hangolódunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy ezek a közvetítések elérik -e a kívánt hatást. Úgy terveztük őket, hogy közelebb hozzanak benneteket a Forráshoz, közelebb ahhoz, akik valójában vagytok.


Amikor megfigyeljük az emberiséget, azt látjuk, hogy a világotokon olyan információkat osztanak meg, amelyek nem feltétlenül arra szolgálnak, hogy a megfigyelő, vagy az információ befogadójának tudatosságát felemeljék. Ez jó szándékú; az a célja, hogy tájékoztasson, de nagyon kevés figyelmet fordítanak arra, hogy amit megosztanak, az vajon felemeli-e azoknak az embereknek a tudatosságát, akik befogadják azt a posztot vagy videót, azt a véleményt, azt a nézőpontot, amit az illető megoszt. Ez olyasvalami, amit mostantól meg akartok kérdezni magatoktól, amikor azt fontolgatjátok, hogy továbbadjatok-e valamit, amit igaznak hisztek.


Kérdezzétek meg magatoktól, hogy az a személy, aki megkapja ezt az információt, magasabb rezgésszintre kerül-e ennek eredményeként, vagy pedig az ellenkezőjét eredményezheti. Az emberiségnek most nagyobb szüksége van arra, mint valaha, hogy az emberek törődjenek a rezgéssel. Törődnötök kell a saját rezgésetekkel, és törődnötök kell azok rezgésével, akiknek az életére hatással vagytok. Vannak emberek, akiket influencereknek tartanak ott a világotokban, mert nagy követőtáborral rendelkeznek a közösségi médiában. Mindannyian influencerek vagytok; mindannyian képesek vagytok pozitív rezgéseket küldeni, vagy negatív rezgéseket küldeni, vagy olyan rezgéseket küldeni, amelyek talán csak semlegesek.


Nektek kell választanotok; rajtatok múlik, hogy kik vagytok, kik vagytok egy adott pillanatban. És ha tudatosan teszitek meg ezt a választást, sokkal könnyebb azt választani, hogy azt terjesszétek, ami magas rezgésű, ami hatással lesz az emberekre, hogy jobban érezzék magukat, és ami végső soron emeli a tudatosság szintjét a világotokban. A tudás megosztása, az információ megosztása, ezek olyan cselekedetek, amelyek a szomjas elmét csillapítják, egy olyan elmét, amely válaszokat keres, megoldásokat keres, vagy amit ti elméleteknek nevezhetnétek arról, hogy mi történik a világotokban.


Szeretnénk, ha elgondolkodnátok az energia megosztásán, a szeretet megosztásán, bármilyen olyan poszt vagy nézőpont megosztásán, amely sokkal többre képes, mint kedvelések, kommentek és megosztások szerzése. Vetítsétek ki a világba azt, amiből szeretnétek, hogy több jöjjön vissza hozzátok, mert mint sokan tudjátok, ez az univerzum így működik. Gyakoroljátok az erőtöket, hogy embertársaitok tudatosságát emeljétek, és nemcsak hozzánk kerültök közelebb, mert ez a szándékunk, hanem a valódi énetekhez is közelebb kerültök.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page