top of page
Keresés

A harc Oroszország és Ukrajna között

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket, hogy figyeljük a fejlődéseteket és a felemelkedéseteket, mert a növekedésetek a mi szemszögünkből nagyon könnyen mérhető, és amikor látjuk és érezzük a fejlődéseteket, az örömet okoz nekünk. A pozitívumot nézzük, amikor az emberiségre nézünk. Igyekszünk ráhangolódni a sikereitekre, azokra a módokra, amelyekkel jobban teljesítetek. Nem hagyjuk figyelmen kívül a többit, hanem inkább úgy látjuk az emberiségnek azokat a más aspektusait, mint akik éppen felzárkóznak hozzátok, azokhoz, akik bizonyítják, hogy fejlődnek és felemelkednek ott a Földön.


Tudjuk, hogy az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktusra most aggodalommal és félelemmel tekinteni senkinek sem jó, de azt is tudjuk, hogy nagyon sok ember van a Földön, aki együttérzéssel és szeretettel tekint erre a harcra, és aki gyógyulást kínál minden érintett lénynek. Tudjuk, hogy amikor tudatára ébredsz a háborúnak, a bombázásoknak, a lövöldözéseknek, a szegénységnek, a természeti katasztrófáknak és mindenféle igazságtalanságnak, akkor együttérzőbbé válsz, és keresed, hogyan tudsz segíteni. Ez a spirituális fejlődésetek jele, és erre van most szükség a Földön, és erre volt mindig is szükség.


Ezért meghívunk mindenkit, aki ébren van, és aki tudja, hogy azért van, hogy segítsen, hogy küldje szeretetét, gyógyulását, együttérzését, és hogy tartson teret azoknak az embereknek, akiket az ukrajnai emberek küzdelmei érintenek, és küldjön annyi szeretetet, amennyit csak tud az oroszországi embereknek, akik olyasmi közepébe kerültek, amiben nekik maguknak nincs részük. Amikor olyan helyzet áll elő, amikor az embereknek egyszerűen harcolniuk kell egymás ellen, és fogalmuk sincs, hogy miért teszik ezt, fontos, hogy együtt érezzünk ezekkel az emberekkel, és hogy tudjuk, hogy ez nem a katonák hibája. Együtt érzünk a civilekkel és azokkal, akiket bármilyen helyzetben áldozatnak tekintünk, de azt is fontos tudni, hogy egy háborús helyzetben nagyon sok áldozat van.


Még azoknak is, akik ledobják a bombákat vagy kilövik a fegyvereket, követniük kell a parancsot, különben szörnyű következményekkel kell szembenézniük, és a bűntudatot és a szégyent egész életükben magukkal kell cipelniük. Tehát akár küldhetnétek szereteteteket, gyógyulásotokat és együttérzéseteket mindenkinek, aki részt vesz az Oroszország és Ukrajna közötti harcban, és tudjátok, hogy ez a ti utatok, hogy ezt tegyétek. Az a célotok, hogy ti legyetek azok, akik ezt a pozitív energiát külditek, és nem a ti dolgotok eldönteni, hogy kinek van igaza és kinek nincs. Ez nem az az idő, hogy összeesküvés-elméletekben ragadjatok le arról, hogy mi is történik valójában. Mindezek a mentális tornák egy cseppet sem okoznak nektek fejlődést.


De amikor az emberek, és sokakat látunk közülük, a szívükbe mennek, és szeretetet sugároznak oda, ahol a legnagyobb szükség van rá az emberi történelem bármelyik időszakában, akkor hatalmas fejlődést látunk, és ez az, amit egy ilyen időszakban keresünk a Földön. Ez az, amit egyre többet látunk, és ezért bátorít minket annyira, amit látunk, amikor ráhangolódunk az emberiség tudatosságára.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page