top of page
Keresés

A haladás, amit a felébredt kollektívaként értek el

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésében

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon izgatottan látjuk, hogy oly sokan megtaláltátok az utatokat, a valódi hivatásotokat, és azt is látjuk, hogy oly sokan közületek, akik felfedezték, hogy mi a dolguk, most ennek a tudásnak megfelelően cselekszenek. Szeretünk tanúi lenni annak, hogy bármelyikőtök összhangban van valódi énjével. Ahogy aktiváljátok önmagatok azon aspektusait, akik tudják, hogyan tegyék azt, amit tenni akarnak, úgy növekszik az önbizalmatok, és nagyobb valószínűséggel fogtok cselekedni ihletett ötleteitek szerint. Óriási előrelépést értek el ezen a téren, mint Felébredt Kollektíva. Az utóbbi időben annyi energiát mozgattatok át, és eltereltétek a figyelmeteket a politikáról, a vírusról, az összeesküvés-elméletekről és minden másról, ami visszatartott benneteket attól, hogy megtudjátok, mi a valódi küldetésetek ott a Földön.


És szuverénné váltatok. Aktiváltátok lemúriai éneteket, atlantiszi éneteket, egyiptomi éneteket. Aktiváltátok a belső papot, papnőt, sámánt, varázslót, boszorkányt és orákulumot. Azzá az énetekké váltatok, amivé embertársaitok számára válni akartatok, és ez meg is látszik rajtatok. Ti, mint a Felébredt Kollektíva, az emberi kollektíva számára mozgatjátok a tűt azáltal, hogy magabiztosan, bizonyossággal, a segítés és gyógyítás vágyával léptek bele ezekbe a szerepekbe. Azért vagytok ott, hogy vezessetek és irányítsatok; azért vagytok ott, hogy segítsetek gyógyítani; azért vagytok ott, hogy szeressetek és megbocsássatok. És mint empatikus lények, azért vagytok ott, hogy tudjátok, az együttérzés az út.


És miközben az ötödik dimenzióba vezetitek embertársaitokat, ne feledjétek, hogy időbe telt, amíg oda jutottatok, ahol most vagytok. És bár azoknak, akik nemrég ébredtek fel, nem fog olyan sokáig tartani, hogy eljussanak oda, ahol ti vagytok, ők még mindig egy utazáson vannak. Végül is ez is egy utazás. Ez egy maraton és nem egy sprint. Az embertársaitokkal szembeni türelmetek hatalmas osztalékot fog hozni. Soha nem szabad megkérdőjelezni a képességeteket, hogy vezetni tudjátok őket, és ha azon kapjátok magatokat, hogy megkérdőjelezitek, hogy megvan-e bennetek, ami ehhez szükséges, ne feledjétek, hogy ez egy új utazás.


Az út, hogy bízzatok magatokban, szintén időbe telik. Hosszú az az út, amíg visszaemlékeztek arra, hogy kik vagytok, mint az a vezető, akinek mindig is szántak benneteket. Legyetek tehát türelmesek magatokkal és embertársaitokkal, és tudjátok, hogy azt a hatást gyakoroljátok, amit elhatároztatok. Legyetek tudatában annak a hatásnak is, amit még nem értek el, de minden bizonnyal el fogtok érni, és tudjátok, hogy minden segítséget meg fogtok kapni a magasabb birodalmaktól, amire szükségetek van azokban a pillanatokban. Lesz bennetek némi kétség, de kevesebb kétség, és át fogtok törni az összes magatok által felállított akadályon, az összes korláton, és felegyenesedtek, felemelkedtek és elvezetitek az emberiséget az ötödik dimenzióba. Ennyit tudunk, hogy igaz, és továbbra is érezzük a fejlődést, amit mindannyian, mint a Felébredt Kollektíva, elértek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page